jinak dneska budzes zabity, ne dost brzky prichod=20min v davu, pak zahlasili, ze uz pusti jen do kina, ale tak jsme dali misto toho fajn prohlidku na peci alespon
pak nejake vyrizovani a az red velvet, holka zpiva pekne, ale uplne moje kafe to neni
fink fajn, asi pro me to nejlepsi za ten den
buty tak nejak aby clovek necoural, s destem
parov.. kdyz se mi nelibi ten typicky podmaz, nic mi nepomuze, ale hybaci to bylo
DVA nejake zvukove problemy, ale fajn atmo
monae mimo mne
----------------------------------
celkem
loni se mi libilo asi tak nejak vic. nejaky problem s davama a velkyma stagema, nebo vyberu stanku nemam
bjork diky za mogwai, to bylo nad ocekavani. orffove super, midi lidi a infected za rozhybani, flaming lips za haluz a to jsem je nevidel cele. morissette nostalgie, jestli zpivala na playback neposoudim, zas tak blizko jsem nebyl (ale pochybuju)
minusy tak nejak nakonec nemam, par epizod bylo, ale vetsina se dala zkousnout. treba ze curam pres plot nebo do toiky, ktera plynule vyteka na beton, neni az tak (muj) problem. odmitnuti natoceni nealko piva, pac jsem 20min ve spatne fronte a at si stoupnu do "tamhlete", jsem si vnitrne vyresil prechodem na pitnou vodu. ze prijdu pozde do fronty, kdyz den predem vim, ze tak 3/4h predem uz bych asi mel byt v plynojemu druhem patre, je taky moje rezie. strusku vyresily jine boty.
pocitam pristi rok bude zas jiny, meli by neco nacpat do hal na karoline a hlavne ten areal byl ted imho spichnuty dost horkou jehlou a i presto fungoval, plno veci se da vyresit lepe do te doby.