• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak už to asi no names nebudou - po týdnu titul :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Proto se řešilo, že jejich debut na wrestlemanii by nedával smysl, což se potvrdilo, ale mohl se debut nějak zapojit do nějakýho mystery nebo aspoň dát do města, kde by byl nějaký pop, protože jsou města, kde fakt jsou hard fans. Chicago nebo rovnou Detroit by byla asi lepší reakce.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Pro casuals to jsou totální no names.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    včera jsem dokoukával Smackdown, překvapilo mě, jak chladný byl debut Motor City Machine Guns.
    Nemyslím výkon, ale fanoušky i média a socky atd...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BTW zaregistrovali jste, že WWE je u nás už dostupné na youtube?
    Ráno už jsou tam highlights i "full episody"
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Teď koukám, že to bude týden před Royal Rumble 25 - takže takový předkrm :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: tak dobrej byl už ten zápas minule, tentokrát ještě lepší - asi i díky soupeřům, sice vypadjí jak Silo Sikoa a Kevin Nash z wishe, ale ten zápas mě bavil...

I ti lítaví mladíci, co měli ten triple tag vypadali fakt dobře. Zoltana si pamatuju taky z minula. Mylan s němcema v týmu zůstal v hlavně jen díky tomu chantování na něj :)

Asi by to chtělo víc českých wrestlerů, aby se mohli diváci líp provázat. Předpokládám, že v Rumble zápasu dostane dost kluků z VcV prostor.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: tvl... ale 30???? jako fakt 30?

Nevím, jestli s tím zraněním nesouviselo o špatné počítání rozhodčího. Jakkoli mě minule správně nasral, že vyhrál podvodem :), tak teď se mi v tom zápase líbil. Má divácky atraktivní chvaty a triky...Takže asi škoda zranění.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Já umíral teplem a ještě jsem bulel kvůli Johnovi, v pořádku. Titulák jsem i jako kameraman čekal jinak a pár věcí se mi úplně nelíbilo, ale s tím se bude doufám něco dělat. Plus teda Pyro se v tituláku zranil. A k Atomiádě se nevyjadřuju :D
    Jeden dodatek k lednu - na rumble bych se jako divák ohromně těšil, jako kameraman se bojím :D
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Ten zápas byl hrozná pecka. A neříkám to proto, že je Vilmos můj "brother from another mother" :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hodně mě bavili Guláš Bros a Bloodline ( :) tedy Young Bloods, nebo jak to mají)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Já jsem odjížděl trochu se smíšenými pocity. Užil jsem si to.

První zápas byl super, ale nějak se mi nedařilo se dostat do správného moodu. Ale to je možná tím, kolik mám teď v hlavě starostí, tak jsem se prostě neuvolnil.

Každopádně jsem trochu víc čekal od zápasu o titul. Nějak moc jsem nesežral ten útok pásem a pak vnitřní souboj, jestli to má udělat. Zápas byl dost krátkej oproti avizovanému limitu.

Trochu divně to pro mě pak končilo se SE. Chápu, že Atom dostal vítěznou rozlučku.

Za mě to ovlivnili ti rozhodčí - nejdřív chyba při PINu Pyra a pak vyloučení RS z No Holds Bared zápasu... To bych pochopil, kdyby RS začal nahánět Zeritus a on před ním utek a SE v tom nechal.

Ale lístky do první řady na leden mám, to je jasný... :)
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    Tak co říkáte na Horizons?
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Překvápko (i pro mě) a nakonec je to úplně jinak :D
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    BUCKOWSKI: me teda Atom naopak dost zklamal
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Teď jsem videl nějakou delší verzi a to bylo italsky...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A když se vrátím k wrestlingu napřímo...

Neviděl jsem poslední RAW ani Smackdown, protože jsem na dovolený, ale hrozně se těším na charakter Vinciho, dle těch jeho spotů.
    Nezdálo se, že mluví španělsky a ne italsky?
    Taky mě zajímá, jak budou prezentovat ten silnej charakter, když vlastně z Imperia ho vyhodili jako slabý článek...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: 😂
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Netuším jak to má Michal v plánu. Já jsem jen živej držák na kameru :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: to by skoro chtělo, když za 14 dní je další akce... ;)

Nebo bude až video aow 2024?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam