• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    EGON_BONDY: Maj GoogleBrana. Ten muze vesele potvrdit cokoliv a momentalne tam asi neni nikdo, kdo by neveril v jeho schopnosti. S vyjimkou Daenerys, ktere proste muze popsat jak si to rozdavala s Drogem na konicka a bude mu nejspis verit taky.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Akorát ten nápor sledujících to nezvládalo ani dneska večer moc dobře. Čekali jsme dobrou čtvrthodinu, než se díl načetl. Odpoledne se ani pořádně nešlo přihlásit. Sama to předplacený mám, ale až skončí GoT a pokračování Babylon Berlin, tak to předplatné s velkou radostí ukončím :)
    EGON_BONDY
    EGON_BONDY --- ---
    Cože?! Ne! Tenkrát ve chlívě na slámě? Víte to jistě? Je to sichr, dědím půl statku!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KUBLAJ: furt si myslím, že zaplatit si HBO Go třeba na čtvrt roku (to znamená s jedním měsícem zadarmo závratných 250 Kč) je pohodlnější, než to stahovat... A za čtvrt roku už se to dá ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KUBLAJ: zrovna na tyhle pripady je to imho nejpohodlnejsi zpusob :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    MAWERICK: V torrentech jsem nikdy nefrčel, ale jestli nebude jiná cesta...:)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    KEMENTARI: To nedám. Rád bych, ale nedám :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a 67 dilu se imho za mesic dat neda :D Pokud teda nema moznost koukat v praci :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KEMENTARI: KUBLAJ: na cztorrentu je 1. - 7. serie v 1080p CZ/ENG zvukova stopa + CZ/ENG titulky v poho ke stazeni :) akorat to teda je 290GB :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KUBLAJ: Hele, a nechceš si prostě pořídit to HBO GO? První měsíc je zdarma, třeba to stihneš vykoukat za ten měsíc rovnou celý. ;) Slušný rozlišení i načasovaný anglický titulky tam jsou taky.
    Je to asi milionkrát jednodušší než to všechno někde stahovat, imho.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RUDIE: tonight at top gear of thrones...
    john kisses daenerys
    euron fucks cersei
    bron fucks bitches
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    vím, že je to prosba převeliká, ale byl byste někdo ochoten poskytnout všechny serie od začátku ve slušné kvalitě (1080, ENG)? Doteď jsem neviděl vlastně ani jeden díl, pouze přečetl. Současný tlak mě přece jenom přesvědčil, že bych to chtěl vidět :) Všude nacházím, jenom nějakýpaběrky, nic vcelku.
    Všech Sedm by vám jistě požehnalo :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HITOMI: když ono teda není co komentovat, v podstatě se tam nestalo vůbec nic, co bychom už nevěděli nebo nečekali nebo... no, vlastně jsem to mohla ukončit po "vůbec nic".
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZAREK: pravda. my bad
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    RUDIE: nasi vlcaci ;) vyridim smecce, ze se libila :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MAWERICK: tezko rict co se stalo spis na ty hranici :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    konec koncu... Nikdo presne nevi co se stalo v tom stanu s Danny v prvni serii (aspon v serialu - nevim jak je to v knizce)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK: nojo, ta resurekce!:)) to je dobrej bianco sek
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HERMAN85: AMANT: porad se to mohlo teprve "probudit" tim zmrtvychvstanim kdyby to "bylo potreba" pro pribeh...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam