NTR23: to je trosku zbytecne. jednak lidi tady serou ve velkem na prostesty, jsou dlouhodobe uceni, ze za nitky se taha jinudy a ta skepse je tu mozna kapku silnejsi nez jinde. z toho ale vyplyva, je je jim vesmes jedno, jestli je nad stagi napsany ten nebo onen a jestli neco rika pred koncertem, nebo nerika.
a rezat si pod sebou vetev tim, ze nepujdu na nejvetsi takovou udalost roku, tzn prizpivat k tomu, ze tu nebude ani tohle, a postupne se opravdu pretavime ve vylozene mesto duchodcu, kde ma temer kazdy do triceti jasno, ze tady nezustane, to fakt odmitam. ten mittal tu byl a je, je na nas, abychom dotlacili ridici organy k tomu, aby hlidali a adekvatne resili excesy.
ze to mam ja resit nejakym sebemrskacstvim z pozice navstevnika festivalu, mi prijde absurdni. nevim, proc tu petici/protest teda neudelal on pred branama? akorat kecy v kleci. ze chcu videt finka, neznamena, ze souhlasim s pristupem mittalu (spis ale vidim chybu v pristupu mesta)
jina vec je, ze holt zijem ve meste, kde nejvetsi firmy jedou z principu na ukor zdravi lidi (pracujicich nebo v okoli), to se velmi pomalu meni, ale s tim clovek nic nenadela.
co se tyce CS, tak fakt nevim. a pro me osobne je uplne jedno, jestli ma nekde stan ceska, nebo by tam byla komercka, csob, raifka.. jako klidne si vyber. takhle bychom mohli pokracovat od mittala, pres "koureni muze zabijet" camel az po stanek s langosema, do jake miry je vse koser a humanni.
XENOEKIE: koukam tohle zacina byt trendy. bjork mozna vysila message, ale taky fakturuje jako stredni fabrika, tak at mi tu pan nepovida o sponzorech.