• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    CMAN
    CMAN --- ---
    Nerikali predloni ze jim 40 K staci? OK chapu je :)

    Na vchodu by meli vsem zalepit huby gafou neb je stale slozitejsi najit mezi lidma misto kde bys moh poslouchat muziku a ne nejaky zvasty...

    Pac ty nove prichozi sou zejmena tihle zvanici.
    BENAC
    BENAC --- ---
    MRTVY_KENNY: To uz zacina hranicit s absolutni demenci.. Koncert Bjorgy a pak z tech 40 tis lidi od hlavni stage pujde dozadu na radegast 20 tis a na arcelor stage dalsich 20 tis .. a zbylych 12 tis lidi bude prubezne rozlezlych po arealu ... uz se tesim, az to budu sledovat v poklidu nekde od pivka s brkem v hube
    CICO
    CICO --- ---
    QWITI: ani ne, já si to zázemí vždycky nějak vytvořím
    MRTVY_KENNY: není mi úplně jasné, jak se nastavuje o cca 20% vyšší kapacita, když už za stávajícího stavu si tam chvílemi lidi šlapali po hlavě, ale zůstávám klidný, přinejhorším se seberu a pojedu na hory...)
    FLU
    FLU --- ---
    QWITI: boilk*

    ---
    * Boilk is the noise you make when you wake up after being out on the piss the night before. It's kind of like a burp except it's all wet and it consists of 99% alcohol fumes mixed with whatever fast food you scoffed like a pig on the way home, like a kebab or a battered sausage and chips.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CICO: tak pisou "Areál bude mít opět větší kapacitu a pro letošní rok jsme ji nastavili na 52 000 návštěvníků." ovsem obavam se, ze to znamena vicmin to, ze bude oproti lonsku zpristupnena hlubina. uvidime
    QWITI
    QWITI --- ---
    CICO: mas strach o basecamp?.)
    CICO
    CICO --- ---
    tak hlavně mi něco našeptává, že to letos bude návštěvnický ultramasakr a že se pojede na "nový rekord", z čehož úplně radost nemám...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PTT: vsak jo, to je uplne stejny pripad jak ten size.
    PTT
    PTT --- ---
    MRTVY_KENNY: videl jsem jejich zaznam z Glastonbury a fakt se mi to nelibilo ale urcite lepsi nez loni John Newman
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PTT: dg nema kapelu, ma?
    PTT
    PTT --- ---
    QWITI: hmmm a co takovy david guetta - nebude?...colours of disco
    QWITI
    QWITI --- ---
    Rudimental
    BENAC
    BENAC --- ---
    Kazdopadne letosni rocnik bude pohoda, jebu na vsechno, vytipuju si par veci co bych chtel videt, 3l camel bag a velka kostka cokolady .. udelam si slunickovy festacek :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja vam asi nerozumim, ja to myslel tak, ze kdyz uspim cloveka po prvnim dnu jednoho festaku a presunu ho do druheho, tak ze si po probuzeni neucpe usi ponozkama, nezbali batuzek a neutece (coz treba navstevnik nejakeho jaloveho festaku probuzeny na brutal assault zrejme udela, podobne jako navstevnik brutal assault presunuty na let it roll). tze v tomhle smyslu je pro me colours/pohoda jedna cilovka.
    CICO
    CICO --- ---
    ...pokud se nic nestane, tak zase s chutí absolvuji Pohodu i Colours...jak jsem tu už kdysi psal, tak já mám rád oba festivaly a jsem asi důkazem, že mají svůj průnik, co se typologie návštěvníků týče, nicméně si nemyslím, že cílí do stejných řad a taky u mě Pohoda z nějakého nevysvětlitelného důvodu pořád o fous vede...jak říká můj známý: Colours jsou super, ale pohoda to není...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MISO: mi prijde, ze si "konkurujou" docela dost, relativne velke mnozstvi lidi dava oboji a zaroven ta cilovka mi prijde temer shodna.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    MRTVY_KENNY: neni to 100km, to je vice ne? :)
    MISO
    MISO --- ---
    Preco nie? Plno bude, peniaze pridu, nemusis sa trepat cez pol kontinentu. ze si Pohoda a Colours konkuruju? To nie je manazerov biznes.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MISO: ale musim rict, ze teda manazer neni uplne soudny, v ramci jednoho tydne na okruhu 100km dve vystoupeni... no, jak mysli. (ne, ze bych si stezoval)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam