Obecně si myslím, že chování pořadatelských služeb na CoO je dlouhodobě skandální. Když to byl nechvalně proslulý Čechymen, tak si v noci její členové dělali v noci z areálu tělocvičnu, nyní probíhá bezpečnostní prohlídka tak, že jsou porušovány snad všechny příslušné právní předpisy a vrcholem je, když Ti nějaký ten dorostenec v reflexní vestičce o tři čísla větší začne strkat ruce do kapes, aby vydoloval kapesníky nebo plastovou platební kartu, bez které se v tom cirkuse z důvodů na straně pořadatele neobejdeš...to jsou věci, pro které nemám slušné slovo...a je mi úplně jedno, jestli to plyne z nepoučenosti členů pořadatelské služby, nebo je to jakýsi ušlechtilý úmysl pořadatelů, chránit nás dokonale před všemi potencionálně vyšinutými návštěvníky, protože způsob, jakým tak činí, je naprosto neadekvátní situaci a dělá ze mě přinejmenším onoho podezřelého delikventa...za mě dlouholetý neřešený problém, který by člověku ten festival otrávil, i kdyby tam bylo mnohem více pozoruhodné muziky a třeba konečně i dost záchodů...)