• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: taky mi to prislo podobny :D treba je night king taky skrytej targaryen :D
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    TRIPLT: máš recht! Jediný náznaky, že by tak mohlo být, přišly ze seriálu a já už bych byl přísahal, že to bylo i v knize.. čas si to přečíst znovu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    si to tu odložím, abych viděl, jak moc sem se spletl :)

Saxansa bude vladnout Severu
    Samuel Fat Jackson je vlastně autor knihy (hodně mi G. R. R. Martina připomíná), přezije to a sepíše knížku Plíseň Ohně a Ledu.
    Dragonerys zařve při boji s bělochama a nebo v rodinné hádce (haha), jedinej kdo z jejich rodu Trdelníků přežije bude Honza Šnow, kterej usedne na Železnej Trůn coby Sněhová Vločka. Zabije Brana.
    Cerseálie zařve, Džemí zařve - se pobijou buďto vzájemně a nebo je sejme Paklíč, ten přežije (a možná usedne jako jeho rádce k Šněhovi).
    Arya zařve a nebo se vrátí do Braavosu.
    (Celej svět se spojí v jednu sněhovou federaci, jenom Británie bude pořád zkoušet vystoupit)
    JCD
    JCD --- ---
    Je to nahoda?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CLBRX: Gendry neni ani v knize syn Cercei... (+ v serialu me teda dost ta postava vadi.)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX: Tyhle preview na dalsi dil jsou na YouTube vetsinou ihned po skonceni premiery predchoziho dilu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    So it begins

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Preview (HBO)
    http://www.youtube.com/watch?v=R6YCfVe4eR0
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLBRX: Tak v knize hlavne porad jeste lezi mrtvej na nadvori, ne?
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRIZER: jasny, zrzounskej happy end..:))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no já jsem spíš zvědavej na Brann vs Chajme, Sansa vs Tyrion, Cersei vs kdokoliv.....linka s Dany a Jonem je tak nějak utlumená nedostatkem charismatu zúčastněných bez ohledu na to kolika draky si ten nedostatek kompenzují.
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    JOPS: V knize mu netepe srdce..
    Já se bojim, že na trůn usedne Gendry jako jediný legitimní syn Roberta a Cersei. V knize jsou k tomu plus minus dvě(?) menší narážky, že by to tak možná i mohlo bejt (doufám, že ne). Navíc by to bylo celkem v rozporu k proroctví o Cersei, který jinak beze zbytku vyplňovalo.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    Game of Thrones Hotline for Confused Fans
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=e4-R3JvGdJs
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Vyhraje NK a všichni budou mrtví, Dejve.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska jsme to probirali u zradla a jeste existuje varianta, ze nemrtvi pritahnou k sobe Jona :) je mrtvej, nebo neni ? :) sam rikal hlasku Co je mrtve, nemuze zemrit.

a pak bude finalni bitka ARIA vs JON :)

Bohuzel se bojim, ze moje favoritka Cersei to neda a fakt ji zamorduje Tyrion ci Jaime.

A trun bych pral Tyrionovi :) to je proste muj favorit hned po Cersei :)

Uz se tesim na tu cistku co nastane :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    AMANT: modrý oči by jí slušely
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No jestli bude nějakej happy end tak jedině ten že Tormund s Brianne odjedou za sluncem za pozorování Tyrriona...se zbytkem at se stane co chce
    AMANT
    AMANT --- ---
    cool, koukam, ze nalada na fan art je 1A+, pojdte pridelit lady Mormont nakyho adekvatniho zenicha:))) kdo rekne, ze osmicku neprezije, tomu proleju ve tri rano zvonek chemickou kotvou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam