• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CMAN: Ja jsem vcera musela kolem sebe okriknout asi dvacet lidi na Bjork, kdyby si povidali, tak ok, ale kdyz se vsichni tu hudbu snazi prekricet, plasej se mi kladiva (to, ze jsem na jeji zivak cekala 21 let uz je jen dovysvetleni...)
    CMAN
    CMAN --- ---
    Nerikali predloni ze jim 40 K staci? OK chapu je :)

Na vchodu by meli vsem zalepit huby gafou neb je stale slozitejsi najit mezi lidma misto kde bys moh poslouchat muziku a ne nejaky zvasty...

Pac ty nove prichozi sou zejmena tihle zvanici.
    BENAC
    BENAC --- ---
    MRTVY_KENNY: To uz zacina hranicit s absolutni demenci.. Koncert Bjorgy a pak z tech 40 tis lidi od hlavni stage pujde dozadu na radegast 20 tis a na arcelor stage dalsich 20 tis .. a zbylych 12 tis lidi bude prubezne rozlezlych po arealu ... uz se tesim, az to budu sledovat v poklidu nekde od pivka s brkem v hube
    CICO
    CICO --- ---
    QWITI: ani ne, já si to zázemí vždycky nějak vytvořím
    MRTVY_KENNY: není mi úplně jasné, jak se nastavuje o cca 20% vyšší kapacita, když už za stávajícího stavu si tam chvílemi lidi šlapali po hlavě, ale zůstávám klidný, přinejhorším se seberu a pojedu na hory...)
    FLU
    FLU --- ---
    QWITI: boilk*

---
    * Boilk is the noise you make when you wake up after being out on the piss the night before. It's kind of like a burp except it's all wet and it consists of 99% alcohol fumes mixed with whatever fast food you scoffed like a pig on the way home, like a kebab or a battered sausage and chips.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CICO: tak pisou "Areál bude mít opět větší kapacitu a pro letošní rok jsme ji nastavili na 52 000 návštěvníků." ovsem obavam se, ze to znamena vicmin to, ze bude oproti lonsku zpristupnena hlubina. uvidime
    QWITI
    QWITI --- ---
    CICO: mas strach o basecamp?.)
    CICO
    CICO --- ---
    tak hlavně mi něco našeptává, že to letos bude návštěvnický ultramasakr a že se pojede na "nový rekord", z čehož úplně radost nemám...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PTT: vsak jo, to je uplne stejny pripad jak ten size.
    PTT
    PTT --- ---
    MRTVY_KENNY: videl jsem jejich zaznam z Glastonbury a fakt se mi to nelibilo ale urcite lepsi nez loni John Newman
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PTT: dg nema kapelu, ma?
    PTT
    PTT --- ---
    QWITI: hmmm a co takovy david guetta - nebude?...colours of disco
    QWITI
    QWITI --- ---
    Rudimental
    BENAC
    BENAC --- ---
    Kazdopadne letosni rocnik bude pohoda, jebu na vsechno, vytipuju si par veci co bych chtel videt, 3l camel bag a velka kostka cokolady .. udelam si slunickovy festacek :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja vam asi nerozumim, ja to myslel tak, ze kdyz uspim cloveka po prvnim dnu jednoho festaku a presunu ho do druheho, tak ze si po probuzeni neucpe usi ponozkama, nezbali batuzek a neutece (coz treba navstevnik nejakeho jaloveho festaku probuzeny na brutal assault zrejme udela, podobne jako navstevnik brutal assault presunuty na let it roll). tze v tomhle smyslu je pro me colours/pohoda jedna cilovka.
    CICO
    CICO --- ---
    ...pokud se nic nestane, tak zase s chutí absolvuji Pohodu i Colours...jak jsem tu už kdysi psal, tak já mám rád oba festivaly a jsem asi důkazem, že mají svůj průnik, co se typologie návštěvníků týče, nicméně si nemyslím, že cílí do stejných řad a taky u mě Pohoda z nějakého nevysvětlitelného důvodu pořád o fous vede...jak říká můj známý: Colours jsou super, ale pohoda to není...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MISO: mi prijde, ze si "konkurujou" docela dost, relativne velke mnozstvi lidi dava oboji a zaroven ta cilovka mi prijde temer shodna.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    MRTVY_KENNY: neni to 100km, to je vice ne? :)
    MISO
    MISO --- ---
    Preco nie? Plno bude, peniaze pridu, nemusis sa trepat cez pol kontinentu. ze si Pohoda a Colours konkuruju? To nie je manazerov biznes.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MISO: ale musim rict, ze teda manazer neni uplne soudny, v ramci jednoho tydne na okruhu 100km dve vystoupeni... no, jak mysli. (ne, ze bych si stezoval)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam