• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NJAL: ja bych nahodil, ale to uz by me tu utloukli:))
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      NJAL: Ja myslim, ze kdyby vyuzili trosku jinak tu jizdu tak by nikdo nemohl rict ani putna na zbytek... :)
      NJAL
      NJAL --- ---
      FRIZER: Nahod svoji :-) A zkus si predstavovat, ze jsi general pred bitvou :-)
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      SA_KRA_: Chápu že je to otravný....ale to že tam Jamie, Varys,Tyrion a jiní....v podstatě by měli být ti nejchytřejší ve Westerosu pomalu...sprasej takhle taktiku, to je prostě pro někoho do očí bijící.

Průměrnej školák základky s trochou zájmu o dějiny by vytvořil strategii a taktiku lepší.
      TROX23
      TROX23 --- ---
      ZUZKAOU: Protože první lidi začali kácet lesy a stavět hrady a asi všeobecně šli proti “přírodě”
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      N4RC0T1C: proč vlastně původně lesní děti NK vlastně vyrobili? (a teda celé to vysvětlení propojení Brana s NK tím, že ho chce zničit, aby zničil paměť lidstva je docela ubohý)
      CASTROL
      CASTROL --- ---
      a zbylý tři díly se budou už jen odklízet mrtvoly a dělat svatby...
      NJAL
      NJAL --- ---
      Ale jo, dobry to bylo. Pripojuji se k chvale i vytkam predrecniku. :-) Kdovi, jaky vlastne meli bitevni plan, podle me puvodne nepocitali s tim, ze jim tam prijede Melisandra udelat dothrakum plamenneh zbrane, mozna podlehli pocitu, ze maj neporazitelny zbrane a vyrazili :-) Ale bitevni scena teda fakt super.

Trosku mi neni jasne, proc v ty draci rvacce nepouzil zivy drak ohen. A kdyz jsem videl ten souboj nad mraky, tak jsem si rikal - zivi maj jednu dvojici, kdyz na ne vlitne night king na drakovi, mohli by udelat Thach Weave :-D
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      Night's Queen | Game of Thrones Wiki | FANDOM powered by Wikia
      https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Night%27s_Queen
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      KOUDY: no.. A prečo sa to opakovalo? Ww si zbalili fidlatka na jar a vrátili sa za stenu? Imho vždy niekto musel niekoho poraziť, ale nikdy to nebolo definitívne riešenie. Nie? Alebo ako to je? (ta časť lore mi unikla)
      CASTROL
      CASTROL --- ---
      heleďte já teda nevim, člověk by na ty svoje hrdiny neměl bejt tak upnutej. to bylo v minulým díle samý loučeníčko a nakonec...Sapkowski by se s těma svýma hrdinama takhle nemazlil
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      N4RC0T1C: ano opakovalo..vzdyt ukazoval jon daenerys kresby v jeskynich kde se lidi sjednotili proti ww
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      Alebo zistia že musí existovať night king.
      (niekde bola teória, že jeho hlavný dôvod existencie je raz za X rokov zjednotiť všetkých ľudí)

(btw. To ale znamená ze sa to opakovalo pravidelne?)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      příští díl začne tím, že se Arya probudí před hlavní bitvou a uvědomí si, že to celé byl jen sen :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      a v okamžiku, kdy se vyřešil problém z Thermopili, objevil sem lord Voldemort, vše je v rovnováze :)
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      Tak on ten white walker night king moze mat vlastnosti ako lich.
      Toho síce zabijete, ale kým neznicite nádobu s dušou
      Phylactery | Forgotten Realms Wiki | FANDOM powered by Wikia
      https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Phylactery
      Tak prežije. Preto sa mi zdalo ze šiel moc rýchlo dole. Len jeho telo sa roztriestilo, stratil moc. Ale zniceny nemusí byť. Detto napr.lord Voldemorth :)
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      CADDY: sem z tohohle dilu natolik vystavenej, ze kdybys mi dal do ruky trojku, at se na to podivam znova, tak ti dam facku
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      SITH: Do tech vran ne?
      CADDY
      CADDY --- ---
      NIKDAS: byls o deset sekund rychlejší :-D
      CADDY
      CADDY --- ---
      CADDY: ... teď mi došlo, že i mimina jsou blbost, vždyť všechno vytvořené Nočním králem šlo do hajzlu s ním...
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      CADDY: Proč myslíš, že se ty mimina taky nerozpadly?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam