• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    KELDA
    KELDA --- ---
    ORTWORKA: pokaždé tamanodchazim právě ale letos (nevím jak loni) je zavřeno. Ale ta lávka mne nenapadla .... Možná dneska
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    KELDA: tyjo ani nevim, ze je vedle orlenu brana. Ve festivalove mape ji nevidim zobrazenou. Vyuzivam tu branu k lavce.
    Dneska se tesim hlavne na www, ale jsou az pozde, takze jestli jsi se synem, tak to asi neni nic pro vas.
    KELDA
    KELDA --- ---
    To že zavírají bránu za orlen pódiem je dost nelogická. Včera jsem se synem chtěl odejít pohodlně pěšky přes Karolínu v 22:00 a ostraha mě nepustila. Prý to mají nařízeno od produkce že se tam nechodí. Chudák ten co to tam hlídal protože dostával každou chvilku zdrbané od někoho kdo chtěl vyjít ven. Každopádně jsem psal na jejich email a omluvili se mi že se na to podívají ...

No některé kroky jsou bubu ale na dnešek se těším, JAR a SiffiTuker. Co ještě mám vidět?
    MISO
    MISO --- ---
    Mam na predaj 4-dnovy listok na Colours. Cena 3000, DM plz
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Zlata Holušová odchází z vedení Colours of Ostrava. Festival od příštího roku povede Filip Košťálek
    https://www.ostravan.cz/92171/zlata-holusova-odchazi-z-vedeni-colours-of-ostrava-festival-od-pristiho-roku-povede-filip-kostalek/
    DREEK
    DREEK --- ---
    Tak co říkáte na nový vizuál Colours a proč se vám nelíbí? :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Pecka festak letos :) Je to teda narocny:
    JAROUSH Drive/Fresh/Drive/Fresh repeat...
    Ale masakr.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    PAJAOVA: A aby toho nebylo malo, tak se toho polovina potkava a navic na podiich nejdal od sebe.
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Před měsícem jsme byli na RfP, kde měli minimálně polovinu stánků stejných, ale ceny aspoň o 50 Kč nižší.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KELDA: ja doufám, ze je letosek vyfackuje at uz ohledne reakce na lineup, tak od zpetne vazby od stankaru, kteri to neutahnou. Byla by škoda o takovou akci prijit, ale je to fakt rok od roku horsi.
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ani ten nový majitel Coloursu to nevzal jako dobročinnou investici. Upřímně nevím jak je to jinde ale nedivil bych se kdyby to bylo podobné na takových akcích i jinde v ČR nebo ve světě
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KELDA: 28 %, stankare chapu, ale ze strany colours je to svinstvo
    KELDA
    KELDA --- ---
    PAJAOVA: 20 nebo 25 % z tržeb ... Nevím přesně kolik ale to se v ceně musí projevit
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Zatim me tu prijemne prekvapily ceny. Pizza jenom za 450 apod. :D
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    JAROUSH: je to bida, ja si vyklikal, ze aspon trochu pouzitelni jsou: gogol bordello, lake malawi, tom morello, tata bojs, kravitz, berlin manson, emiliana torrini, fat dog ... na 4 dny festivalu je to fakt bida :D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ja bych sel na toto: TOM MORELLO, KHRUANGBIN, TANGERINE DREAM, LENNY KRAVITZ, IVY Z a v mezičasech bych objevoval. ;)
    ,
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    JAROUSH: Gogol Bordello, Bratři ...
    Dalsi si take necham poradit :-)
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    nějaké tipy co letos neminout?
    KATIA
    KATIA --- ---
    Snad nedojde na soud. Colours jednají o tom, kolik si Burna Boy nechá peněz — Forbes
    https://forbes.cz/snad-nedojde-na-soud-colours-jednaji-o-tom-kolik-si-burna-boy-necha-penez/
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hovna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam