• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Nechtěl byste někdo zorganizovat objednávku z UK Lushe?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    V Lush me ted pekne stvou, maji v nabidce "stary" zbozi. Si preci nekoupim neco, u ceho je expiracka za 3 nedele :-/
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    PINK_CICINKA: Chtěla jsem dnes vyrazit, ale sklátila mě angína :(.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Vyrobte si vlastní kosmetiku LUSH | Proti šedi
    http://www.protisedi.cz/article/vyrobte-si-vlastni-kosmetiku-lush
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    SWEETSKIN: Nemám ani s jedním zkušenost :).
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    zkoušely jste ty tónovací oleje? a tělový pudr?
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Tak jsem si včera vyzvedla objednávku od slečny s LUSh fóra, zatím jsem vyzkoušela jen něco :). Musím moc doporučit Tiny hands masážítko na ruce! Hodně mi smrdí, ale funguje vážně skvěle! A king of skin je taky úžasný...
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    jojo, cekala jsem rudou zari nad Kladnem, ale tohle je taky dobry :-) hlavne ty vlasy vypadaj pekne zdrave
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    BUTTERFLY89: Ehhh...a s rudou hlavou jsem trochu přeháněla samozřejmě. Jinak původní barva je taková ta hnusná slovanská nijaká hněď :).
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    A bez blesku. Je tam většina Caca Marron a kostička Caca Rouge.

BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    LOVETHIEF: Tak jo tak jo :). Tady s bleskem:

LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    fotku!! :-)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Ufff, smyto...mám rudou hlavu :D! Aaaaa...je to nezvyk
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    DANCE_GIRL: Díky moc :). Pořád ji mám na hlavě a smrdí to teda hrozně :D. Za chvíli budu smývat :).
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    BUTTERFLY89: Caca Rouge jsem zkoušela cca rok zpátky a spokojenost. Výhoda je, že obsahuje už i nějakej olej na výživu a kyselinu z citronů, takže vlastně neni třeba nic přidávat, ale zas mě štvalo, že se před použitim musí vždycky nastrouhat... osobně mam radši obyč henna prášek a i to přidávání ingrediencí mě baví :) Barvu má pěkně červenou, to jak ti chytne záleží hodně na tom, jakou máš svojí přírodní barvu (já bohužel na hennu celkem tmavou, takže rudovláska ze mě nikdy nebude, ale nějaký ty odlesky a náznaky tam jsou). Ohledně bordelu v koupelně... ve sprcháči si barvení moc představit nedovedu a ač vanu ke koupání používám tak dvakrát do roka, tak zrovna při barvení jí velmi oceňuju - misku s hennou dám do vany, vlasy nad vanu a nanášim a když je po akci, tak prostě vanu umeju. Víc kdyžtak v henna auditku - [ H:E:N:N:A ]
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Holky, jaké máte zkušnosti z hennou z LUSHe? Dneska se chystám na svoji premiéru s Caca Rouge...a hlavně se bojím, že z toho bude strašnej bordel v koupelně...co říkáte, jak na to nejlíp, abych udělala co nejmíň nepořádku? Napadlo mě barvit se zavřená ve sprcháči.
    KORA
    KORA --- ---
    PINK_CICINKA: myslim, ze jeste nic nedorazilo. doufala jsem, ze slecna da vedet i az to objedna, jakoze je to definitivni, ale nic.. tak snad se ozve hlavne az to dorazi .)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KORA: Já se k ní přidávala a zatím nic nepsala, že by dorazilo?
    KORA
    KORA --- ---
    BUTTERFLY89: aha.. tak nic, diky .)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    KORA: Nn, bylo to lushrofumcz nebo jak se to...a objednávalo se už včera :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam