• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    RUDIE: nasi vlcaci ;) vyridim smecce, ze se libila :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MAWERICK: tezko rict co se stalo spis na ty hranici :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    konec koncu... Nikdo presne nevi co se stalo v tom stanu s Danny v prvni serii (aspon v serialu - nevim jak je to v knizce)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: nojo, ta resurekce!:)) to je dobrej bianco sek
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HERMAN85: AMANT: porad se to mohlo teprve "probudit" tim zmrtvychvstanim kdyby to "bylo potreba" pro pribeh...
    AMANT
    AMANT --- ---
    tak test ohnem uz podstoupil, kdyz zachranil na zdi staryho Mormonta pred undeadem, hodil na nej horici lampu plnou oleje - a aspon v knizce s tou rukou teda dost dlouho rehabilitoval
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    I kdyz lampa v prvni knize ho spalila...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HERMAN85: no jo vlastne... :) on bude ohnivzdornej... interesting... :)
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    Podstoupi test ohnem, neasi. Ale Daenerys imo ze ztraty sveho naroku zprvu moc nadsena nebude...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AMANT: no vzledem k tomu pohledu o tom souboji trochu pochybuju :) spis myslim ze by ho drak propekl a slupnul :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: no tipnul bych si, vzhledem k jejimu smyslu pro spravedlnost, a vzhledem k tomu, jak urputne prosazovala svuj narok, dokud se domnivala, ze trun ma byt jeji, ze se stejnou intenzitou podpori nyni objeveny vetsi narok sveho synovce(? nebo co si vlastne jsou) Jona:-) nebo nepodpori, daj si souboj na dracich koncici zde proslavenou mexickou plichtou a bude prostor pro dalsi aspon 4 nesmirne poutave knihy plne bilych panu a cernych otroku.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AMANT: jasne no..
    A co na to Danny? :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: je k tomu hodne neprimych dukazu, ale zaroven jeste existuje jeden clovek, ktery to primo muze dosvedcit. teda ne to, ze Rhaegar spal s Lyanou, ale ze Jon neni Neduv syn a ze ho privezli z Tower of Joy. Howland Reed.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIKDAS: to jestli ho ma u sebe si nepamatuju... Ale to imho tak dulezity neni. Dulezity je ze ta informace existuje...
    A taky si uplne nemyslim ze by to Jon nejak hrotil... aspon za tim na to nevypada...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MAWERICK: To jsem si taky říkal, společně s tím, kdy by tak mohla být ta chvíle to odhalit. Jinak nemá ten septonův deník u sebe? Nebo pro něj jen pošle.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RUDIE: spis "s" nez "na" ne? :)

a me by teda zajimalo jak to Sam chce jako dokazat...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    jj chtěl jsem místní odbornou diskusi pokazit spoilerem, ale pak mi došlo, že krom komediálního výstupu Jona na drakovi neni co prozrazovat((
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak v tom serialu se nic nestalo :) Jenom jsem si zase uvedomil, jak me strasne sere Dany
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    A dost! Cekala jsem, ze ten obrovsky narust prispevku jsou komentare k nove serii a tady je to zase zaplivano OT. Dekuji Clavenovi za jeho vzdelavaci prispevky o diskuzi a doufam, ze se i s ostatnimi ucastniky uz zvladne uklidnit, nebo tu nasazim ROcka.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TROX23: pletes si pojmy, toto by neby rasizmus, ale nacionalismus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam