• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    vím, že je to prosba převeliká, ale byl byste někdo ochoten poskytnout všechny serie od začátku ve slušné kvalitě (1080, ENG)? Doteď jsem neviděl vlastně ani jeden díl, pouze přečetl. Současný tlak mě přece jenom přesvědčil, že bych to chtěl vidět :) Všude nacházím, jenom nějakýpaběrky, nic vcelku.
    Všech Sedm by vám jistě požehnalo :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HITOMI: když ono teda není co komentovat, v podstatě se tam nestalo vůbec nic, co bychom už nevěděli nebo nečekali nebo... no, vlastně jsem to mohla ukončit po "vůbec nic".
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZAREK: pravda. my bad
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    RUDIE: nasi vlcaci ;) vyridim smecce, ze se libila :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MAWERICK: tezko rict co se stalo spis na ty hranici :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    konec koncu... Nikdo presne nevi co se stalo v tom stanu s Danny v prvni serii (aspon v serialu - nevim jak je to v knizce)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: nojo, ta resurekce!:)) to je dobrej bianco sek
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HERMAN85: AMANT: porad se to mohlo teprve "probudit" tim zmrtvychvstanim kdyby to "bylo potreba" pro pribeh...
    AMANT
    AMANT --- ---
    tak test ohnem uz podstoupil, kdyz zachranil na zdi staryho Mormonta pred undeadem, hodil na nej horici lampu plnou oleje - a aspon v knizce s tou rukou teda dost dlouho rehabilitoval
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    I kdyz lampa v prvni knize ho spalila...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HERMAN85: no jo vlastne... :) on bude ohnivzdornej... interesting... :)
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    Podstoupi test ohnem, neasi. Ale Daenerys imo ze ztraty sveho naroku zprvu moc nadsena nebude...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AMANT: no vzledem k tomu pohledu o tom souboji trochu pochybuju :) spis myslim ze by ho drak propekl a slupnul :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: no tipnul bych si, vzhledem k jejimu smyslu pro spravedlnost, a vzhledem k tomu, jak urputne prosazovala svuj narok, dokud se domnivala, ze trun ma byt jeji, ze se stejnou intenzitou podpori nyni objeveny vetsi narok sveho synovce(? nebo co si vlastne jsou) Jona:-) nebo nepodpori, daj si souboj na dracich koncici zde proslavenou mexickou plichtou a bude prostor pro dalsi aspon 4 nesmirne poutave knihy plne bilych panu a cernych otroku.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AMANT: jasne no..
    A co na to Danny? :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: je k tomu hodne neprimych dukazu, ale zaroven jeste existuje jeden clovek, ktery to primo muze dosvedcit. teda ne to, ze Rhaegar spal s Lyanou, ale ze Jon neni Neduv syn a ze ho privezli z Tower of Joy. Howland Reed.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIKDAS: to jestli ho ma u sebe si nepamatuju... Ale to imho tak dulezity neni. Dulezity je ze ta informace existuje...
    A taky si uplne nemyslim ze by to Jon nejak hrotil... aspon za tim na to nevypada...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MAWERICK: To jsem si taky říkal, společně s tím, kdy by tak mohla být ta chvíle to odhalit. Jinak nemá ten septonův deník u sebe? Nebo pro něj jen pošle.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RUDIE: spis "s" nez "na" ne? :)

a me by teda zajimalo jak to Sam chce jako dokazat...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    jj chtěl jsem místní odbornou diskusi pokazit spoilerem, ale pak mi došlo, že krom komediálního výstupu Jona na drakovi neni co prozrazovat((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam