ale jinak teda představa, že jsem autor seriálu a přečetl jsem si tady ty komentáře, tak to spálim a jdu makat do fabriky. Nejdřív, že je to nuda a hovno se tam děje, pak že to hovno co se tam děje, by mělo bejt víc hnědý, pak když se tam něco děje, protože maj posledních pár dílů v kterejch to musí uzavřít, tak zas poslouchat, že to je moc uspěchaný a každej jouda se snaží najít něco, co tam nebylo uplně vysvětleny, aby natom shodil celej seriál. Další jouda zas tvrdí, že by natočil lepší akci zadarmo na mobil :)
Že někdo zabije NK a tim zanikne celá jeho armáda bylo celkem dost logický, ale vystavět ten děj a atmosféru, tak aby to fungovalo, si zaslouží pochvalu a ne pořád nákou kritiku, která je dost často uplně mimo, protože to jsou věci, který by se daly vysvětlit, ale nebyl na ně čas, tak to nechali na fantasii diváka.
Když to tady čtu, tak mám pocit, že svět je plnej o třídu lepších seriálů, kterejm got nesahá ani po kotníky......což je obzvlášt vtipny, když si uvědomim, že to píšou češi, ktery se můžou chlubit leda tak kamenákem nebo ulicí.