• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    Klub pro příznivce kosmetiky LUSH, vše možné, vaše zkušenosti, nabízím/koupím a tak dále...vše na co si vzpomenete :).
    rozbalit záhlaví
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ISCH: Nebyla...mě zaujala jen na obrázcích a po prvních nelichotivých recenzích jsem se na to vykašlala, poměr cena-výkon mi přijde ubohý.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ženy, to jste žádná nebyla na dekorativce? Mám doma rtěnku (drží dobře, akorát než se sundá přebytečná vrstva, povede se mi jí napatlat skoro všude), dá se použít jako tvářenka (naředit krémem, jinak udělá šmouhy) a řasenku (velice příjemná, první vrstva jen lehké zvýraznění a vrstvením se to krásně stupňuje).
    Tím jen potvrzuji svou vášeň, které jsem totálně propadla (od první návštěvy je to něco přes měsíc a mám doma... Spoustu věcí :D ). Ale největší plus u mě LUSH má za to, že voní mé drahé polovičce :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PINK_CICINKA: Mně se to taky moc nelíbí, ale půjdu to aspoň omrknout.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    QUORRA: Mám LUSH ráda, ale tohle teda vypadá děsivě, barvy i obaly.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nějaké swatche nové dekorativky LUSh http://networkedblogs.com/zIWST
    PEJR
    PEJR --- ---
    wow.. smekám

Artist Undergoes "Torture" In Front of London Shoppers For Anti-Animal-Testing Stunt
    http://gawker.com/5905506/artist-undergoes-torture-in-front-of-london-shoppers-for-anti+animal+testing-stunt
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    MUI: na koktejlech se pracuje,ale jelikoz je s Lushem tezka komunikace tak to vazne.Budou se podavat na Lush festu ktery je tusim v cervenci. ;)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    PINK_CICINKA: nevim kdy planuji s tim jit na trh,ale vim ze bude. mam kamaradku ktera pro ne pracuje a vymysli parfemy a produkty plus pro ne dela muj sef barevny menici se koktejl ktery souvisi s uvedenim make upu na trh.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BARUNKA: Kosmetiku máme očekávat kdy? :-)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Lush chysta nove parfemy a pivni sprchovy gel na Vanoce, uz se nemuzu dockat :) a taky ocekavejte make up a kosmetiku,ale pssssssst - prisne tajne - mam interni informace !!!!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MUI: To se třeba mně udělalo časem z Bigu...může se to stát, no :(.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    SASH: co potrebujes vedet?
    SASH
    SASH --- ---
    ahoj, nemate nekdo zkusenosti s praci v Lushi?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Vlastně si ten Imperialis asi koupím znovu, jakmile dojedu krém, co mám teď :D.
    KORA
    KORA --- ---
    PETITLU: Gorgeous krasne voni, ale delal mi mastnou plet. mam citlivou - smisenou
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PETITLU: Imperialis jsem měla. Nevoní, barvu má docela pěknou. Mám smíšenou pleť a vyhovoval mi. Gorgeous jsem nezkoušela.
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    Ahoj,
    někdo zkušenosti s Gorgeous a Imperialis? alespoň s vzorečkama?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ta stola je prave taky dost peelingova, je hodne z mletejch mandli....skoro bych rekla, ze se mi nejdriv plet docela zhorsila a ted ze se lepsi, ze se jakoby cisti, ale to muze bejt i milionem jinejch veci, tak uvidim po delsim pouzivani...nejakou takovou jilovou peelingovou bych pak zase poridila...
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    CMLKA: Ja jsem byla ted v paladiu a dali mi vzorecky masek a prijde mi nejlepsi zelinka, je takova peelongova. Valecnik mi prijde jemnejsi. Urcite ti daji taky vzorecek, kdyz si reknes [pokud jsi teda z Prahy].
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CMLKA: Jo, štóla je fajn, já akorát nemusím tu vůni. Zkoušela jsem i Herbalism a Angels on bare skin a oboje je fajn. Herbalism čistí možná trochu víc do hloubky než AOBS.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja mam svoji prvni vec, a to roladu na plet, sezonni brusinkovou stolu a je to jako super vecer na odlicovani, dela takovej prijemnej peeling a jeste bych dokoupila nejakou masku jak tak na to koukam...asi zkusim valecnika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam