• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      TAPINA: No videl bych to tak ze si ho minimalne Arya da na seznam :)
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      TRIPLT: No, v podstatě to byl on, kdo mu dopomohl plně rozvinout své schopnosti. Já myslím, že si to kluci nějak vyříkají.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Ted jsem si tak uvedomil... jako Jaime jet na sever kdyz je tam Bran? :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      A ja si rikal, ze je mi ta zaverecna scena sedme rady nejaka povedoma. :)
      World of Warcraft: Wrath of the Lich King Cinematic Trailer
      https://www.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck
      ARAON
      ARAON --- ---
      RUDIE:
      TRIPLT:

“You know some of the main characters are going to get turned. There are going to be some blue-eyed main characters running around. And, god, I hope it’s not me. That’s three hours of makeup in the morning.”

Tak a ted uz to vazne nemusite otevirat. ;-)
      ARAON
      ARAON --- ---
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      RUDIE: Dik! Fakt se mi nechtelo ten clanek otvirat :D
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Vskutečnosti teda jediný, co řekl, bylo, že on se pravděpodobně nestane obětí WW a lituje lidi, co WW musej hrát, protože strávěj spoustu času v maskérně.
      ARAON
      ARAON --- ---
      FLOE: Mno. Click-bait. Mám skoro pocit, že bez podobného titulku už snad ani nikdo článek napsat neumí. :-P
      FLOE
      FLOE --- ---
      ARAON: Me nici, jak ke kazdymu got clanku je minimalne prvnich par dni v titulku "...and fans can't handle it" :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      Jaime Lannister’s Actor Reveals a HUGE Spoiler For GOT Season 8 and Fans Can’t Handle It – OtakuKart
      http://otakukart.com/...017/09/06/jaime-lannisters-actor-reveals-huge-spoiler-game-thrones-season-8/
      FLOE
      FLOE --- ---
      Lol. Battle of hormones. Jsem zvedava, jestli se dockame dvou hormonama zmitanejch psycho zenskejch, co se snazej valcit a zabit navzajem, jestli je driv nekuchne NK :D
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      Sophie Turner sdilela, Aljaska
      stab si asi v dalsi sezone uzije

HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      NELDE: no ona prave byla v obzalobe hlavni spolupachatelka, ktera tyriona vlastne navadela tzn. za smrti joffreyho stala jakoby ona na prvnim miste

ze ji boltoni potrebovali k ovladnuti severu je jasny, proto taky v knizce vydavali nakou severskou nanu za starkovic dceru jakozto nevestu pro ramsayho
      NELDE
      NELDE --- ---
      HERR_FLICK: "Vrahem" byl přeci Tyrion. A Boltoni ji (zatím) potřebovali, bez ní by je Sever nebral. Až by dala Ramsaymu syna, tak pak možná. Navíc Cersei asi věděla, že to pro ní žádný ráj není.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      HERR_FLICK: Tak v te dobe to Boltonovi uz pekli celkem sami za sebe :)
      HARALD
      HARALD --- ---
      HERR_FLICK: V seriálu plném incestu by jedna bigamie neměla nikoho rozházet. :-)
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      HARALD: vdana byla v serialu naposled za boltoniho bastarda ne.. tim by se predchozi manzelstvi melo rusit

btw. to v serialu nedomysleli
      normalne by ji cersei nechala jako vrazedkyni jejiho syna podriznout, kdyz se objevila oficialne u spriznenejch boltonu
      HARALD
      HARALD --- ---
      ANNNA: A kromě toho, už je za něj beztak vdaná. Aspoň by se to nekomplikovalo. :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ANNNA: navic je skladnej, saty moc nestoji, moc toho nesni, a to piti ho Sansa odnauci.
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      HNIZDO: O tomhle závěru tajně sním! V seriálu si asi na trůn nesednou, ale šedé eminence by z nich být mohli, co? Lepšího chlapa Sansa totiž nenajde!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam