• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Ja vim, ze je asi picovina to resit, nicmene od toho tu je tohle auditko right? Premyslim nad tim jak se sesly vsechny Valeryjsky mece na Zimohrade - Longclaw, Oathbreaker (z traileru je jasny, ze tam bude), Heartsbane (Sam ho da Jorahovi), Widow's Wail ma Jamieme and thats enough right? +Aray fc.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TRIPLT: Presne na vterinu, kdyz zazni Lyanna Stark od Sama, tak je zaber na Jona a sochu Neda v pozadi. Maj to vymakany)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOREIP: Pokud to chapu dobre,tak to priste znamena ze vidi tu jeho sochu v krypte? :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    "Next time we see each other we'll talk about your mother"

Cela epizoda odkazuje na tu vubec prvni, ale tenhle detail mi prisel nejlepsi.

MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Jj, pořád tváří ve sněhu :) ( v séroši ho dali na záda )
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DOUPLE: spravna odpoved podle daenerysina vyrazu byla: redheads
    ARAON
    ARAON --- ---
    Cersei dělá vynikající xichty. :-)
    Sesame Street: Respect is Coming
    http://www.youtube.com/watch?v=l2ppLtHbag4
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    DRAGON: Valyrie mi vždycky divně připomínala Valusii, tohle leccos vysvětluje... :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOUPLE: Dragons maj rádi hlavně avokáda a pistácie .)) včera se kolegové v kanclu bavili o Howardových knihách a mne v tu chvíli docvaklo, že to dopadne úplně jinak...

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    oldies still goldies

CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ... Skoda, ze tam nehodili zaber z citadely jak reaguji na ty zpravy ze zed je dole... Jak to rikal ten velmistr, zed dycinky vydrzela...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: taky mi to prislo podobny :D treba je night king taky skrytej targaryen :D
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    TRIPLT: máš recht! Jediný náznaky, že by tak mohlo být, přišly ze seriálu a já už bych byl přísahal, že to bylo i v knize.. čas si to přečíst znovu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    si to tu odložím, abych viděl, jak moc sem se spletl :)

Saxansa bude vladnout Severu
    Samuel Fat Jackson je vlastně autor knihy (hodně mi G. R. R. Martina připomíná), přezije to a sepíše knížku Plíseň Ohně a Ledu.
    Dragonerys zařve při boji s bělochama a nebo v rodinné hádce (haha), jedinej kdo z jejich rodu Trdelníků přežije bude Honza Šnow, kterej usedne na Železnej Trůn coby Sněhová Vločka. Zabije Brana.
    Cerseálie zařve, Džemí zařve - se pobijou buďto vzájemně a nebo je sejme Paklíč, ten přežije (a možná usedne jako jeho rádce k Šněhovi).
    Arya zařve a nebo se vrátí do Braavosu.
    (Celej svět se spojí v jednu sněhovou federaci, jenom Británie bude pořád zkoušet vystoupit)
    JCD
    JCD --- ---
    Je to nahoda?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CLBRX: Gendry neni ani v knize syn Cercei... (+ v serialu me teda dost ta postava vadi.)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX: Tyhle preview na dalsi dil jsou na YouTube vetsinou ihned po skonceni premiery predchoziho dilu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    So it begins

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Preview (HBO)
    http://www.youtube.com/watch?v=R6YCfVe4eR0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam