• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    LEGI: jo protoze chlapi meli moznost obchcavat okolni zabrany
    LEGI
    LEGI --- ---
    nevim, asi málo s**u, ale toiky mi za 4 dny nechyběly..
    každopádně o tom "druhym" kempu by mě zajímalo nějaký info.. naštěsít sem stih dopředu koupit místo a parking v tom "skutečnym"
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    no s toitoikama to vubec letos kolosalne posrali. Bylo jich tam zoufale malo, vubec to nechapu, mista tam bylo opravdu hafo, narvat se daly kamkoliv. Clovek musel pocitat s desetiminutovou cestou k a od toitoiky, a s pul hodinovou frontou. To me taky nasralo hodně.
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    MAJKA: Přesně, nejde ani tak o davy, jako o tu atmosféru, která se úplně vytratila....zmizela v záplavě stánků různých sponzorů a "partnerů".
    Jako připadala jsem si ne jako účastnice festivalu, ale jako produkt, kterej organizátoři prodali nahodněkrát všemožnejm firmám, který za to určitě krásně zaplatily....

    Kemp vzdálenej přes celý město s minimem služeb (zavřený sprchy, netekoucí voda, zavřený WC, mýdla se člověk nedočkal ani přes urgence za celý 4 dny.....nemožnost nabít si mobil atp.) a naceněnej stejně, jako ten, kterej je hned vedle areálu, to je kapitola sama pro sebe.

    Zlata se v rozhovoru pro Reflex vyjádřila, že ji baví, že "každý ročník začínají jakoby znovu od nuly". Pokud se festival vyšplhá v roce 2009 i 2010 na škále na desítku a oni začnou znovu od nuly..... pro mě skončili na trojce, za kterou se opravdu nevyplatí dávat tolik peněz....

    škoda
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    za me ZAZ uplne nejlepsi, miluju jeji styl hudby a jeji podani... ma obrovsky dar svou energii a optimismus rozdavat i ostatnim!! Nezklamala, narozdil od Alanis... tohle "plejbekovstvi", jsem teda opravdu necekala :(
    velke minus pak struska na zemi (a to jsem mela rekla bych pevne tenisky) a pretekajici Toi-Toiky..
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Tak pro me byla po vsech tech letech Ostrava asi posledni, zacinaj mi ty davy fakt vadit. Navic ta poetika s travickou, stromy, atd. stareho arealu je ta tam (jasne, uz by se to tam neveslo)- ten novy areal ma samozrejme taky svou poetiku, ale... i tu bych si vic uzila v mene lidech :]

    Ale k hudbe: zklamani bylo hodne, bohuzel mi prijde smutny, ze nejvic me na worldmusic festivalu bavili cesti interpreti :] Barta a Orffove. Jako jo, sverazne "tango" Orquesta Típica Fernández Fierro dobry, Anthony taky fajn, Zaz neni co uprit (ale to uz me vadily davy, tak jsem sla na Orffy), Kronos usel. Asi nejvetsim zjevenim festivalu byl pro me Ibrahim Maalouf. Totalni narez dle meho gusta, a ten narvanej sal lidi byl evidentne se mnou zajedno - byla to totalni pecka, bubenik byl polobuh, dalsi dechar si prehazoval dudy, pistaly, trubku, pricnou fletnu a kdo vi co jeste jako nic, klidny jazz prechazel v naproste postrockove psychopeklo s lamanymi rytmy. bohuzel chvilema jsem v ty dve rano kdyz hral usinala, ale jen na pomalejsi pasaze. Skoda, ze byl tak pozde.

    Nicmene Ostrava uz moc narostla, jsem rada, ze je festival uspesny, zaslouzi si to - snad se mi podari najit zas neco zacinajiciho s podobnou atmoskou, jakou meli Colours pred lety. No a nebo konecne vykopu prdel nekam do zahranici a podivam se, jak to delaj jinde ;]
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    LEGI: vůbec ne. Ber to pozitivně. Je to pivo a projímadlo v jednom. A ty projímavé účinky jsou grátis!
    LEGI
    LEGI --- ---
    Ostravar je zločin proti lidskosti
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    TAP: jo taky jsem mel dojem ze pouziva playback...sem rad ze v tom nejsem sam :))
    BOD023
    BOD023 --- ---
    Za včerejšek chválím http://www.discogs.com/artist/Gangpol+Und+Mit výborný nářez s odpovídající projekcí, midilidi taky fajn a animal collective na mě velké umění, ale rozhodně zajímavé.
    TAP
    TAP --- ---
    u mě si teda naopak AC napravili vroubek z meetfactory, kde byla slyšet akorát šílená zvuková koule z bláta.
    alanis zpívala půlku věcí imho na playback a zpívat 15 let Ironic už jí značně nebaví
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    PTT: Ono i během třeba Antonyho bych lidi kolem sebe za družné hovory bila.
    PTT
    PTT --- ---
    k plynojemu: nechapu lidi co si vystoji hodinovou frontu na koncik a pak jak zacne hrat kapela tak zacnou zvastat a rusit :-/ behem PQ jsem si vyslechl "super" rozhovor dvou prazandek ktere si sdelovaly dojmy z dovolene
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    MRTVY_KENNY: Organizaci toho plynojemu moc nedávaj, málem jsme je tam převálcovali. Nevím, kde schovávali těch 1500 lidí nahoře, když slibovali, že se tam dostanem a chvíli potom, co začali pouštět do sálu, tak stop.

    A pořád někdo courá dovnitř a ven, kdyby aspoň chodili horem, je to docela rušivé. Za mě včera nejlepší Midi Lidi, Animal Collective a Orffové.
    PTT
    PTT --- ---
    vcera nej: portico quartet, ZAZ, floex a z tanecniho "bordelu" frantici Gangpol & Mit ti meli poskladany paradni setik s projekci :)...AC jsou super kapelka ale hodi se na mensi podium koncik v Meat factory jsem si vychutnal daleko vice.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: A.C. se rozjeli cca po pul hodine, pak uz se vetsina lidi bavila dobre...ale osobne bych je taky radeji videl na mensi scene a ne tak pozde...uz jsem byl na takove umeni dost unaveny...

    Alanis se mi zdalo ze mela problem s hlasem a jeste k tomu divny zvuk...

    MidiLidi hura legrace a ZAZ podle ocekavani fajn :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak za vcera teda animal collective imho nejzbytecnejsi kapela, to melo jit do plynojemu

    portico quartet dobre, ale plynojem tlacenice velka, jsme sli hodinu predem jakoze na cumendu a uz nas zastavili, ze my se tam "jeste" dostanem, takze nemusime panikarit 8)

    kirshner bre, romaky nemusim
    orffove super
    morissette dobre hazela kstici, za me cajk
    midi lidi rozhybali
    animal collective, dal jsem tomu 15min a prchl
    elvis+cphone na skok, k tomu nemam co.
    WATTO
    WATTO --- ---
    vstup so+ne za 500, praha 777 050 191
    KELDA
    KELDA --- ---
    novy kral coloursu: Hi-Fi. Hrali na podiu vedle okd hned po Banco de Gaja. To co predvedli za show by si zaslouzilo opakovani na maim stage.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak dneska
    barta klasika, ty prupovidky pobavi,
    gable nekdy jsem nevedel, co je problem zvukare a co ne, ale vpoho :)
    mcferrin nejak nenadchl, ale neurazil
    rubik prvni "normalni" skupina, co jsem slysel
    antonyho jsem zajebal bonusem, nejak mi nedoslo, ze to bude s janackama
    banco de gaia dobry, nechapal jsem, ze se dokazou tri opicaci vyskrabat na stage a vydrzet tam skoro cely track.. a taky, ze to pobral az s prekvapivym klidem
    flaming lips haluz. v summer of love mu bylo sest, tak nevim, jestli neco ve vetsim mnozstvi nesnedl, od te doby urcite. ale v dobrem.
    BIPTEA
    BIPTEA --- ---
    MRTVY_KENNY: Až moc, ze začátku jsem měl chuť si nacpat nějaké kamení do uší, ale po chvíli jsem si zvyknul :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam