• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    BABBA
    BABBA --- ---
    tohle je husty:
    YouTube - Stone Cold Steve Austin Destroys William Regal
    http://www.youtube.com/watch?v=H5uakJRl0JA
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tak wrestlemania se nám rychle blíží.

    Nějaký názory, nápady nebo snad dotazy? :)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    BUCKOWSKI: Jen si myslím, že si moc nepomohl. Buď si vybudoval aspoň špetku respektu a dají mu pokoj, ale spíš si myslím, že to za rohem schytá od pěti kamarádů toho malýho škvora.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KONOPASLIK: když sem to video viděl celý, tak musím jen souhlasit
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    BUCKOWSKI: Patří mu to, parchantovi... Ode mne palec nahoru tlustému chlapci, že se nebál s ním zamést. :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    BUCKOWSKI: hmm husty
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Po internetu teď koluje zajímavej gif, a tady je zdrojový video:

    Takhle nějak vypadají následky wrestlingových chvatů, když se udělají doopravdy. Jeden jedinej SLAM a útočník je zpacifikován.

    Do NOT try this

    ЯП файлы - Не выпендривайся
    http://www.yapfiles.ru/show/210277/b8efcc210be109eedde71bcbc9c3f285.flv.html
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KONOPASLIK: nedávno sem procházel na youtube - jsou tam jeho zápasy ještě z WCW

    PIPPO_SPARK: WWE je obří organizace - zformovala se spojením WWF (který se muselo přejmenovat kuli world wildlife fund na WWE), WCW a ECW.

    A protože po spojení bylo mnoho wrestlerů na to, že během jendoho večera (RAW a SMACKDOWN) bývá max 5 zápasů, tak se rozdělil roster na 2 půlky.

    RAW i Smackdown má svý šampiony a jsou to vlastně konkurenční pořady. Občas se někdo z RAW objeví ve Smackdown a obráceně, ale de facto jsou to "oddělený ligy".

    Jednou za měsíc se pak vysílá PPV (Pay-per-View) - což je veliká akce, za kterou se v TV platí (má to ohromný sledovanosti) a těhle speciálních akcích se dost často bojuje o tituly nebo se mezi sebou utkávají i wrestleři RAW vs. Smackdown. Dost často jsou tam speciální matche (royal rumble, elimination chamber, money in the bank, TLC, atd...)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    BUCKOWSKI: No jasně, jak jsem mohl zapomentou na Goldberga, vždycky jsem jen vejral s otevřenou pusou, když se tam objevil. :) Asi se budu muset podívat, jestli se to někde nedá shlédnout online. :)
    PIPPO_SPARK
    PIPPO_SPARK --- ---
    Pane jo, tak wrestling se mi libi, ale abych o nem vedel tolik, to nemam šajnu :-D kdyz uz jsme u toho, jakej je rozdil mezi porady WWE Raw a WWE Smackdown?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KONOPASLIK: Jasnej Nature Boy :)
    Jo - tak v tý době jsem to sledoval taky - v pátek od 22:00 do půlnoci - záznam pondělního Nitra.
    Moji oblíbenci byli nWo (červený i bílí) - Lex Luger, Kevin Nash, Sting - dál třeba Chreis Benoit, Chris Jerich, Dean Malenko no a hlavně Goldberg
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    NIKOPOL: Co to tu mektáš za kraviny? Je to televizní zábava jako jakákoliv jiná, nikdo nepředstírá, že to má kdovíjakou duchovní, kulturní nebo sportovní úroveň, prostě je to zajímavý (chceš-li, líbivý) a o tom to je. Nehledej v tom nic složitýho.

    Já koukal před lety na Cartoon Networku na WCW, tam mezi moje oblíbence patřil nenáviděný Ric Flair, samozřejmě taky Bishop a hromada dalších, které si teď už asi ani nevybavím... Mimochodem, právě Flair je dost podobnej našemu náměstkovi generálního, kterýžto vtípek občas hodím k dobru. Bohužel ve firmě není mnoho lidí, kterým by to jméno něco říkalo, takže vtip neocení... :) Pro představu obrázek. :)


    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    někoho ne ... spíš jen něco v nás, co jistá loby ráda pěstuje .. . jde prostě o to žít sám sebou, žít svět a nebo se oddávat barevný uřvaný namachrovaný prázdnotě, každýho volba

    mě irituje, že zdání, že jde o bojový sport se tu kdosi snaží navodit hned v podtitulku .. nebo minimálně navozuje tim, že takový pojmy vedle sebe vůbec stavý do jednoho odstavce.

    když má někdo rád boj .. sledoval by asi boje bez pravidel, nicméně sfetovatý hormonama jsou jedni jako druhý :-)
    je to nepřirozený, neposkytuje to reflexy žitého světa a tim pádem to má nulovou výpovědní hodnotu (nebo spíš negativní výpovědní hodnotu) o peripetijích našich životů a jejich smyslu .. proto každýho kdo by se tomu chtěl oddávat považuju za dementa, sorry :-)

    ať se daří
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NIKOPOL: film sem viděl a bavil mě

    NIKOPOL: řecko římský zápas skutečně neměl kořeny v 19. století - kdy se "zápasy šampionů" (wrestling) u nás začal oddělovat od cirkusů a objevoval se v samostantých arénách

    Mimochodem, nikdo tady netvrdil, že je to skutečný bojový sport - viz nástěnka.
    Je to prostě show, která někoho - věř tomu, nebo ne - prostě může bavit.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    BUCKOWSKI: ech .. to se jako sbnažíš dávat řecko římskej zápas do souvislosti s wrestlingem ?

    když jsme u tý tradice, pro ucelenější náhled na vývoj "bojových sportů" je dobrý se poohlídnout po jeho skutečných antických kořenech .. nejlíp u některého z přemýšlivějších (nám rozhodně podáním bližších) současníků ... dobře se to dá pochopit ve spise "Vyznání" od Augustina
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    s bojovým sportem to fakt nemá nic společnýho, je to show pro tupy :-)

    doporučuju film "idiocracy" http://www.imdb.com/title/tt0387808/
    aby se člověk nemusel moc zaměstnávat přemejšlenim a ve vtipném podání se mohl dozvědět, kam vývoj po způsobu americké kultury vede. wrestling jako fenomén tam má svoji nezadatelnou roli. skutečně parádní film :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NIKOPOL: na tupost sis odpověděl sám...
    Mimochodem - tato tupá americká zábava se u nás provozovala už za Rakousko-Uherska a velkou oblibu měla i za první republiky.
    Je možná štěstí nás všech, že nejsou všichni stejně chytrý jako ty.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    ho ... to jako fakt že v česky mluvících lidech je nějaká touha věnovat jen zlomek sebe téhle americké zhovadilosti ? ...

    to bych nečekal, že někdo je opravdu tak vymaštěnej, že (mimo toho, že neví co je zábava) ještě bude přitakávat tomuto způsobu kultury, který má jen jediný cíl .. udělat z lidí tupý ovce, masy poslušných dementů
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Sting je zpět v Rosteru TNA. Vypadalo to, že možná bude následovat Kevina Nashe (diesel) do WWE, ale 3. března se vrátil do TNA a vyhrál heavyweight titul
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BABBA: Docela mě překvapil osud Jaka Robertse... Trochu mi to připomnělo film Wrestler.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam