• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a fakt se citim jak z bananove republiky, kdyz rezervacka stanoveho mista za 100kc se dela na cesky napsanem webu a to tak, ze si vyberete kam vam to za 190kc poslou v obalce a jeste tam nejsou staty typu bulharsko (ale treba finu nebo chorvatu tu budou asi zastupy, pac ti tam jsou). *facepalm*
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a ted jedna ze zivota.

    DABE
    DABE --- ---
    BENAC: tak na 85 percent ano
    BENAC
    BENAC --- ---
    DABE: se letos ucastnis/te???
    DABE
    DABE --- ---
    BENAC: to si teda sezen!
    BENAC
    BENAC --- ---
    zda se, ze letosni rocnik bude naprosto prelomovy .. kelimky s uchem :D ty vole, tak to je vyzva, to si asi sezenu listek, abych si to cele nalezite uzil .. otazka jake chuti bude uvarene pivo Ostravar RED ..
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MRTVY_KENNY: určitě to nebudou dělat jako v německu, kde se tě zeptají, zda-li chceš do toho, který jsi přinesl a nebo zda-li chceš nový a dají ti opravdu nový z krabice. použité by se již neměli dostat do oběhu hned /jdou někam během noci na vyloženě průmyslové vyčištění/ a nebo vůbec.

    takže se spíš bojím, že dostaneš jako v hospodě opláchnutý kelímek po někom, zatímco tvůj bude někdo oplachovat pro dalšího pijáka ;)
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    MRTVY_KENNY: asi stejne jak v hospode, umyjou a nacepujou. ja jsem to zazil jenom jednou ve vidni na koncerte a vpohode.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KUZNA: hm.. jen nechapu tu vymenu za cisty.. tzn kdyz zajdu na pivo, polozim kelimek a oni mi nacepujou do "ciziho" cisteho?
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    Další krok k ekologii a méně odpadu - Colours of Ostrava
    http://www.colours.cz/aktualita/333-dalsi-krok-k-ekologii-a-mene-odpadu
    Poprvé zavedeme zálohované pevné plastové kelímky NickNack se speciálním festivalovým potiskem, které jsou navíc i díky praktickému držáku příjemnější na užívání. Snižujeme tím na minimum použití jednorázových plastových kelímků, které po jednom použití končily v odpadu (i když tříděném). Loni těchto kelímků bylo přes 100.000 kusů.
    BENAC
    BENAC --- ---
    ja nevim, byl jsem jen pa, so a a to neprselo vubec, nicmene v ne jsem uz nebyla neprselo taky :)) ale to je celkem putna, vcera jsem projizdel kolem DOV a zatim to vypada, ze nestihnou provest vsechny nutne upravy, tak jsem zvedav
    FLU
    FLU --- ---
    QWITI: loni neprselo, jestli ano, tak ve ctvrtek, ale jenom malicko. naopak, minuly rok to byl po dlouhe dobe rocnik, kdy neprselo skoro vubec (totez tri roky zpatky)
    MONIA
    MONIA --- ---
    loni prselo kdy? v patek urcite ne, v sobotu taky ne a v nedelu urcite ne...bylo hic jako blazen (uz jsem byla tehotna a bylo mi nedobre z tepla tak si to pamatuju) jedine ve ctvrtek.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    QWITI: dyť teď byly 2 ročníky hice, já si naopak říkám, že do třetice už tak pěkný počasi nebude:)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    * anketa v zahlavi
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    CICO: tebe pocitam do stejneho souboru :)
    CICO
    CICO --- ---
    KUZNA: a co já? na mě se jako netěšíš?...já se na tebe těším, vnímám tě jako pozitivum a myslím se, že letošní ročník bude suverénně silnější, než kdejaký dosud...)
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    OUTLAW: vypada to že se povede lépe než loňský - Loni nebyl nikdo na kohol bych se těšil. Teď je zde alespon Kelda :)
    KELDA
    KELDA --- ---
    OUTLAW: vypada to že se povede lépe než loňský - Loni nebyl nikdo na kohol bych se těšil. Teď je zde alespon Parov Stelar
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    OUTLAW: tak ja bych to hodnotil radeji az po kolorsech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam