Za mna z toho co som videl:
+ seasick steve: je to frajer
+ shaka ponk: strasny bordel, die antwoord s gitarami :)
+ fanfarai: dobra show
+ emiliana torrini: podla ocakavania
+ jana kirschner: imho sucasna CZ/SK extraliga, ale Gong ma slabsiu akustiku: tiche party OK, hlasite sa zliali v jeden velky gulas
+ trentemoller: rachot jak svina, bud novy album alebo hity, takze v poriadku, tchan na mariankach mi hlasil, ze okolo 2:00 to bolo velke aj u nich :)
+ robert plant: kvalita i po rokoch + couple of smash hits
+ cpt. morgan stan pred zatvarackou: party jak hovado :)
+ prago union: okej
+ john butler trio: hodne, hodne velka parada, velmi sa mi to pacilo
+ the national: znie lepsie nazivo nez na albume, dobry koncert
+ john newman: dobry hlas, props up bubenikovi, rezal do toho ako keby to bolo naposledy
0 mgmt: okrem hitov melancholicka nuda
0 les tambours du bronx: po 15 min nuda
0 ZAZ: moc ma nebere, videl som asi 20 min
0 MO: nepresvedcive
0 Bastille: show dobra, ale stylom si moc nabiehaju na tie najspodnejsie levely dance/pop music (Guetta a spol), spevak intonovanim napodobnuje auto-tune, wtf?!
Minusy nedavam, aspon raz nebudem hejtovat :)
Vzhladom na to, ze som bol tyzden predtym na Pohode, neubranil som sa porovnavaniu:
+ pohoda: detska sekcia je uplne iny level: dedikovany kemp pre rodiny, asi 6 skakacich hradov, klzacky atd, samostatna stage s detskym programom, kdezto na CoO bol len nejaka fail nabidka hlidani (aka povinny vstup za 40), pricom ani moc nehlidali (Magdicka vliezla do bazena a nikto z personalu ju necekoval)
+ pohoda: mensie davy vsade, obecne viac naddimenzovane (zradlo, pivo, bankomaty, nabjianie, zachody, sprchy ...)
+ pohoda: viac travniku AKA sadnem, kde chcem
+ colours: lokalita v centre mesta + genius loci
+ colours: pivo (hoci len male bezvyznamne plus :)
+ colours: za pol hod peso doma :)
Co by sa dalo zlepsit:
- nechat areal otvoreny 24/7
- viac ludi uz rozhodne nie
- fakt, ze je v nedelu program, mi minuly rok neumoznil vidiet Tomahawk a spol, co ma teda pekne sere. Nedelu by som radsej vyuzil na lizanie ran :)
- tie detske atrakcie