• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIINGGER: spis vypadal tak na 25 ale i to je u naslednika trunu alarmujici, ze nema uz 4 potomky:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    za mě v pohodě završení sezóny. teď jen čekat ten rok zase :)
    nelogičnosti co tu někteří vyzdvihují vem čert.
    Cersei asi nejvíc v tomhle díle, jen je moc měkká. Nenechala sejmout ani jednoho bratra. Dany a Jon jak dva terminátoři, přesně jak píše GIINGGER:
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIINGGER: imho se pritahujou jednak jako targaryeni a zaroven ona strasne podleha tomu northern elementu v nem, stejne jako rhaegar propadnul lyane, protoze ta jejich krev je jen targaryenska obcas popeprena trochou pisku a ten ice ji proste pokousi a laka.. v tomhle to imho celkem sedi i s normalnim svetem:)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    GIINGGER: 16/30 je naprosto ok v období, nevim jak jinak to nazvat, v kterém se to odehrává....dnes ve velké části světa též
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    No a jsem jedina komu prijde, ze Jon a Dany maji nulovou chemii? Celej ten jejich vztah a interakce mi prijdou hrozne plochy a takovy nijaky. Asi to teda taky bude tim, ze Jon se PORAD TVARI UPLNE STEJNE. Emilia se i celkem snazi, rekla bych, ale imo to fakt moc nefunguje.

Jo a taky vam z flashbacku prislo, ze Rhaegar vypada tak na 30+-, zatimco Lyanna zhruba na 16? Trochu distrubing.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    z youtube komentaru..

So.. the Night King(Arthas) now finally has his undead dragon(Sindragosa) and is about to send his undead army(The Scourge) from the north(Northrend) to take the iron throne(Frozen Throne) and rule the world(Azeroth)!

:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ledovej drak je mnohem víc kchůl než ohnivej drak. To je tak všechno, co k tomuto dílu mohu říct. :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tak Martin mel prej od zacatku v planu, ze bude Jonaerys. Zadnej D&D meme komplot. Jestli se zdroji da duverovat. Jsem lina to googlit vic.
    Jon And Dany's Relationship Is The Whole Point Of "Game Of Thrones", According To GRRM
    https://www.buzzfeed.com/...ume/this-is-canon?bffbmain&ref=bffbmain&utm_term=.cczBB05k81#.qjrPPrjLJM
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Patrně nejlepší díl vůbec. Uffffffffff!
    JCD
    JCD --- ---
    ARAON: taky mi to vrtalo hlavou, ale podle dnd 5e si dracolich ponecha typ dmg draka, ze ktereho vzesel - takze ohen :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SUNBEAM: No evidente ta zminka mnoha lidem, kdo necet, usla, ze je tolik lidi porad prekvapenych, ze musela jit dolu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    FLOE: mluvilo, skoro nemrtvý strýček přeci říkal, když vykládal Brana u zdi, že zpět nemůže, protože zeď není jenom led.
    FLOE
    FLOE --- ---
    PER2: On ji musel rozparat. Ve zdi ma bejt magie, diky ktery nemuzou zed prekrocit, ale v serialu se o jaksi nejak moc nemluvilo, jestli vubec.
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARAON: Jo ja to pochopila, dyt to pisu. Na kraji nemusi znamenat u more, ale na kraji toho co zbylo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Já myslím, že otázka, kde vzali White Walkers řetězy, je vyřešena. Dovezl je přece Benjen Stark...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    GIINGGER: "Qyburn grabs the skeletal hand like 'can I borrow this... for science...' " přesně...to nadšení když viděl tu mrtvolku bylo hezké sledovat :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jinak, pokud je nekdo z tyhle sezony stejne jako ja rekneme mirne rozcarovan, doporucuju post-episode reakcni thready na redditu..to nadseni je nakazlivy :)
    [S7E7] Post-Premiere Discussion - S7E7 'The Dragon and the Wolf' : gameofthrones
    https://www.reddit.com/...fthrones/comments/6wgibh/s7e7_postpremiere_discussion_s7e7_the_dragon_and/
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOZLIKK: plive neco modryho, co to ve skutecnosti je nikdo nevi. klidne to muze bejt zhmotnela magie borici zed - podstatny je podle me spis to, ze night king je schopnej tu hranici prekrocit a s nim teda i ostatni
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: No v knihach je nekde ten Horn of Winter, ne? Takze asi bych rekla, ze tak. Otazka je, jestli se toho v knihach nekdy vubec dockame. Az/jestli vyjdou tak si je samozrejme prectu, protoze kdyz uz jsem zdolala tech 5 tak chci vedet, jak to cely dopadne, ale po ukrutny NUDE 4. a 5. dilu zadny velemistrovsky dilo necekam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam