• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    CLAVEN: No Araon psal, že Jon a jeho parta šla ke stejné hoře, jako Bran a jeho parta, kterým to trvalo o dost delší dobu. Jon vyrazil z Černého hradu a Bran to "obcházel" přes jiný konec. No, "zelené sny", tak nazýval Jojen svoje vidění.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MANZONER: nerozumiem Černým hradom, časostromom, zeleným snom atď.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    CLAVEN: Nerozumíš jazyku mého kmene?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MANZONER: What
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Jenže jeho crew nešla z Černýho hradu a nezdržoval je mrzák, zelené sny apod.. ;) Ti si jeli jinačí dobrodrůžo. :) Jinak vím, že šli zatím čarostromem, kde byl kolem ten hvozd. Toho jsem si u té hory nevšiml tedy.
    JCD
    JCD --- ---
    To je spis squeal of ice in a fire ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    song of ice and fire the end:

ARAON
    ARAON --- ---
    TRIPLT: Tady je starší thread na Redditu: https://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/1yljs8/spoilers_all_high_septon_tinfoil_theory/

Jako je to tinfoil, ale zajímavý. Moc zajímavý.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARAON: Podlozena cim? To jsem jeste neslysel :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    PAN_SPRCHA: Papež František je celkem dost pravděpodobně (v knize) Howland Reed. Jenom teorie, ale celkem podložená.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ALDARION: tak ta kvalita byla vždycky proměnlivá, člověk má selektivní paměť. Já nějakou čtvrtou sérii či co to bylo ani nekoukal, tak jak to šlo, ale přesunul jsem to k seriálům na tablet do mhd až když to bylo celý venku, pak mě to zas chytlo až když se objevil Ramsey a papež František.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    O tom, kam (v mých očích) směřuje seriál asi dost vypovídá to, že jsem teď dostal chuť pustit si večer spíš Barbara Conana, než se podívat na ten poslední díl, co jsem ještě neviděl... :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    VESPER_INDIGO: Mnojo, jenomže "because of all the acting Emilia Clarke does" to spíš vypadá, že čeká, že každou chvíli musí vyjet na koni. A ejhle...

Jen tak mimochodem, ta hora ve tvaru hlavice šípu je ta samá, kde sídlily děti lesa. Takže jake se zdá, tam kam se Bran plácal tři sezóny, se dá za hodinku dvě doběhnout. :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CYBERKOTLIK: sem si predstavil jak mluvi Hound s rakouskym prizvukem a show razem dostala +50%
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    A jestli se nepletu, angličani na to maj dokonce termín longing a národy hodně na sever přitom ještě navíc zpívaj. Do vichřic, do zimy, směrem tam někam do prázdna a do nikam a kdesi cosi.

Takže drak co tam lítal a řval smutkem za bráchu byl správnej seveřan a taky to ještě neví.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    HWLLFFRDD: hele, tohle je zase moc. Když ti umře někdo blízkej, tak poměrně normální reakce člověka v takovym stavu a dlouho poté je dívat se do dálky směrem kde umřel nebo kde bydlel atp. a mít ty svoje emoce a tak. Takže podle mě tam nikoho nečekala a prostě jenom naposledy smutně koukala tím směrem, kde přišla hned o dva blízké. (fakticky jen o jednoho, ale Jona už určitě miluje a ještě o tom neví).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRIPLT: Já původně podle toho počtu nepřečtených od včerejška myslela, že už ho tu zas všichni viděli. A ono se tu zatím planě teoretizuje :o)
    ARAON
    ARAON --- ---
    TRIPLT: Když ona je ta hranice mezi něčí plky na netu a scénářem, posledních pár sezón taková rozostřená. Snadná chyba.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Boha jeho... v domeni, ze ctu neci "uvahy/myslenky" jsem si nechtene precetl leaknutej scenar k 7 dilu... :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GORDHART: tvl, Conan se nema za co stydet.
    Grant me revenge! And if you do not listen, then to HELL with you!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam