• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GRRM ale určitě neměl takovej sixpack

HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: dela to na mne ten dojem. nemyslim, ze by se scenaristi a herci jen tak zbavili tech milionu za kazdou ep.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    :)
    Tormund, Brienne kiss leaked - 9GAG
    https://9gag.com/gag/aoONKbg
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Já dokonce do dneška (muž byl na služebce), ale byla to muka!
    HNIZDO: Bran podle mě pod tím stromem umrznul, viděl ho od rozhovoru se Sansou vůbec někdo?

A jinak bych řekla, že Gendry rozhodně líp běhá než vesluje :))
    Rozhovory skupinky na začátku mě bavily moc, vlastně víc než ta akční část potom. A super hlášku měl Beric, když v podstatě odcitoval motto Smrtijedů z HP :D
    "Death is the enemy,” he says. “The first enemy, and the last." vs "The last enemy that shall be destroyed is death."
    Kdyby se Hound tak hrozně nenudil a neházel šutry na nemrtvoly, mohla tam Dany klidně doletět dřív, než se to pořádně semlelo :)

ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: Heh. A ty si myslíš, že by jim HBO řeklo ne, kdyby chtěli natočit třeba další dvě sezóny?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když draci, proč ne rovnou teleporty? Režisér Hry o trůny odráží kritiku za nelogický scénář | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ovana-za-nelogicky-scenar-1wl-/kultura.aspx?c=A170825_120811_ln_kultura_jto
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: ten kalup by imho nebyl potreba, kdyby jim neseskrtali rozpocet, o tom se mluvilo nekolikrat.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HNIZDO: HBO možná jo, ale na D&D už je znát značná únava materiálu. Podle toho kalupu který nasadili se zdá, že už to chtějí mít z krku.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Opakovane mne napada jedna vec. Opravdu by se HBO nezaplatilo misto nejakych osmi epizod 20? kazdou za sto milionu dolaru? Myslim ze by se to zaplatilo mnohonasobne. Zaplatilo by se uplne cokoliv, i kdyby to nataceli na obezny draze.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    at byla poslední kniha jakákoliv, s tímhle se to srovnat fakt nedá.)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: dtto, mně Dočkal. Výborně namluvené.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLAVEN: Já ho nečetl. Mě ho špital při práci do oušek Roy Dotrice a bylo to fajn.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: Trapný mi to ani nepřišlo (nebo si to nevybavuju), jenomo mě to hrozně sralo a k smrti nudilo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: Závidím, ja som mal vleklý pocit trápnosti po celú dobu, čo som čítal ADWD.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: s rostouci komplexnosti pribehu mohou vznikat glitche, ale u knih se mi nikdy nestalo, ze bych mel pocit zubu zatnutych do spravne podchlzene zmrzliny. neni vsak vylouceno, ze si toho pocitu v zakonceni knih jeste uziju.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: bol, prvé tri knihy.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KRATIHLAV: myslíš, že GRRM by napísal niečo lepšie? Vážne? Aj po ADWD si to myslíš?
    ARAON
    ARAON --- ---
    JOPS: Fór je v tom, že kdyby tam byla lana, skoro nikdo se po tom nebude pídit. Ovšem lana nejsou dost cool. Takže opět dostal přednost vizuál před logikou.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MALARKI: no ja myslel pro nej posledni:))
    JCD
    JCD --- ---
    JOPS: taky si rikam, ze by si lidi meli to pideni setrit. Da roky do pristi serie bude sakramentsky dlouha doba ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam