ja byl na Colours podruhy po dvou letech, prijezd na devatou vecer ve stredu se vyplatil, po zadne fronte na kolejich, nebyla ani u vstupu, takze hned ve STREDU na:
Alt-J - tohle me nikdy nechytlo a uz asi ani nechytne, sice zajimavy melodie, ale zpevak ma pro me desne uknouranej hlas
Tata Bojs - nezkalmali, skvela energicka show zkazena zjevenim se Babise kousek od Palavskych langosu :D
Imagine Dragons - jsem chtel dat hlaven kvuli Thunder, coz se podarilo tak z pulky, jinak nemyslim si, ze by to byli extra spickovy muzikanti, spis showmani, po pulce odchazime
Digitalism - tohle kdysi nadejne duo nejak ztraci dech, jeste ze tam Jens Moelle obcas zpiva, jinak poskakujici typci za masinkama, kteri se vydali spis jistejsi popovejsi elektronikou nez tou neotrelou a novatorskou ala Moderat, by byli az prilis nudni (kde jsou ty casy, kdy meli ziveho bubenika...)
CTVRTEK:
CINK CINK CIRK: DUKTO - takove vtipne uskupeni, co zongluje, ruzne skace za fajn hudebniho doprovodu
LP - jen na chvilku, hlas ma skvelej, hudebne mi to ale moc nerika
MICHAEL KIWANUKA - dali jsme jen par psinicek, za me hodne dobry
HAUS - dobrej indie rock
MIDI LIDI - porad zabavni a porad dobri
UNKLE - na ty jsem se moc tesil a byli vyborny, jeden ze zpevaku, ktery suploval jejich hosty z ruznych pisni byl fakt dobrej, clovek by ani skoro nepoznal ze tam nezpiva Thom Yorke nebo Richard Ashcroft a slyset reign nazivo je splneny sen
PATEK
Teleman - cekal jsem vic
Speed caravan - super! roztancili snad uplne vsechny vcetne prodejcu ve stancich, hodne pozitivni hudba, coz se odrazelo na usmevech navstevniku
Mutanti hledaj vychodisko - stihli jsme jen konec, nicmene bylo to zabavny
Roosevelt - vyborna synthpop kapela a pro me asi nejvetsi objev Colours, takovy Chvrches slozeny jen z chlapu :)))
https://www.youtube.com/watch?v=FVXDRTe2kYw
The Toxic Avenger - trochu zklamani, cekal jsem ze si na nej vic zahrozim
Moderat - vizualne a hudebne TOP kapela, posledni album pro me nema chybu, coz nazivo jen potvrzuji dalsi z highlightu festivalu
Machinedrum - to me nejak nebavilo
CHRISTIAN LÖFFLER & MOHNA LIVE - to uz bylo lepsi, prijemna elektronika
SOBOTA:
AFRO CELT SOUND SYSTEM - fajn world music
Jamiroquai - videl jsem jen cca posledni 3 songy a myslim ze dobry, bavilo me to
Booka shade - slusna party
Justice - skvela show a provedeni, uzil jsem si je paradne, trochu jsem nechapal mensi letargii lidi kolem me cca ve 30 rade, no ale ke konci parili skoro vsichni, takze dobry a jsem fakt rad, ze je konecne nekdo po tech letech dotahl do CR
Colours 2017 za me asi nej festak, co jsem kdy byl (v CR), organizacne slo urcite radu veci vyresit lip (rozhodne to chce vic zachodu, holek mi bylo lito), ale lidi prijemne naladeny, desne pozitivni atmosfera uplne vsude