• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    MRTVY_KENNY: Chápu, ale pořád mi neštimuje, že se tam nahoru k baru vejde 1500 lidí, že se zespodu už téměř nikdo nedostane. Kdo ví, jak to bude s těma rezervacema příští rok. A to Colours nejsou pro běžné návštěvníky, ale pro VIP a kámoše? Budu se muset zkámošit.

    V pokynech ty petky nebyly, ale nějací aktivní sekuriťáci tvrdili, že to maj nařízeno. Ale já si na ně nemůžu stěžovat. Nevím, jestli je to mým nevinným kukučem, ale kontrolovali mě jen jednou a to stejně nepochopili, co pronáším.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XENOEKIE: vyhazovali? blbci, hlavne ze kdyz se na to pred zacatkem nekdo na fb opakovane ptal, tak neodpovedeli. proc vyhazovat na vstupu neco, ceho je uvnitr plno, to mi ale unika.

    XENOEKIE: ze zkusenosti ze ctvrtka pri atraktivnich koncertech bylo dobre byt tak hodku predem, rsp. 3/4h predem byt uvnitr, nejlepe nahore u baru, nebo v mezipatre alespon, zezdola uz spis nepousteli. ale nevim, jak to lepe organizovat, kdyz lidi do salu pri zkousce nesmi a zaroven spocitat, kdo jde opravdu do salu, se da az pri vchodu do salu.. preci jen, kdyby to bylo uplne otevrene, tak clovek, co si to vystal s dostatecnou rezervou by byl nuceny stat tu hodinu narvany u vstupu, nemohl by se pohybovat, dat kafe/pivo, posedet, pac by jeho misto bryskne zaplnil nekdo, kdo prisel pred 10 minutama...
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    QWITI: Tak to jde, chtěla jsem tam jít bivakovat nejmíň dvě hodiny předem.

    A nevím, jestli se mám stydět, ale ve Vapuru jsem do areálu pronesla cokoliv. Vyhazovat lidem prázdné petky? No nevím.
    BENAC
    BENAC --- ---
    LEGI: :)) urazka, ty jsi mi ale vtipalek
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jen jsem chtel rict, ze pristi rok pujdu zase :))

    alkohol priste budeme se zenou pit na stridacku, ponevadz jeden bude vzdy ridit auto...totalne narvane tramvaje uz nejak nemusim :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LEGI: ja na scooter byl psychicky pripraveny, proto s tim nemam az takovy problem a ocenil jsem, jak si povodili lidi.

    a ty fronty na pivo.. taky zalezi opravdu na tom, kde clovek byl a jaka tam byla parta. treba u stanoveho mestecka nalevo od hlavni stage to bylo pidi, ale tam opravdu jeli jak fretky a nemel jsem problem s nicim. tabulky kde je jake pivo, byly korekcni, nikdy nehli ani brvou, kdyz jsem stal "jinde", dokonce jsem byl svedky, ze holka cepovala nonstop a jen vyrvavala, kdo chce red, kdyz se nekdo ozval, dostal ho hned do ruky (pripadne si vedle rekla o desitku, kdyz chtel nekdo kombinaci). takze imho kelimky nekelimky, o tom to nebylo.

    akorat na konci tam holka rikala, ze jsou pekne v prdeli, kdyz mi davala 150 za vracene kelimky, takze to mozna byl pak taky jeste boj vratit, netusim.

    druhym polem byl stan mezi okd a ostravarem a epizodu s typkem, co neumel tocit jine pivo, nez to, co ma nalepene na chladaku, jsem psal. ja blbec jsem si mel objednat jedno "to, co umel" a jedno nealko a alko nekomu pak dat, nebo nevim, by me zajimalo, jak by se tvaril, kdyz argumentoval, ze moje fronta je na toto a on to nealko nenacepuje, pac u vycepu, kde ho maji je taky fronta.. taky ze tam byli daleko pomalejsi, nez ten priklad vyse, tam to bylo vecer tak na 30min nejmin.

    chutove neposoudim, alkopiva jsem mel vseho vsudy mozna 3
    FLU
    FLU --- ---
    btw byli jste nekdo na Tamikrest?
    (mam je celkem naposlouchane a docela by mne zajimalo, jak pusobili na zivo)
    FLU
    FLU --- ---
    LEGI: hele, je to mimo soutez, ale v tomto ma BENAC pravdu. je spousta hospod s vybornym ostravarem.

    nicmene, je chyba a ostuda ostravaru, ze si to nedokazal na colours osetrit.
    LEGI
    LEGI --- ---
    BENAC: že sem takovej pocit neměl třeba u pohodskýho Bažanta.. kterej sice taky nezáří, ale srovnání s Ostravarem by pro něj byla urážka..

    jo a jinak Kenny mi tu úplně připomněl Infected Mushrooms.. ehm.. nějak jsem minul jejich posledních X let, pořád jsem si je pamatoval jako modly psytrenckářů a ten rambajz, co dělali, mi docela protřel oči (uši).. strašný.. asi tak jeden schůdek od scooterů
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    XENOEKIE: jj prejet planinu "gorgoroth" ze sporitelny na mittal musela byt docela fuska :((
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    Prej Colours bez bariér. Zaseklí vozíčkáři zápasející se struskou.

    Kvůli hnusnému pivu a frontám jsem nepila pivo, tudíž jsem nemusela navštěvovat ty budky.

    Budžese jsem předem vzdala, ale pro mé poučení pro příště, kdy jste se tam začali štosovat?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    diky silenym frontam na vsechno (krome stanku kde nejaci strejdove prodavali chleba se sadlem) jsem na letosnich coloursech utratil daleko mene penez nez obvykle :))

    obsluha stanku byla dost zmatena z tech nicknack kybliku a to myslim cely problem prohlubovalo :)

    jako hudebni analfabet musim rict ze lonske coloursy me hudebne prekvapovaly tak nejak vice, ale bavil jsem se obstojne i letos :))

    btw. kdyby dali vsude ty gumove chodnicky bylo by to daleko lepsi :) obzvlaste mensi deti meli dost velky problem s chuzi...Matilda si dvakrat nabila cumak a kontakt obliceje se struskou neni prilis prijemny :(
    BENAC
    BENAC --- ---
    LEGI: Jakekoliv pivo tocene na festaku je zlo, pokud si sednes do hospod, kde umi natocit a staraji se o trubky a hospoda ma atmosferu (napr. Slunko, Dudak apod. pak je Ostravar vynikajici pivo.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    QWITI: no.. jako od plotu ke stani ve fronte je dost daleko, ale ty pisoarove toiky (na foru nema byl nekdo pohorseny strasne) jsou ok a ty kdyz bud pretykaly, nebo nebyly, oboji resil hromadne plot, coz mi prijde dost blbe, ale mozna ze vedeli kam ty palavske langose umistit, tam meli frontu i pres tvorici se jezirko v pozadi
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak jsem se dneska prichytil, ze na mittalu jdu k plotu uz automaticky, aniz bych premyslel, jestli je tam vlastne fronta na klasicke toiky nebo neni... pisoarove nebyly, takze plot jako vsichni..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak dneska budzes zabity, ne dost brzky prichod=20min v davu, pak zahlasili, ze uz pusti jen do kina, ale tak jsme dali misto toho fajn prohlidku na peci alespon
    pak nejake vyrizovani a az red velvet, holka zpiva pekne, ale uplne moje kafe to neni
    fink fajn, asi pro me to nejlepsi za ten den
    buty tak nejak aby clovek necoural, s destem
    parov.. kdyz se mi nelibi ten typicky podmaz, nic mi nepomuze, ale hybaci to bylo
    DVA nejake zvukove problemy, ale fajn atmo
    monae mimo mne

    ----------------------------------
    celkem
    loni se mi libilo asi tak nejak vic. nejaky problem s davama a velkyma stagema, nebo vyberu stanku nemam
    bjork diky za mogwai, to bylo nad ocekavani. orffove super, midi lidi a infected za rozhybani, flaming lips za haluz a to jsem je nevidel cele. morissette nostalgie, jestli zpivala na playback neposoudim, zas tak blizko jsem nebyl (ale pochybuju)

    minusy tak nejak nakonec nemam, par epizod bylo, ale vetsina se dala zkousnout. treba ze curam pres plot nebo do toiky, ktera plynule vyteka na beton, neni az tak (muj) problem. odmitnuti natoceni nealko piva, pac jsem 20min ve spatne fronte a at si stoupnu do "tamhlete", jsem si vnitrne vyresil prechodem na pitnou vodu. ze prijdu pozde do fronty, kdyz den predem vim, ze tak 3/4h predem uz bych asi mel byt v plynojemu druhem patre, je taky moje rezie. strusku vyresily jine boty.

    pocitam pristi rok bude zas jiny, meli by neco nacpat do hal na karoline a hlavne ten areal byl ted imho spichnuty dost horkou jehlou a i presto fungoval, plno veci se da vyresit lepe do te doby.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XENOEKIE: no, ty vstupy tam nejsou nejlip udelane, me to vylozene rusilo, porad jsem cumel na ty chodici lidi a gestikulujici ochranku. bych tam dal zavesy alespon..
    LEGI
    LEGI --- ---
    jak na Enseble Yaman tak na Orffy sme se do Gongu dostali v pohodě.. nijak dopředu.. prostě 5-10 před začátkem..

    a mimo soutěž - jako koncertní síň je to ozdoba Ostravy, úžasný
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    LEGI: jo protoze chlapi meli moznost obchcavat okolni zabrany
    LEGI
    LEGI --- ---
    nevim, asi málo s**u, ale toiky mi za 4 dny nechyběly..
    každopádně o tom "druhym" kempu by mě zajímalo nějaký info.. naštěsít sem stih dopředu koupit místo a parking v tom "skutečnym"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam