LEGI: ja na scooter byl psychicky pripraveny, proto s tim nemam az takovy problem a ocenil jsem, jak si povodili lidi.
a ty fronty na pivo.. taky zalezi opravdu na tom, kde clovek byl a jaka tam byla parta. treba u stanoveho mestecka nalevo od hlavni stage to bylo pidi, ale tam opravdu jeli jak fretky a nemel jsem problem s nicim. tabulky kde je jake pivo, byly korekcni, nikdy nehli ani brvou, kdyz jsem stal "jinde", dokonce jsem byl svedky, ze holka cepovala nonstop a jen vyrvavala, kdo chce red, kdyz se nekdo ozval, dostal ho hned do ruky (pripadne si vedle rekla o desitku, kdyz chtel nekdo kombinaci). takze imho kelimky nekelimky, o tom to nebylo.
akorat na konci tam holka rikala, ze jsou pekne v prdeli, kdyz mi davala 150 za vracene kelimky, takze to mozna byl pak taky jeste boj vratit, netusim.
druhym polem byl stan mezi okd a ostravarem a epizodu s typkem, co neumel tocit jine pivo, nez to, co ma nalepene na chladaku, jsem psal. ja blbec jsem si mel objednat jedno "to, co umel" a jedno nealko a alko nekomu pak dat, nebo nevim, by me zajimalo, jak by se tvaril, kdyz argumentoval, ze moje fronta je na toto a on to nealko nenacepuje, pac u vycepu, kde ho maji je taky fronta.. taky ze tam byli daleko pomalejsi, nez ten priklad vyse, tam to bylo vecer tak na 30min nejmin.
chutove neposoudim, alkopiva jsem mel vseho vsudy mozna 3