• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NJAL
    NJAL --- ---
    MAWERICK: Odkud Sam vedel, jak vylecit greyscale? Moc vlastnich experimentu s tim nedelal, z'ano... :-) A jelikoz targaryensky draky lide nejak zabijeli, tak se treba za deseti zamky a osmi dvermi v padesate knihovne v patem fochu pod vrstvou knihovnickych sedimentu zachoval nejaky vesely navod na biolit proti drakum?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CYBERKOTLIK: Drakum :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KASUMI: a komus fandila?:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SPLIFFBOY: Prave jsem dokoukala a krasny zabery a ke konci jsem zjsitila, ze sedim v pozoru na gauci, ruce v pesticky a u tvare (do jedny jsem byla pomalu zakousnuta) v napeti:))))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: Však jasne.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CLAVEN: Trailer je IMHO nevinný, ale leaknuté scénáře bych tu třeba nerozebíral.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LELI: Tak to tu najbližšie tri týždne nečítaj a vráť sa až po konci sezóny, ľahká pomoc.
    LELI
    LELI --- ---
    CLAVEN: neni, aktualni dil je vec co se da predpokladat, ze ji vsichni videli, na trailery zdaleka nekoukaji vsichni, kazi to prekvapeni. Treba kdyz byly star wars 7, tak se mi podarilo je kompletne odignorovat az do kina, ani plakat, trailer, nic, a bylo to tak zdaleka nejlepsi.

U serialu ala GOT, kde v kazdem dile je cca 6 "scenek" je dost nemozny, natocit trailer, aby neprozradil nic, tudiz na ne radsi nekoukam, kazi to pak tu ostrou hodinku serialu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WITTGENSTEIN:
    CLAVEN:
    souhlasim.
    sam jsem si navykl forum neotevirat dokud nevidim aktualni dil.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: S tým síce súhlasím, ale vyžadovať spoiler tag na veci z traileru mi pripadá veľmi padnuté na hlavu.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VON_GILOTINE: To se týkalo situace před lety, kdy události v knize byly daleko napřed událostem z filmu. Tudíž se nedalo bez spoilerů mluvit o ničem. Je myslím slušné nerozebírat prosáklé scénáře i díly seriálu před jejich ofiko uvedením. V pondělí po uvedení se to už pochopitelně rozebírat může.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LELI: v zahlavi je jasne napsano "spoilery povoleny". tak majitel diskuze zjevne rozhodl, ze jsou povoleny.
    LELI
    LELI --- ---
    FRIZER:

1) je to slusnost

2) ja treba "hlavni veci" neznam a nepredpokladam, ze je vsichni ostatni znaji...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LELI: na co, když v podstatě hlavni události jsou leaknute už před rokem, v podstatě vše sedi
    LELI
    LELI --- ---
    Hele davejte i veci z traileru do spoiler tagu, dekuju.
    JCD
    JCD --- ---
    Vykucháš ovci a důkladně ji naláduješ kýchavicí, rulíkem, kozím pyskem, sírou a ševcovskou smůlou. A pak doufáš, že je drak idiot ;)

(c) švec Kozojed z Holopole
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    hele jenom poznamka... v knizkach byl ten arcimistr a ten se vyjadril ve smyslu "no dragans niggas" ... urcite bude existovat nejakej elegantni jednoduchej zpusob jak takovyho draka sejmout...
    JCD
    JCD --- ---
    Byly ony piktogramy v jeskyni skutecne puvodni, nebo to byla Jonova prace? ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SPLIFFBOY: jasne, kazdej dle vseho, ale psat sem: "sem tak rad, ze sem to videl az ted v lepsi kvalite" je trochu legracni:))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    FRIZER: tak pro me je dost zasadni rozdil, jestli se na epickou epizodu podivam v rozliseni 360 nebo 1080. rozhodne u me prevazuje preference kvalitniho zazitku pri prvnim shlednuti pred potrebou videt to o dva dny driv. ale 100 lidi, 100 chuti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam