• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    CYBERKOTLIK: Dothraki nemají žádné těžké jádro, nejsou výjimečně disciplinovaná armáda s dobrým velením a skvěle vyřešenou signalizací v bitvě (o spojení a průzkumu Danniných vojsk nemluvě, to už jsme viděli) a Daenerys - narozdíl od Bátúchána - nedostala jednoho z nejzkušenějších dědečkových generálů, když se vydala dobývat západní země. :D Jsou to spíš loupežníci, než vojsko, i když jich je hodně... Nemyslím si, že se někomu podaří je zavřít a zdecimovat, ale bitvu, v níž budou odraženi, utrpí slušné ztráty a ničeho nedosáhnou, si dokážu představit. Nepřítel zná terén a není hloupý, aby ho nevyužil ve svůj prospěch...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MALARKI: imho si to holky vysvětlej. A Littlefingera by mohla zapíchnout Brienne
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    TOOMIX: takze ted ma v planu postvat aryu proti sanse.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GIINGGER: Ono mu to docvakne..

Já jsem se zasmála hned několikrát, především Davos, Hound a Bronn krásně perlili a bavila jsem se. A taky byla radost zase vidět Tormundovy ksichty.
    Dickon imho chtěl, aby na něj byl tatík pyšný (a ten si nejspíš říkal (jako vždycky), že je to pitomec). Dany si to touhle popravou podle mě dost podělala.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Co bylo v tom dopise, co nasla Arya?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Super byl Hound, jak ho zase utřel, ať drží hubu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Haha

Davos: I'm here to take you away from this place and off to more adventures!
    Gendry: Great! How will we get there?
    Davos: [shows rowboat]
    Gendry: ....

MANZONER
    MANZONER --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MEKKZ: museli by si vylozene najet nejak demente do nejaky baziny, onkliceni, mesta apod - dokud jsou na volnym terenu, tak jsou neporazitelny
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    TOOMIX: teprve teď jsem se podíval na trailer na další epizodu a ten pohled Daenerys do dálky se slzama na krajíčku(?) mě nutí trochu nutí změnit názor a možná si pro něj přiletí sama. Damn those puppy eyes...
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Jen Viserys se nedočkal... R.I.P.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NORDSSON: tipuju, že to bude poslední scéna a zachraňující drak bude až v 7. díle
    NJORL
    NJORL --- ---
    NORDSSON: Ja se vsadim ze pro nej prileti Dragon a uz nebude jeji ale jeho
    MUZA
    MUZA --- ---
    TRIPLT: tak u toho jsem vyprskla smichy! Plavali v brneni i s tou zlatou pazourou, aby se vykuckali o kilometr dal... Vlastne neplavali, sli po dne :))))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ten Bron a Jaimi jako co? Plavali pul hodiny pod vodou aby utekli? :D
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    TOREIP: tipoval bych to na draka bez Dany - v tomhle díle nám bylo ukázáno, že draci mají Jona rádi, takže vycítí, že je v nebezpečí, a bez jejího rozhodnutí je z toho jeden z nich přiletí vysekat. Od té doby bude Jonův tak, jako je Drogon Danyin. Jen mi je líto Ghosta - toho asi zamkli někde v psinci na Winterfellu. :/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TOREIP: Nijak. Zjistilo se, že chlapi v díle "Zápas dam sedmikrálovských" maj v podstatě jen rušivou roli.....
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Takovej hate :D ja se jenom zeptal)
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    TOREIP: na tuty drak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam