FILTHY_SAD_EMO: to je v pohodě .. já byl taky do 27 k tomu hluchej ..
nejsem si sice jistej, co mohli asi říkat o stromech ... ale myslim, že vím .. asi tam říkali, že stromy mluví .. nebo že jsou nám velmi blízcí touto svojí schopností kvalitou ... čili, že disponují vědomím obstojné a komunikativní úrovně .. někdy dokonce větší nebo moudřejší než by si člověk představoval
jestli to bylo něco toho stylo ... můžu to jen nezávisle potvrdit
já se k tomu všemu dostal tak, že jsem sloužil na zahradě a dostal se do rozhovoru se stromem ... (jasně, že sem se ptal jestli je to možný a jestli sem se už úplně pomát, ale měl sem fakt pocit, že tam nějaký napojení je, že odpovída a slyší, co říkám já) ... a tak sem prostě udělal, co se mi zdálo, že se po mě chce ... pak mi přišlo, že pociťuju vděk a že by byl rád kdyby mi mohl mojí službu oplatit ... pomyslel sem si, co asi člověk může chtít od stromu ... nicméně dal jsem tomu šanci .. vzdělil jsem mu svoje aktuální téma a můj problém sním a čekal na odpověď ...
ta přišla a byla tak cizí tak soběstačná, zároveň z mojeho pohledu pro strom přirozená, a hluboce inspirující, inspirativní, že sem prostě musel odložit všechny pochyby ohledně pravosti tohodle zážitku.
nechal jsem si to jenom jako podivnou anekdotu, stimulovanou sluncem, vůní žen a drogami ... nicméně odpověď na mou otázku jsem si dobře zapamatoval, provází mě už 4 roky, ještě jsem ji plně nepochopil a plně nedocenil, ale celej ten komple jako zážitek je prostě k nezaplacení