• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    H4GH
    H4GH --- ---
    Sahnim jeden listek na Colours, za nejakou rozumnou cenu... :-) Ma nekdo pls nejakou nabidku? Predem diky.
    MEDIKO
    MEDIKO --- ---
    FATBEAR: taky jsem četla... já pořád neztrácím naději, i když to už začíná vypadat dost blbě... lístek na colours jsem si upřímně řečeno původně koupila jenom kvůli Jamiroquai, protože to je moje celoživotně nejoblíbenější kapela a poslouchám je snad 20 ze svých 30 let a strašně je chci vidět naživo. No jo no, je to smůla, snad se z toho zotaví ať dřív nebo později :) Na colours se ale těším tak jako tak, bude to super. A třeba se uvolní nějaký ubytování kdyby nepřijeli, aspoň nějaký plus, hahaha :D
    MEDIKO
    MEDIKO --- ---
    CMLKA: tak jsem tam volala a mají plno... bohužel teda přijdu o zážitek sprchování hadicí :( no zkusím ještě obvolat veškeré koleje, třeba se něco najde. v nejhorším skončím v tom kempu u hradu, i když se mi nějak nechtělo :)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    MEDIKO: tak si myslim ze jamiroquai to v ostrave neda , rusi i londyn v o2 .. prodelal operaci zad takze to asi hned na nohach nebude

    ay Kay is currently recuperating and in rehabilitation after his procedure last week and as a result has been advised to postpone the two shows later this month at the O2 Arena, London, which will now take place on Sunday the 3rd and Wednesday the 6th of December 2017.
    All tickets will remain valid for the rescheduled dates, and refunds, if required, are available from point of purchase. [
    Please note that tickets for the postponed O2 show on Friday 23rd June will only be valid for the rescheduled show on Sunday 3rd December. Tickets for the O2 show on Saturday 24th June will only be valid for Wednesday 6th December.
    There are no plans at this stage for any additional shows to be affected.
    We wish to apologise to all ticket holders for any inconvenience caused, and Jay thanks you all for the continued support and understanding.
    --------
    NOTE FROM JAY
    Hi J here
    It is with great regret that again I have to disappoint people due to the ongoing problem with my back. I have never felt so frustrated with a situation as I feel now, and I am desperate to get back to form. After two operations I am only marginally more active, and I know I could never give the 125% energy I need to give to you good people a super show. I am a proud man, and it breaks my heart to have to keep moving these performances and asking for people’s patience. I am distraught at this and am feeling very low.
    2017 is turning out to be a tough year, with the loss of several close friends in quick succession and the inability to perform properly in the way I’ve been doing, and the only way I know how to, since I did my first gig at 17 years old.
    I want to thank all of you for the messages of support you have sent me. I can’t quite believe how kind you all are. A thousand thanks.
    I want to apologise to all of you who have no doubt made travel plans and taken time out to see us in Paris, Athens and London O2, but I give you my word - I promise you I will come back and give you the shows you deserve. Faster, harder and stronger.
    Thank you all so much once again for your unerring love and patience, your posts have really picked me up.
    From a very wounded Buffalo.
    Lots of love,
    Jx
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MEDIKO: bylo doporuceno, jako ja ti to poslu, ale s laskou jsem vzpominala na koleje, kde jsem bydlela rok pred tim, jestli tam to byl soc. realismus 80. let, tak tohle byly 60. leta, o zastavarne v 1. patre a automatech ani nemluvim :)) ale byl to zazitek..nic se nam nestalo, sprcha jen jakoze hadice z umyvadla, takze ses mohla sprchovat a zaroven sedet na zachode :)))

    no nicmene on mi to nekdo poradil, ze nektere ty pokoje uz jsou zrekonstruovane, takze nekter jsou jako celkem normalni - jsou videt i na tech fotkach, ale ten my teda nemeli, taky mozna proto, ze jsme chteli pro 3, nevim no, nebo jen slecna na recepci chtela zkusit, co vydrzime :DD

    Hotel DMH :: Levné ubytování Ostrava
    http://www.hoteldmh.cz/
    jo ale na Googlu nekdo pise, ze si priplatil za nadstandard, tak toho bych se rozhodne nebala a kdyby to slo, tak bych si taky priplatila....jinak je to fakt jednou tramvaji asi 15 minut, takze super dostupnost
    MEDIKO
    MEDIKO --- ---
    CMLKA: Fakt jo? Tak to mi dává naději, krutá ubytovna by mi nevadila, hahah. Jak jsi to tehdy našla?

    A ten Jamiroquai mě dost děsí :(
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    tak jamiroquai zrusil vystoupeni v recku , tak snad se da dokupy do ostravy . Na videu moc zdrave nevypada

    Jamiroquai Official Instagram (@jamiroquaihq) • Fotky a videa na Instagramu
    https://www.instagram.com/jamiroquaihq/?hl=cs
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MEDIKO: ja loni sehnala snad 14 dni pred, ale teda na hodne kruty ubytovne, tam jedine se spacakem! ale bylo to kousicek tramvaji
    MEDIKO
    MEDIKO --- ---
    FABE: zkusím to, díky za tip
    FABE
    FABE --- ---
    MEDIKO: zkus napsat sem jan.stonis@vsb.cz
    jedna se o ubytovani na kolejich VSB v Ostrave-Porube, od arealu cca 30 min tramvaji
    MEDIKO
    MEDIKO --- ---
    Čau, nevíte někdo jestli je ještě reálné sehnat ubytování na koleji (nebo nějaká podobná cenově přijatelná možnost)? Jsem nováček a naivně jsem to ubytování moc neřešila s tím, že se něco najde :) Zatím jsem jich pár obvolala a neúspěch... Pořád trochu doufám v ten kemp u areálu, ale k tomu se pořád nikdo nevyjadřuje.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    //v nedeli prenos swans
    Swans @ NOS Primavera Sound | ARTE Concert
    http://concert.arte.tv/fr/swans-nos-primavera-sound
    MISO
    MISO --- ---
    Zhanam listky na Colours, diky
    CICO
    CICO --- ---
    BENAC: je to, jak říkáš...Bože, dal bych Zlatce za vstup klidně i 5k, jenom kdybych tam neviděl ty debilní loga, případně vysmátého a podupávajícího Bureše, ale to je fakt sci-fi...a zrovna poslední kauzička s Ríšou a spol. je ukázkou toho, kterak lidu zpravidla vůbec nevadí, že se kurvíš s člověkem jako je on, ale hlavně, že "je pohoda a pěkné písničky"...kdysi jsem si myslel, že CoO mají dost specifické návštěvníky, aby tohle dali pořadatelům sežrat, ale mýlil jsem se...pohůdkáři a písničkáři, jak jinak...)

    BENAC
    BENAC --- ---
    Vzdyt ten Andy neni tak uplne zly, kdyz se podivas napr. na fotku s Rysou :D
    BENAC
    BENAC --- ---
    CICO: Mnoho lidi resi to, o cem pises. Podle me, se chce vsak drtiva vetsina lidi pobavit, a hlavne za levno. Kdo to sponzoruje, je valne vetsine ucastniku sumak.. Ono by to urcite slo bez Arceloru, Agrofetu apod., ale ... kdyz uz plati, tak proc prijit o tak mileho sponzora
    CICO
    CICO --- ---
    PUEBLO: já kvůli tomu šmejdovi v posledních dvou letech bojkotoval Agrofert stage, přitom tam Zlatka a spol. vrazila docela dost věcí, které jsem slyšet chtěl...letos si dám tu práci a půjdu mu sdělit, co si o něm myslím...) mimochodem, moc se těším na midi lidi, nejen proto, že loni účast na CoO odmítli právě proto, že měli zahrát na Agrofertu
    ...a taky bych si moc přál, kdyby ten fesťák nerostl do svých obřích rozměrů za peníze takových hovad, jako je Bureš, případně Arcelor Mittal, myslím, že by to ustál a lidi se svědomím by nemuseli každý rok řešit dilema, jestli na tu šarádu ještě chodit...)
    BENAC
    BENAC --- ---
    No to by bylo neco. Mne stacilo, kdyz jsem na jedne sportovni akci videl Okamuru.
    Nevydrzel jsem a rval na neho, at tahne do prdele! :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    asi zase dorazime, tentokrat nejspis bez deti, takze naplno :))

    jen doufam, ze i kdyz je ted pred volbama, tak se tam Andrej nebude nejak moc prezentovat...by mi to docela zkazilo naladu :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tyjo, uz 3 roky to je. uf. jeden z tech pro mne snesitelnych (ja vim, ze z toho vetsina vlhne hned..).

    ARTE MEDIATHEK | ARTE | Asaf Avidan in Concert - Im Pariser Folies Bergère
    http://www.arte.tv/de/videos/056132-000-A/asaf-avidan-in-concert
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam