• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ARAON
      ARAON --- ---
      CLAVEN: Seriál. Lepší. Jasně.

By the way, zajímalo by mě, jak dlouho musela Arya hrát roli dědouše. Tak 14 dní nejmíň. To se jí za tu dobu nedoneslo, že je Jon králík?
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      ARAON: Nesúhlasím. Posledná kniha, ADWD, bola strašná sračka niekde na úrovni fanficu. Seriál je zatiaľ o dosť lepší, múdro vynechal toho zrazu uvedeného dediča aj s celou jeho pridrbanou linkou, kúzelné rohy aj korytnačky.
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      ELLIE: ...a pak ho sežere medvěd! :)
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      Bran a Meera (a její otec Howland Reed, co se schovává v bažinách) jsou teď přece jediní, kdo vědí, kdo byli Jonovi skuteční rodiče. Takže Branova role by měla být to ve správný okamžik prozradit zbytku rodiny.
      ARAON
      ARAON --- ---
      GIINGGER: Já bych tomu klidně věřil. Čím jsou dál od knížek, tím je to horší. Teď už je to z 99% na nich, takže je to slabota.
      Alespoň že vizuálně je to lepší a lepší. Budu to brát jako takovou pohyblivou ilustraci ke knize, pokud někdy vyjde.
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      GIINGGER: podle me hlavni linka obecne takhle klidne muze bejt, prolozena lokalnima fuckupama, zradama, vrazdama
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      ARAON: Ty vole, to je hrozne debilni ale. Se mi nechce verit, ze by D&D klesli k takovy sracce na urovni nejaky telenovely.
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      RUDIE: A způsobuje pohromu všem okolo sebe :))
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      NIGHTFURY: Njn...protoze neni vlastne vubec vysvetleny, co tam vlastne este dela.
      Arya chce dejme tomu vrazdit vsechny ze seznamu, Jon si vzal na hrb záchranu celýho světa a zbylý dvě bitchies chtej vládnout Sedmi královstvím. Bran se max nekde sjetej vali se svejma vidinama a nechava se vozit na saních tam a zpátky)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      RUDIE: Nebo ho sežere medvěd. Jo, taky mi přišlo, že ta jeho linka někam směřuje a teď by mi snad ani moc nechyběl,
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      HWLLFFRDD: tak takhle to je stejne uz posledni dve tri sezony)

Osobne nejvic promrdana mi prijde Branova linie. Videl jsem ho jako celkem dulezitou postavu v boji proti WW, ale cekam, ze bude mit v serialu uz jen par steku a pak na zaver udela nejakej wtf magic trik a bude konec.
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      ARAON: Bohužel to pravda je. Kdo četl leak scénáře z loňského roku a porovnal to s prvními dvěma epizodami, tak viděl, že to 100% sedí. Obsah tohoto článku je de facto přepsaný leak. Naštěstí v tom leaku nejsou všechny dějové linky.
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      ARAON: Já to nechci vidět (ale samozřejmě se budu koukat, no)
      ARAON
      ARAON --- ---
      Tohle je tak nemastný, neslaný a prolezlý fan-servicem, že by to snad i mohla bejt pravda.
      Jon Snow’s Shocking Fate In Game of Thrones Season 7 – OtakuKart
      http://otakukart.com/animeblog/2017/07/26/jon-snows-shocking-fate-game-thrones-season-7/
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      GIINGGER: Tgr3yj0y 10 days server ban for leaving combat area
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      >Theon has left the game
      >Reek has joined the game
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Ale tedy na Gendryho, který nabere Theona ve vodě a pak odvesluje někam do pryč se docela těším :D
      NJAL
      NJAL --- ---
      H0ANG1: Tomu chybi uz jen teorie, jak se Bran omylem zhmotnil do naseho vesmiru bez cesty zpet a ted nam to chce rychle natukat do wordstaru, nez to tady jeho fyzicka schranka zabali. ;-)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      NIGHTFURY: Tak PTSD nie je sranda.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam