takze...
ct
Heymoonshaker - podruhy a jeste lepsi nez minule. skvela kombinace beatboxu (jak kurva na hubu muze udelat ty dubstepovy pasaze???) a blues s nadherne chraplavym hlasem
Bjork - podle ocekavani, kdyz prevazila elektronika nad smyccema, tak to bylo super. sem rad, ze se to na colours konecne povedlo, i kdyz za tmy to mohlo bejt lepsi
Hanba - utek sem z bjork, abych videl aspon kousek, ale oni avizovnej hodinovej koncert meli za pul hodiny hotovej. takze jenom dva songy, vcetne rozbiti si cela mikrofonem (zpevak, ne ja).
Nod Nod - tu zpevaku nechapu. dokonaly...
Roni Size - prvni vrchol festivalu, slusna rozcvicka
Caribou - par songu, moc me to nebralo, tak sem jel spat
pa
Mucha - pro tu prdel, proc ne. a docela jim to hraje
Kansai Allstars - kazdej rok me tam neco z afriky dostane, letos to byli tihleti. hodne hypnoticky...
Avishai Cohen - druhej vrchol festivalu. dokonalej jazz. driv sem ho nevidel, ale to rozsireni skupiny na sest lidi byl skvelej tah
HVOB - bohuzel jenom 15 minut a to sem se vsema silama urval z toho Cohena - tenhle prekryv me mrzel uplne nejvic... dobry to bylo
Cinematic Orchestra - moc sem se tesil, ale bohuzel mi na tohle velky podium nesedli. v gongu by jim to sluselo o dost vic (ale nechtel bych videt tu bitvu o listky). posledni song byl dobrej
St. Vincent - bohuzel jenom asi pul hodiny kvuli Swans. ale mile prekvapila, slysel sem jedno album a moc necekal, ten zacatek koncertu hodne navnadil
Swans - Michael Gira na podiu vypada jak otec Eugena z Wovenhand:-) jako jo, ale dal sem jenom hodinu a sel spat. dalsi z veci, co musim jit na samostatnej koncert
So
Dub inc - pro me nuda
Rudimental - cekal sem asi pul hodiny a furt me to nebralo, tak sem zdrhnul. nejvetsi zklamani - tohle hraje v sobotu na nejvetsim podiu???
Gallon Drunk - treti vrchol festivalu (do nedele to nejlepsi, co sem tam videl). neuveritelnej rock'n'roll, jizda, jak ma bejt
Danger - na arcelor mittal to divoce blikalo, tak sem se sel podivat a dalsi prekvapeni. slusna jizda...
Clean Bandit - srsly? wtf? kde sou ty doby, kdy sobota byla nejnabitejsi? strasny spice girls
Marika - zdrhnul sem na ni a aspon se to dalo poslouchat a dalo se tomu verit. prvni dama polskyho dancehallu, podle popisku - zni to trochu usmevne, ale dalo se..
Ne - absolutni vrchol. nic sem necekal a vlastne si rikal, proc tam zustavam i na ctvrtej den a pak to prislo...
Sly & Robbie - byla kratka fronta u veze, tak sem si rek, ze tam pojedu a budu je poslouchat. bohuzel vedlejsi busking stage byl hlasitejsi... takze moc sem bohuzel neslysel, ale jejich verze Another Brick in the Wall mela neco do sebe:-)
Kvety - nemel sem co delat a nebylo to spatny
Vok - sel sem tam jenom na chvili pred Fumaca preta a byl sem tema 15 minutama velmi mile prekvapenej, jeden z objevu festivalu. tanecni (no trochu jo) hudba z islandu? proc ne!
Fumaca Preta - absolutne nejlepsi koncert celejch Colours. psychedelie jak hovado. kostymy jak z toxic avengera, bubenik vypada jak omar nebo cedric z mars volta. totalni jizda. zejtra v praze a ja si jdu overit, ze sem fakt videl a slysel dobre...
Electro Deluxe - ve stanu strasna sauna, nechapu, jak na konec festivalu dokazali z lidi jeste vyzdimat ten zbytek energie. jazz/swing jak hovado - ten normalni, ne electro... prej budou 1. rijna v praze
btw taxiky - prvni den pevna cena 200. druhej den taxametr 105, rek si o kilo. sobota asi pulhodinovy cekani, pak s taxametrem za 200 (trochu delsi trasa). nedele s taxametrem 150 (stejna trasa jako v sobotu. kdyz sem si chtel brat oficialni, tak me dva posilali jeden k druhymu, tak sem se na ne vysral - co to jako melo bejt?
Jidlo - jako vzdycky nejlepsi vegetarianska restaurace Burfi - zeleninovej spiz s omackou, ale hlavne ty jejich bozi sladky koule, to je mor... Banh Mi na arcelor taky hodne dobry. plus za kingswood, kvuli kterymu sem letos prakticky nepil vino (proc letos chybel osicka s tim famoznim ruzovym, ze ho babis na svym placku nechtel???)
uff, tak zase za rok