• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    QWITI
    QWITI --- ---
    PUEBLO: jednu pani v podpatkach jsem potkala :) byl to ještě lepsi ukaz nez ty vsudypritomne kozacky, se kteryma bych pak v predsini nechtěla stravit ani minutu :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: must be a troll :))
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    :))

    CMAN
    CMAN --- ---
    Konec Colours - uz sem spal v aute v trenkach a bral to jako konec nicmene silenej aplaus me presvedcil se oblict a dobehnout na mainstage kde daval Newman pridavek a slusne... zensky vsechny v dosahu zamilovany vyrazy nebo aspon lesknouci se oci... devcata v prednich radach vztahujici ruce - chci te! Ale frajer to daval tak dobre ze parila i vetsina panu...
    Dobry zakonceni...
    Skoda ze sem letos kvuli strasnymu vedru byl moc apatickej na to to vic obehat... ale proste nejak zase dobry...
    Jen to mnozstvi lidi zacina bejt omracujici a lip to fungovalo predloni kdyz byla pomerne zima... pro muziku je to lepsi...
    Tak uz sem zvedavej na priste a Bjork by to tam sluselo.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TUILE, QWITI: ja myslim, ze to tak maji schvalne kvuli duchodcum, co maji vlez v nedeli zdarma. loni tam byla raduza, letos chinaski, podle me tam v tom case v nedeli bude vzdycky neco stravitelneho pro tuhle cilovku.
    TUILE
    TUILE --- ---
    QWITI: presne s tou nedeli souhlasim, skoda, ze ta drive stage byla tak malicka, ale dat chinaski na arcelor je krok spatnym smerem (smerem k prumernemu ceskemu festivalu). doufejme, zze to byl pokus, ktery nebude pristi rok zopakovan
    QWITI
    QWITI --- ---
    +me nedeli jednoznacne zachranovala cela Drive stage a jsem nastvana protoze misto Chinaski bych rozhodne radeji videla The Great Malarkey ci Rupa nahore na Mitallu nebo na Agrofertu
    +WWW a jeji zpevak
    +Plant me teda bavili jen stare LZ veci

    MGMT, Newman me nebrali (byt ten pridavek Newmana jsem protancila ale jedna hitovka a jedna vec co neni jeho neni nic moc)

    Sklep divadlo super
    Pobavila me tiskovka s Bolkem a dcerou
    Barta to je srdcovka takze to nehodnotim
    JBT bavilo hodne
    Bara Zmekova na Basking stage
    Howing Rain na Full Moon


    pisu to z pameti tak je to takove zmatene...
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MRTVY_KENNY: vypadal moc konzervativne, to bude spis Bank of england
    EARL
    EARL --- ---
    takze za me...

    v patek vecer sem zkejsnul na hodinu a pul v zacpe v praze, takze sem prijel nasranej az v deset. hned po vstupu do arealu zacla hrat zaz a vsechno se razem vyjasnilo (nez zacla s tou "jazzovou" vlozkou, to se na to velky podium moc nehodi...). navic hned ve vinarne potkavam kamosku z gymplu, kterou sem za 15 let prakticky nevidel. a od ty doby jenom dobry...:-)

    jinak
    + zaz
    + mo (ale uprimne - po patym songu to bylo vlastne furt to samy...)
    + www (ty vole, navic s tou zafixovanou rukou, pro rap hodne velkej handicap:-))
    + goat (sice podobnej pocit jako u MO - po patym songu prakticky furt to samy, ale byla to neskutecna jizda. pro me asi vrchol festivalu)
    + darkside
    + jupiter
    + hidden orchestra (btw, asi neni uplne dobry, kdyz se basama otrasa celej gong, mohli trochu ubrat. kamos rikal, ze na woonovi to bylo to samy, pres basy nebylo slyset ostatni nastroje...)

    0 plant (ano, ziva legenda, v 70 letech klobouk dolu... ale trochu nuda, normalne hrajou jeste vic veci od zeppelinu, coz bych byl asi spokojenejsi)
    0 la yegros (cekal sem nejak vic - prijemne se to poslouchalo, ale jinak zase trochu nuda)

    myslim, ze areal se furt zlepsuje, ale mam malinko strach, ze za par let bude opet preplnenej.

    a velky plus za vyber vina (frankovka rose od osicky u buresovy stage v tomhle pocasi proste idealni!:-))
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DAVE_PAGE: uzival si, ze lezi na sporitelnim lehatku a zatim ma komercku neasi


    PROCKOOP: ono se to tusim loni objevilo na RFP nebo nekde a nekdo to predvidal. fronty radove jine, kolega rikal, ze meli dokonce jine (vyssi) ceny, ja netusim a nezkoumal jsem. kazdopadne osazenstvo si asi uzilo leccos :))

    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    RUM: Před kempem jsem čekala 40 minut, na lístek z e-shopu hrozný 2 hodiny, na vstup do areálu půl hodiny. Zato jsem letos zaznamenala mnohem menší fronty na pivo, než předloni (loni jsem nebyla).
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    MRTVY_KENNY: Ja spis nepohopil to KFC + Burger King. Hlavne proto, ze to skoro nikdo nekupoval. Ale at nejsem za curaka - u jidla bylo na vyber, clovek si nemusel davat ten fejkovej kebab apod. :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MRTVY_KENNY: BTW: legracni scenka v patek - cekam pred tou Sporkou u bankomatu na patniku na Kacenku, ktera cumena v davu na ZAZ. Koukam kolem a dorazi ke mne fesacky vyvedenej pankac - barvene kratke ciro, odrbane obleceni, retezy a nejakej protisystemovej napis na zadech (uz presne nevim co tam poradne mel)... dokouril cigaro, zkusene jej odpinknul do dali a vstoupil do te zony, kde pak lezel na tom jejich bilem asi lehatku a kouril dalsi cigo :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DAVE_PAGE: jasan. sporka je nejvetsi sponzor. vip klienti tam meli catering zdarma. a pro tve info kdysi se do te zony nedalo dostat vubec, pokud jsi nebyl klient. ani s deckem na zachod. :)
    cd tam nejak potvrzovaly slevu na vlak
    camelky.. zas ja znam akce, kde vsichni somrujou ciga, pac prvni obchod je 2km.. je teda fakt, ze ta spotreba musi byt desiva, stacilo se podivat pred hlavni stagi na zem, tam na metr ctverecni byla polovina krabicky ve forme nedopalku.. a uprimne bez te stage by to pro nektere asi nebylo ono. treba ten morgan mi prisel vetsi zlo s tema animatorama. :)

    a jako jo, pro nekoho to uz neni, chapu
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    RUM: na The Finally jsem se tesil a 3/4 koncertu se mi to zvukove moc nelibilo...konec byl trosku lepsi. MM byli skveli, ale lepsi jsou na malem prostoru v klubu, kdy si stoupnes hned k bednam ;)
    RUM
    RUM --- ---
    PETERSIS: no dalo se. Jako nevím jestli tu někdo byl na The finally, ale ti měli zvuk fakt neuvěřitelně zprasenej a naopak Manon Meurt, co byli na stejný stage hned po nich to stáhli a bylo to naprostá pohodička
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Btw. nezdál se Vám zvuk na The National dost mizerný? Já byl na první pohled až zděšen, tak od půlky se s tím moje uši srovnaly, ale stejně... Myslím, že ta kapela měla být nazvučena mnohem citlivěji... :-(
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MRTVY_KENNY: Je to akce uz mimo moje rozmery, ktere mi sedi. Ty korporatni stany - vsechny ty "Zony klidu" od Sporitelny, Camelky, CD, .... ja tomu rozumim proc to tam je ... a proto tam uz priste byt nemuzu :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DAVE_PAGE: korporatni stany myslis co?
    jinak jo, no. vlezes dovnitr a pijes vodu z vodovodu anebo vyrobky kofola / prazdroj / stock.

    ale v tom objemu to asi lip ukocirovat nejde a kdyz chces mit nekoho, kdo ma na youtube po roce 150 milionu prehrani jednoho klipu(!), musis resit treba i luxusni mercedes na presun z hotelu (pry pristavili nej audi, co heller nasel, a byl to neprekonatelny problem :)
    RUM
    RUM --- ---
    Na kterých jsem byl a líbilo se:
    JBT
    Horkýže slíže
    A moving sound
    Monkey business
    Manon meurt
    The national
    Vypsaná fixa

    některé další jsem bohužel prošvihl

    Zklamalo mě:
    Darkside
    MGMT
    Trentemoler

    jinak, jak to tady čtu, tak jsme byli jediní, kdo si odsral to snad více jak 4 hodinové čekání před stanovým městečkem a za to teda dávám 10 mínusů, protože to bylo peklo v tom odpornym dusnu a ještě na slunci

    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Ja to mam:
    + Manon muert
    + Bee and flower
    + WWW

    Ostatni me vetsinou vubec nebralo.... docela sok pro me byly ty korporatni stany, stanky, reklamy. Sel jsem poprve jen diky tomu, ze jsem dostal listky. A zjistil jsem, ze to neni pro me. Priste jedu na hory ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam