• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      DRAGON: Co je na tom debilniho ? I v samotnym serialu byla vyroba white walkeru children of forrest predtim ukazana, zadna spojitost s Targaryenama nebyla nikdy ani neznacena.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      GIINGGER: CYBERKOTLIK: aha, tak to je skoda, ze je to tak debilni scenar :)

HAREMHEB: Dothraki podle mne vyhecovalo to, ze meli za to, ze tim najednou magickym zapalenym mecem ziskali nejakou vyssi moc, tak vyrazili. Jak tu uz padlo. Docela to sedi.
      SAMGARR
      SAMGARR --- ---
      HAREMHEB: Jedna z veci co nevysla podle planu, stejne jako "zapaleni" prikopu, Dany bezhlave vyrazivsi na pomoc Dothrakum nebo kdo zabije NK :)
      ARAON
      ARAON --- ---
      ADELHAIDA: Tohle nezní úplně šíleně. Minimálně ta část s Iron Bank. Protože v seriálu i v knize podporovali Stannise. Pokud jim jde o stabilitu (a splácení úroků), je z dlouhodobého hlediska Daenerys perspektivnější, protože od Cersei se dá očekávat pouze totální válka, která v důsledku většinou snižuje celkový počet plátců daní.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      HAREMHEB: Souhlasím, taky to na mě působilo, že se rozjeli bez ohledu na rozkazy.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      ARAON: OK, zkusím to ještě stáhnout v nějakým velkým balíku.
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      K tomu utoku Dothraku... prislo mi, ze tam je vystrizena scena. Melisandra zapali kouzlem mece, odchazi, po chvili se Dothrakove rozjedou na ztec a az kdyz utoci, nejiste se k nim pridava Jorah. Kdyby tam byla 30 vterinova scena, jak se Dothrakove sami vyhecuji a vrhnou se do bezhlaveho utoku, jak maji "v krvi", nikdo by nic nenamital. Jsou to barbari verici ve vlastni silu, slouzi "ohnive kralovne" a prave jim kouzlem carodejka zapalila mece, takze mi pripada logicke, ze se vrhnou na bezhlavou stec. Tento pohled podporuje scena, kdy se za nimi Jorah nejiste rozjede. Netvaril se, ze by jim k tomu dal povel. Rozhodl jsem se, ze to tak budu brat a jinak byl dil super. Jen doufam, ze jeste trochu dovysvetli toho Brana a WW.
      ARAON
      ARAON --- ---
      JAKE_UP: Stream. Tam je vždycky tuna komprese. I v HD.
      VESPER_INDIGO
      VESPER_INDIGO --- ---
      ADELHAIDA: jsi zlá, mlékárnice Dano.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      DRAGON: The Night King was created by the Children of the Forest as a weapon in their war against the First Men, the original race of humans that came to Westeros (later followed by the Andals and the Rhoynar).
      This took place roughly 6,000 to 8,000 years before the Targaryen conquest of Westeros after the downfall of Valyria.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      DRAGON: NK je tisice let starej, to jeste zadni Targove nebyli) Nejspis to bude nejaka magie jeho stvoritelu (Children), protoze dava docela smysl, ze kdyz udelas neco z ledu, tak si tak nejak chces pojistit ohnivzdornost, kdyz podpal bude asi to prvni, co kazdyho napadne :)

ADELHAIDA: Taky doufam v tenhle twist. Plus Golden Company prece vznikla jako soucast Blackfyre povstani, jestli se nepletu, takze by davalo smysl ze podpori Targa.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      ARAON: Já koukal na HBO GO a tam by to mělo být v HD, ne?
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      Mimochodem, to je vlastne docela husty, ze Targaryanka Daenerys zjisti v boji, ze je Night King nekdo z jejich Targaryanskych predku tim, ze ho chce zabit ohnem. Co se ji tak muselo v tu chvili honit hlavou...
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      ADELHAIDA: ono i kings landing ma ve zrade obrancu uz tak nejak tradici:)
      ARAON
      ARAON --- ---
      TAPINA: Mám dvě verze. Jedna má něco přes 600 MB a je to děsný. A pak druhou co má cca 3GB a je v pohodě. :-)
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      Já si celou dobu myslím, že se mi blbě zobrazuje video a ono to fakt tak černý a blbě viditelný bylo? :D
      ADELHAIDA
      ADELHAIDA --- ---
      CADDY: Mně se líbí ta teorie, že Cersei prohloupila, když splatila Železné bance kompletní dluh. Banka se obrátí na Targeryeny, nabídne půjčku, a ve finální bitvě, až proti sobě bude stát ubohý vojsko z toho, co zbylo po bitvě s NK a Zlatá armáda, tak se Zlatá armáda prostě otočí a pěkně pobije těch pár vojáčku, co bude mít Cersei z Kings Landing.
      ARAON
      ARAON --- ---
      SAMGARR: Nepřišlo mi, že by byli až takoví amatéři...
      SAMGARR
      SAMGARR --- ---
      ARAON: Jo nezbyva doufat, ze to takhle nepodelali i na masteru. Bending byl videt i na me 10 let stare televizi.
      SAMGARR
      SAMGARR --- ---
      Me prijde trochu zbytecny tepat obrannou strategii, kdyz ocividne nebyl plan co nejdele drzet Winterfell ale co nejrychleji dostat NK ke Branovi a zabit ho.
      ARAON
      ARAON --- ---
      JAKE_UP: “Letokruhy” má na svědomí dynamický rozsah, nebo komprese. Speciálně tmavé scény jsou na kompresní artefakty náchylné. Na Blu Rayi to bude vypadat OK. :-P
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam