• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    Klub pro příznivce kosmetiky LUSH, vše možné, vaše zkušenosti, nabízím/koupím a tak dále...vše na co si vzpomenete :).
    rozbalit záhlaví
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    QUORRA: Mám LUSH ráda, ale tohle teda vypadá děsivě, barvy i obaly.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nějaké swatche nové dekorativky LUSh http://networkedblogs.com/zIWST
    PEJR
    PEJR --- ---
    wow.. smekám

Artist Undergoes "Torture" In Front of London Shoppers For Anti-Animal-Testing Stunt
    http://gawker.com/5905506/artist-undergoes-torture-in-front-of-london-shoppers-for-anti+animal+testing-stunt
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    MUI: na koktejlech se pracuje,ale jelikoz je s Lushem tezka komunikace tak to vazne.Budou se podavat na Lush festu ktery je tusim v cervenci. ;)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    PINK_CICINKA: nevim kdy planuji s tim jit na trh,ale vim ze bude. mam kamaradku ktera pro ne pracuje a vymysli parfemy a produkty plus pro ne dela muj sef barevny menici se koktejl ktery souvisi s uvedenim make upu na trh.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BARUNKA: Kosmetiku máme očekávat kdy? :-)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Lush chysta nove parfemy a pivni sprchovy gel na Vanoce, uz se nemuzu dockat :) a taky ocekavejte make up a kosmetiku,ale pssssssst - prisne tajne - mam interni informace !!!!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MUI: To se třeba mně udělalo časem z Bigu...může se to stát, no :(.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    SASH: co potrebujes vedet?
    SASH
    SASH --- ---
    ahoj, nemate nekdo zkusenosti s praci v Lushi?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Vlastně si ten Imperialis asi koupím znovu, jakmile dojedu krém, co mám teď :D.
    KORA
    KORA --- ---
    PETITLU: Gorgeous krasne voni, ale delal mi mastnou plet. mam citlivou - smisenou
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PETITLU: Imperialis jsem měla. Nevoní, barvu má docela pěknou. Mám smíšenou pleť a vyhovoval mi. Gorgeous jsem nezkoušela.
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    Ahoj,
    někdo zkušenosti s Gorgeous a Imperialis? alespoň s vzorečkama?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ta stola je prave taky dost peelingova, je hodne z mletejch mandli....skoro bych rekla, ze se mi nejdriv plet docela zhorsila a ted ze se lepsi, ze se jakoby cisti, ale to muze bejt i milionem jinejch veci, tak uvidim po delsim pouzivani...nejakou takovou jilovou peelingovou bych pak zase poridila...
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    CMLKA: Ja jsem byla ted v paladiu a dali mi vzorecky masek a prijde mi nejlepsi zelinka, je takova peelongova. Valecnik mi prijde jemnejsi. Urcite ti daji taky vzorecek, kdyz si reknes [pokud jsi teda z Prahy].
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CMLKA: Jo, štóla je fajn, já akorát nemusím tu vůni. Zkoušela jsem i Herbalism a Angels on bare skin a oboje je fajn. Herbalism čistí možná trochu víc do hloubky než AOBS.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja mam svoji prvni vec, a to roladu na plet, sezonni brusinkovou stolu a je to jako super vecer na odlicovani, dela takovej prijemnej peeling a jeste bych dokoupila nejakou masku jak tak na to koukam...asi zkusim valecnika
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SWEETSKIN: zajimave!!takze maska vhodna prakticky na kazdy den:)
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    SARAJ: trochu, ale zázraky nečekej. ta kosmetická katastrofa je taková jemnější, ideální třeba po akci v zakouřenym prostředí jako detox (je s borůvkama :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SARAJ: Cupcake trochu jo, s druhou zkušenost nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam