• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIINGGER:
    MICROSHIT: nikdy! Kdyby elfy zpodobnili stejně jako PJ, tedy jako zteplalý effeminates, tak na producenty spáchám teroristický čin.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    GIINGGER: nééé,do Silmarillionu ať se prosim nikdo nesere...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GIINGGER: Úvodní zpěv je nejnudnější pasáž ever)) Já si Silmarillion před nedávnem stáhl jako audioknihu a docela mě to chytlo. Na natočení seriálu je to myslim ideální.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    RUDIE: Aragornuv pribeh by mohl bejt fajn...nebo by mohli natocit Silmarillion, abych to nemusela cist, protoze jsem se uz trikrat zasekla u toho uvodniho zpevu a to se proste neda :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CLAVEN: starej zakon a kniha zjeveni urcite :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak to už zostáva len Bible: The TV Show.

Grimdark fantasy by to bola slušná.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RUDIE: Pevně doufám, že se tohle nespustí.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tak příští rok se možná rozjede LoR ne?

Lord Of The Rings TV series: everything we know so far
    http://www.nme.com/blogs/tv-blogs/lord-of-the-rings-tv-series-release-date-plot-cast-2170413
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mimochodem, kdyby vás zajímalo, odkud Ramin Djawadi obšlehnul Light of the Seven, tak to bylo od Armanda Amara. :)

Armand Amar - La Terre vue du ciel
    https://www.youtube.com/watch?v=5wLqdIe7saE
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PAN_SPRCHA: z marketingového hlediska to bude podle mě podobně, jako píše CLAVEN. GoT je fenomén, sázka na jistotu, což znamená, že má s každou sezonou čím dál větší rozpočet a je to na tom vidět, s tím se z hlediska výpravnosti nic nového a dosud neprověřeného nemůže rovnat, a navíc by to stejně všichni porovnávali. I kdyby měli tvůrci a televizní společnosti v záloze něco opravdu epického, podle mě s tím vylezou až po skončení GoT, takhle by se jenom pokoušeli odkrojit drobky z obřího koláče.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PAN_SPRCHA: Nevidím do strategií televíznych sietí, ale možno to časujú tak, aby zobrali divákov hladných po grimdark fantasy, až GOT dobehne.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PAN_SPRCHA: já to neviděl, protože to je moje oblíbená trilogie, ta sem si nechtěl kurvit moje představy a vize, jen jsem si to nechal od kámošů popsat a zkoukl hodnocení :))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    WITTGENSTEIN: vždyť píšu "pár teenage blábotin" nezi ně počítám shannaru,emerald city atd.

J4C0B1M: jo protože jsme to četli když nám bylo dvanáct, ono je to pro ten věk 12-15let napsaný i natočený.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WITTGENSTEIN: ale dík :)) vim co si teď po dlouhý době přečtu a všem co neznají tuhle původní trilogii doporučuju. Většina dalších dílů byla taky dobrá (ale kvalita šla dolů) jen věci vydané po r. cca 2010 jsem už nečetl.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WITTGENSTEIN: imo ten materiál je známej, mezi fanoušky fantasy, jen provedení bylo slabší
    PAN_SPRCHA: netflix ma treba marco polo, coz je hre o truny relativne podobne.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak ne že by nevznikly: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shannara_Chronicles
    Ale z nejmenovaného materiálu bič neupleteš.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NICKITA: vesmírných scifi je relativně dost, ale fantasy se moc netočí.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PAN_SPRCHA: Co treba expanze? I kdyz je to scifi, tak toho se treba netflix chytil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam