• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      JCD: a na tu bedding ceremony bude koukat Theon se Sansou
      JCD
      JCD --- ---
      LOOP_ONE: presne s tím ostepem! A když NK uvidí, jak je Arya hustá, bude ji chtít za nevěstu. To jak v těch ukázkách že třetího dílu utíká vyděšená po chodbách Zimohradu, to se snaží utéct před bedding ceremony ;)
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      If Game of Thrones Were Indian
      https://www.youtube.com/watch?v=A4DlBSk5dBQ
      LOOP_ONE
      LOOP_ONE --- ---
      když by tam frkli hned bitvu, tak zase všichni budou řešit opak, že některý postavy se nepoplacaly po zádech nepolibili se atd, je nevděčný dělat zaver tak vyhajpovaný serie...just sayin
      jinak oštěp, co dostala Arya,tak určitě sejme ledovyho draka... :)
      NJAL
      NJAL --- ---
      ZAREK: Jo, nad timhle jsem take trochu premejslel, kolik tam magick a kolik fyzick :-) Kdyby dokazal animovat uplne kostry, to uz by zrovna mohl hejbat zbranema a provozovat tam nejake lokalni winterfellske dragonglassi z pytle ven :-)
      BURKHAR
      BURKHAR --- ---
      Já se u toho krbu fakt smál. A kozy má maličká hezký.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: zcela bezesrandy se obavam tehoz
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      JADE: Hlavně Tormundův roh plný... no, asi obřího mléka :D
      JADE
      JADE --- ---
      me se ty dily libi, takove mile posezeni u krbu byla pro me velka show !
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TRIPLT: a co bys jako chtel, aby se tam delo?? Je to posledni serie, ukoncujou se dejovy linky za sedm let tvl. Rozhodne lepsi nez aby tam frkli bitvu a vubec neresili co se mezi tema postavama deje
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      ARAON: na to nepotrebuju celej dil :-D
      ARAON
      ARAON --- ---
      TRIPLT: To jsi špatně pochopil. To nebyl úvod do děje. To bylo rozloučení s hromadou postav, které v příští epizodě zařvou...
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      RADOWAN: Celou sedmou serii jsem koukal 2t zpatky :)

Ja chapu, ze prvni dil je uvod do deje... ale to ze je uvod do deje i druhej dil, kdy zbyva tak malo dilu do finale me irituje :)
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      Horká linka pro zmatené fanoušky Hry o trůny - Jimmy Kimmel Live! - Videacesky.cz
      https://videacesky.cz/video/jimmy-kimmel-live-horka-linka-pro-zmatene-fanousky-hry-o-truny
      RADOWAN
      RADOWAN --- ---
      TRIPLT: netvrdil bych nuda, ale je to pochopitelne v ohledu na situaci a dej..neni to nejzazivnejsi, ale za to podle me muze rocni pauza - kdyby sis dal 6.-7. tesne pred 8. tak jsi dosyta zabaven a tyhle dva prep dily zkousnes lip. Ja jsem spokojen, ale uz jsem v ocekavani na presdrzkovou..
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      Taky je možný, že by se NK dost vymstilo zvedat Starky v kryptě. Nevysvětlili proč, ale víme jak to dopadlo s Benjenem..
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      PAN_SPRCHA: Tezka nuda a zbytecnej dil...
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      PATISLAV: prostě taková předehra, nikoho to moc nebaví, ale musí to být aby ta akce za něco stála
      CELLINDRA
      CELLINDRA --- ---
      PATISLAV: Já jsem z přesně stejnýho důvodu taky frustrovaná. Night King má nemrtvýho draka a místo, aby jím kosil jeden hrad za druhým, hlídky a vůbec kohokoliv, kdo jim přijde do cesty, tak asi někde spinká. Přitom můžou Winterfell efektivně odříznout, jeho obyvatele (a draky) vyhladovět, zpustošit celej sever a pak si jako bonbónek smlsnout na Branovi. Obyvatelé Winterfellu místo aby vysílali hlídky, řešili, kde je armáda nemrtvých, jak je daleko a jakou taktikou na ně jít (co třeba zapálit pár lesů, aby je aspoň zpomalili a snížili jejich počty? nebo udělat pár útoků drakama na jejich zadní křídlo? nebo se pokusit sesmažit nemrtvýho draka, než může zasáhnout do bitvy?), tak se jejich pozici dozví vlastně náhodou od Tormunda. Bran, kterej by se mohl nawargovat do pár zvířat, případně odhalovat další věci z Night Kingovy minulosti a heldat jeho slabiny, tak jenom sedí a občas hodí hlod. Jako jo, ty dialogy byly super (ale teda Emilii Clarke jsem to při rozhovoru se Sansou vůbec nevěřila), ale čekala jsem něco úplně jiného než Downton Abbey-style konverzačku na hradě, i když možná skvělou.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      RUDIE: až bude nejhůř, přijede Benjen ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam