• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    VALOR
    VALOR --- ---
    DO_IT: Měl jsem VIP předloni a jediné co v tom bylo zahrnuto nad standart byl vlastní vstup do areálu, místa k sezení v New York stage s VIP barem(rozdíl oproti standart baru bylo pár kotejlů a stella) a pak zona na hradě, kam pouštěli jen VIP kde byl záchod (bez front) a grill bar s terasou, kde si člověk mohl dát třeba butterfish s bramborovou kaší za 150,-Kč. To bylo tak asi všechno.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HELOUN: podle zprav na fb, ten eshop nejak prestal fungovat (nebo mel vypadky, tezko rict, objednavky koncily chybou). to je na prvni pohled nekolik let stare reseni, ktere neni stavene na podobne operace (max je to ok, kdyz si nekdo jednou za tyden koupi tricko) uz jen to, ze po zaplaceni to automaticky neplive listky, ale nekdo to rucne paruje kdo vi s cim, napovida, proc to radsi zavcasu utli (to je moje teorie, imho by z toho byla ostuda, ze stovky lidi by zaplatilo a nedostalo ty registrace). ja registrace taky dostal taky s nekolikadennim zpozdenim, ale tak nejak jsem to cekal od pohledu na to reseni.
    jinak ano, ten eshop je proste z jineho stoleti a neni vubec vhodny na takovehle veci, se divim, ze pres to prochazi ty listky na stany apod.


    DO_IT: asi to budu adresovat obecne:

    pokud vam nebude lito pritlacit s penezi, tak urcite doporucuju si zavolat predem a booknout mista sem.. jidlo je spis kolem dvoukila, ale myslim, ze opravdu dlouhodobe (leta) na ne nemuze nikdo rict nic spatneho (kdyztak me navstevnici opravte ;) v ramci jeste unosne cenove hladiny je to jedno z mala mist, ktere s cistym svedomim doporucim a neocekavam, ze se nekdo zklame (tramvaji od arealu 8 minut + 200m)
    http://cms2.netnews.cz/files/attachments/2370/22089-JL-cerven-2013.pdf
    Zámek Zábřeh **** hotel Ostrava - komfortní ubytování ve stylovém prostředí renesančního zámku
    http://www.zamek-zabreh.cz/

    ten krizanek je styl spis pivnice, zas ta cenova asi bude o nejake desetikoruny niz, zalezi, co je komu milejsi.

    jeste schudne v dosahu jakozto hospodsky dlabanec mi to prijde tady (tam si urcite sednete, pokud se trefite do otviracky :)
    *** Restaurace Ostrava, denní menu Ostrava, P.U.O.R. Slezska - oficiální stránky ***
    http://www.slezska.com/

    dalsi ostravaci kdyztak me vecne pacifikujte.. :)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    nema nekdo zkusenosti s VIP listky? je v tom zahrnuta i cena za stanovy mestecko? nedostal jsem k nim moc infa :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    taky se moc tesim :))
    MONIA
    MONIA --- ---
    PUEBLO: tak aspoň dáme pivo....těším se :) (případně tě budu podpírat až ti noha bude skomírat:)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MONIA: musis mit potvrzeni banky o zaplaceni !!!!! a obcanku ... takze bohuzel...ale diky ;)
    MONIA
    MONIA --- ---
    PUEBLO: a nemůžem ti to vyzvednout nebo to máš na jméno?
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    BOPA: Jo, fakt jsou asi poněkud mimo realitu... :-( Teď koukám na ten Gong - ráno tam vůbec nebyl proklik - tzn. nebyla možnost objednat ani žádná informace - a teď už tam proklik je, ale evidentně už to není možné objednat (přitom bych na základě přechozí info čekala, že to bude aspoň do půlnoci...).

    "Online rezervace v Gongu byla ukončena.

    Jelikož již do zahájení jednotlivých vystoupení nejsme schopni zajistit kontrolu plateb převodem bankou a celý náš tým pracovníků se zároveň přesunuje do areálu festivalu, prodej online rezervací bude dále probíhat přímo v Gongu a to během celého festivalu."

    No a objednání lístku mi stále hází úplnej error... :-(
    Ach jo... No doufám, že mi aspoň odpoví na ten e-mail a dají slevu na místě.


    BOPA
    BOPA --- ---
    HELOUN: jojo, musím konstatovat, že oficial web shop pro colours - ORIENTAL - je docela mazec... řekl bych, že jim tak trošku kazí jméno.... My si objednali lupeny skze eshop, zaplatili kartou a druhý den hurá pro lupeny.... normálně nás vyfaxovali, že to ještě není, že nám od nich nepřišel mail s potvrzením, že platba byla přijata a že sou lupeny připravené... Trvalo to asi 14 dní... Rezervačka do Gongu přišla asi za týden po platbě (vím, že jsem říkal, že z principu si žádnou rezervačku neobjednám, ale prostě jsem nemohl jinak).... KATASTROFA....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    HELOUN: jo snad to klapne :) sobe jsem listek kupoval vcera s t-mobile slevou a jeste to fungovalo...dneska jdu koupit zene listek do ticketpro se slevou na in-kartu :) ale ta s detma prijede uz drive autem takze ta je v pohode
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    PUEBLO: Jo, přesně to mě dneska taky naštvalo - asi počítaj jenom se studentama a místníma, ale dostat se z Prahy do Ostravy po práci před devátou fakt není úplně jednoduchý... :-(

    No a navíc když se mi nakonec podařilo zařídit v práci, abych mohla jet ve čtvrtek vlakem už v 16:09, tak si jdu objednat lístek pro kámošku (já mám naštěstí guestlist! ;-)), místo na stan, rezervace v gongu atp. a pro změnu jim dneska (tzn. poslední den, kdy můžu uplatnit t-mobile slevu, a kdy jde objednat lístky do gongu) už od rána nefunguje e-shop.... No napsala jsem jim e-mail - jsem zvědavá, jak zareagujou a jestli mi daj slevu na místě, pokud ten e-shop nebude fungovat ani večer.

    Ale tedy jak se těším na interprety, tak z organizace začínám mít trochu obavy... :-/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BENAC: zalezi jak na tom budu ve cvrtek s praci...kdyz stihnu vlak tak to snad dam :))
    BENAC
    BENAC --- ---
    PUEBLO: Aha .. tak to bude o prsa vietnamske divky asi, coz?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BENAC: zalezi jesli mi schvali dovcu a jestli stihnu dojet pred devatou protoze nechapu proc listky na miste (koupil jsem online na eshop s t-mobile slevou a bal jsem se si to nechat poslat postou) vydavaji jen do 21hod :((
    BENAC
    BENAC --- ---
    PUEBLO: Vyborne .. a hnedle z kraje ve ctvrtek?
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Není tady někdo, kdo bude mít volné místo v autě a bude jezdit každý večer z Ostravy přes Studénku?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    mate v okoli festaku vyhlidnutou nejakou hospudku kam zajit za kilco na obed a na dobre pivo? :)
    MONIA
    MONIA --- ---
    MRTVY_KENNY: tohle jsem teda moc nepochopila:/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    asi aby to bylo napinavejsi :)

    "zítra končí možnost online rezervace místa na vystoupení v Gongu! Zakoupit si rezervaci online můžete na http://bit.ly/rezervace-gong

    Prodej rezervací bude pokračovat od čtvrtku úderem čtrnácté hodiny v prostorách Gongu."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam