• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      PAN_SPRCHA: jak to mysliss, spolehat? pro lidi, kteri vidi timelineu jako caru, ze ktere mohou libovolne cist, nic takoveho jako "spolehat se" neexistuje. On jen vidi jak to bylo, je a bude, muze lehce prozrazovat, co a jak bude ale tim to hasne, s timelineou nepohne, neovlibni ji a nepresmeruje ji jinam. Jinak by nevidel budoucnost ale jeho predstavu. Je to zakladni casovej paradox.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      PATISLAV: ale on do toho zasahoval, při určování taktiky do toho kecal dost.

Stejně mi to přijde na hlavu, jako chápal bych kdyby to byla past a Arya tam byla celou dobu schovaná za bukem, ale spoléhat na to že se vymotá z hromady zombíků kteří ji 5x málem kuchnou a doběhne tam čistě náhodou přesně ve chvíli kdy se NK chystá zabít Branna....
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      KUTAS: dědula to už asi nedopíše, přece jenom pokud pojede svoji linku tak to bude pomalu fanfiction a když pojede podle seriálu tak bez těch efektů a na papíře bude ten příběh úplně debilní.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Prej meli nocni kral a bran i alternatovni konec jejich zapletky :)

PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      DLOUHA_POTVORA: tam už jenom chybí aby tyrion ukázal Danaerys znaménko ve velikosti mexického dolaru
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      TRIPLT: jak jsem psal. Prijde mi, ze je tam vystrizena scena. Do finalu se casto dostane treba jen pulka z toho, co se ve skutecnosti natoci. Treba nechteli aby to vypadalo, ze to posrala Melisandra a obetovala pulku jejich armady.
      ARAON
      ARAON --- ---
      TERZ: Squirrel! :-D
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      PATISLAV: hlavně aby se neredefinovalo "What Is dead may never die" ;)
      TERZ
      TERZ --- ---
      Game of Thrones 8x03 - How the Dothraki charge actually went down
      http://www.youtube.com/watch?v=w34cr1HmHHI
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Jinak Branovu neaktivitu jsem vždycky chápal tak, že on ví vše o minulosti a možná i budoucnosti, ale nedokáže vidět, co se stane, pokud se pokusí tu budoucnost změnit (viz Hodor). A protože viděl, že NK porazí, byť za cenu velkých ztrát, rozhodl se raději nezasahovat, aby nenapáchal víc škody než užitku.
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Hele, když se redefinovalo "What do we say to the god of death", je možný, že i "All men must die" ve skutečnosti bylo spojený s Night Kingem? V tom smyslu, že mrtví zůstanou mrtvými a ne nemrtvými?
      HOMOLKA
      HOMOLKA --- ---
      ja se tesim az na zacatku pristiho dilu bran zvedne ruce a udela si novou armadu :)
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      DLOUHA_POTVORA: Myslím, že tehdy se Tywin s Aerysem pohádali, a Tywin odjel z králova přístaviště i s Joannou na Casterly rock
      Ještě si matně vzpomínám, že Aerys byl s Joannou jen v době početí Cersei+Jaime :D Ale to je nepravděpodobny, že by byl jejich otec.

Spíš se spekuluje, že Joannu znásilnil, a proto se "pohádali" a Tywin odjel
      Jinak kdyby si Tywin myslel, že Tyrion je syn Aeryse, zabil by jej hned po narození
      DLOUHA_POTVORA
      DLOUHA_POTVORA --- ---
      JANDOS: !!!
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      DLOUHA_POTVORA: Navic by vsichni 3 zabili svoji matku pri porodu, ja to vzdycky bral jako hotovou vec :)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      HAREMHEB: Kdyby nekdo teda na ten "neplanovanej" najezd Dothraku prohlasil neco jako "what the fuck they are doing", tak by to klidne davalo smysl :)
      DLOUHA_POTVORA
      DLOUHA_POTVORA --- ---
      GIINGGER: no já doufám, že se budou snažit co nejvíc překvapit, pokud půjdou s nějakou zápletkou, která už je naznačovaná moc okatě, bude to fakt hrozná nuda... navíc tři díly jsou ještě hodně na to, aby Bran stihnul dát ještě jeden retrospektivní výlet do dějin Západozemí...
      JANDOS: úú, že si navzájem zabili otce mi ani nedošlo, hustý. sice na drakovi nejezdil, ale byl jeden z mála lidí, kdo se k nim přiblížil, když byli zamčený v kobkách pod pyramidou ještě zpátky na Essosu, to by taky mohl bejt dobrej náznak, ne? :) a ta jeho záliba pro wildfire v bitvě na Blackwater by taky mohla leccos naznačit.
      NIKDAS: to by mě docela zajímalo, jak se něco takovýho dá vypočítat :)
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      JANDOS:
      DLOUHA_POTVORA:
      Někdo to počítal, a v době početí Tyriona nebyl Aerys v dosahu Joanny snad půl roku
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      DLOUHA_POTVORA: S tim, ze je Tyrion syn Mad Kinga jsem pocital celou dobu. A ze si s Jamiem navzajem zabili svoje otce :) Ale vzdycky jsem si myslel ze to bude jeden drak pro Dany, druhej drak pro Jona a treti drak pro Tyriona. V serialu Tyrion na nicem nelita a misto toho ho dali NK, takze zacinam pochybovat ze to tak bude.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      DLOUHA_POTVORA: Byl by to dobrej plot twist, ale presne proto, ze to v serialu neni naznaceny ani trochu se obavam, ze to tak nedopadne.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam