• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TOREIP: tak byla to asi nejlepší příležitost pro cameo, mohli na ten jeden záběr nabrat někoho dražšího
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GANDHI: Jde o to, jestli chrli chlad nebo ohen s teplotou spalovani do modreho spektra. Z te zdi sla para.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Blue fire cannot melt ice wall...

Jasnej inside job.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TRIPLT: nene prostě z něj jenom udělali totální naivku, kterej za
    a) na co sáhne, to posere
    b) nechá se obesrat vlastní sestrou, kterou přece má znát jako svý boty. To i mě bylo jasný, že to Cersei hraje a Tyrion, kterej tam má být chytrej cynik, co snad zná vlastní rodinu ji to sežral i s navijákem?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    GANDHI: Tak do draka instalovali obri svarecskou letlampu, no. Nejak si ty obri retezy prece udelat museli, tak se jim tam urcite potom par kusu povalovalo)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    v kazdym pripade drak nabral pekne na sile:) original ani neudelal poradnou brazdu v zemi, tenhle se v okamziku dokaze prorezat pres zed:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Vo fandome sa pre nemŕtveho draka začína ujímať meno Mentos the Freshmaker.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TOOMIX: mind control neasi
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Umí Night King mluvit, nebo ten jeho drak chrlí tu modrou věc i bez "Dracarys"?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DOUPLE: jj bude crossover s ashem:))
    V3S
    V3S --- ---
    po shlednuti posledni epizody .... pisen incestu a kastrace :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CYBERKOTLIK: Bruce Campbell schvaluje :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TAPINA: a děj tím pádem pěkně odsýpá. Taky ho mám rád :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ja sem jen zvedaej, jestli Qyburn pridela Jaimemu hejbajici se zombie ruku:))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak Night King je teď vážně asi nejsympatičtější postava :o) Nekecá, jedná a nedělá kraviny.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    K tomu Tyrionovi... nejak neverim, ze by se Cercei spolu neco planovali... za tech x sezon nenavisti to neni snad mozne :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tuhle sezónu jsem to tu nesledoval, tak snad nerozjíždím nějaký flame.. moje pocity ze sedmé a šesté sezóny dobře shrnuje tenhle text..

https://www.wired.com/story/game-of-thrones-recap-season-7-episode-7

jako jsem rád, že to příští sezónu skončí, celý se to muselo zjednodušit do pár příběhových linek, okatých gest a vysvětlovaček - aby to se ten krásnej svět dal ukočírovat bandou scénaristů do generickýho seriálu, který může žít z toho, jak ho Martin na začátku postavil a teď už jde jen lobotomizovat.

“It’s one of the benefits of working on a show like this, where over the years so many beloved characters have been killed and so many characters make decisions that you wish they hadn’t that you can believe that Sansa might conspire against Arya, or that Arya might decide that Sansa has betrayed the family and deserved to die."

Teď je ten seriál napsanej pro všechny ty ubrečence, co nedokázali přežít krvavou svatbu. Teď si konečně divák může užívat, že good team wins. Z littlefingera se stal totální cucák, Hund je k smíchu, družina daenerys je skupina ocásků. Když se potkaj dlouho nepotkaný postavy, tak pro pár hlášek, aby podrbali fanoušky za uchem.

Mě to přijde nedůstojný. Někdy si naschvál zkouknu prvních pět sezón, ale kvůli takovýhle nastavovaný kaši, jsem GoT nesledoval.

Cajk, dokoukám to, ale fandím white walkerům.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HITOMI: prislo mi, ze poprve cucel jak pero z gauce. Mozna ho to trochu probudi, az ho John za odmenu za tu informaci povesi z hradeb a za koule mu privaze Tarlyho.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AMANT: Ono to bude jak tu někdo zmiňoval. Může se podívat na cokoliv, ale musí vědět, že tam je něco, na co by se měl podívat.
    AMANT
    AMANT --- ---
    HITOMI: ale svatbu videl, az kdyz mu o ni rekli. ma to vsevideni takovy selektivni:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam