ad Bjork: Když celému světu sdělím, že mám zánět hlasivek, tak mi to tak nějak implikuje, že nemůžu zpívat a tedy ani vystupovat v době kterou stanoví např. ošetřující lékař...myslím, že si uvědomila, že jí bude "stačit" vystoupit pouze na některých festivalech a odtud byl už jen krůček k tomu, aby odřekla účast mj. i v té podivné černé díře, které se z nějakého důvodu vyhýbají všichni rozumní lidé...a jsme u role megastars na festivalu jako je COO...souhlasím s názorem, že COO taková vystoupení nepotřebuje vůbec, resp. v minimální možné míře a dosavadních cca sedm ročníků, kterých jsem se účastnil mi dávají za pravdu...ti, co spotřebují/spotřebovali podstatnou část rozpočtu jsou/byli velmi často zklamáním, v 90% případů šlo o interprety, kteří ještě žijí ze své nedávné slávy a stojí spoustu peněz, na druhou stranu dost často nepředvedou nic nového a jsou jen vlastním stínem...ano, s Bjork by tam letos bylo možná 35.000, možná i 40.000 návštěvníků, dotyčná by na hlavním pódiu nejspíše předvedla stěží poslouchatelnou Biophilii, ale určitě by už nešlo o festival, který přiváží progresivitu i kvalitu a zároveň si uchovává nějaké to lidské měřítko...no, a světe div se, na ty, co tady kdosi jmenoval a jejichž vystoupení bych taky zařadil mezi ta nejlepší, COO vůbec nepotřebuje sponzorství z.urveného Mittalu ani OKD...jenže ono je člověku tak nějak bližší, objíždět ty evropské world music festivaly v nových audinách, než tam přiletět turistickou třídou a zajímat se především o to, co je fakt dobré a zároveň neprovařené, žeano...)