• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    A proc kurva draci nemaj nejakej armor? Je to nekde vysvetleny? Do pici vole a stejne me nejvic sere, jak nedal Ghostovi ani hug motherfucker!
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    JAKE_UP: v tomhle díle hlásili, že už dobyla Iron Islands zpátky. teleporty maj nainstalovaný všichni.
    s Edmurem by mě to taky zajímalo, zřejmě ho Arya zapomněla ve freyskym vězení. ten jeho synek už by měl bejt docela odrostlej.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: a "jak se to dostane ven, dopadne to spatne" - to hlavne pro ni, jinak by vsem asi bylo lepe...jako tady u me fakt klesla a trochu me zklamala, dost jsme veril tomu, ze cest a rodina jsou pro ni nade vse a i toto dokaze polknout...zkratka, ze je pro ni spravedlnost a nastupnicka linie nad jejim egem...zvlast kdzy vi, ze Jon o to ani nestoji a urcite by se dohodli
    CADDY
    CADDY --- ---
    ...to jsme samozrejme mylsel na smrt Daenerys... pokud by v tom mel prsty Varys a prislo by se na to, asi by situace byla horsi...ale jak jsme ho mel rad, tak uz mi taky neni moc sympaticky tim, ze strasne rychle obraci po kazdem cinu, ktery se mu nelibi, a to defacto u kohokoli...
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: o neposkvrnene bych se nebal, Cersei zabila Misandei, Grey Worm ma spolecneho nepritele a mylsim, ze je i dost inteligentni, aby vedel, ze Jon/Aegon je spojenec, navic vi, ze byli s Deny vzdy na jedne lodi...s Dothraky je to horsi, ale tech zase zbylo par a myslim, ze pro ne bude nejvetsi vyhra, kdyz bude po vsem a budou moci odjet domu :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: jedinej kro mel pravdu je Dany. Jak se tohle dostane ven, dopadne to spatne. A netrvalo to dlouho, zejo. A mam dojem ,ze tohle byla pro johna sance se zacit chovat jako kral a ne jako jajsemtakstrasneprimakluk. Jeho tzv. cestnost je muze stat kejhak uplne vsechny.
    Co si treba Varrys mysli ze udelaji unsullied a dothrakove (ti zejmena), kdyz jim odpravi Dany? Podrezou vsechno v nejblizsim okoli. Jemu teda loajalni rozhodne nebudou jen proto, ze je taky bratr.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CADDY: Presne to rikali v inside the episode, ze ma zkusenosti o tom, jakou maj informace moc a presne proto udelala to co udelala. Zamerne to rekla i pres mirny sebezapreni. Chvili jsem mel tu bloncku rad, ale ted vidis jak jedna impulzivne - angry charge na tu flotilu? the fuck was she thinking? Je dobre, ze je chladna a jedna bez emoci.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TOREIP: mne teda Sansa pres jeji dospeni a zlepsovani skillu ted dost klesla... je chladna, zbytecne nepristupna jakemukoli pokusu o nejakou smirnejsi cestu a jeste porusi prisahu behem par minut...tohle by dcera Neda Starka asi nemela udelat...ten musi v krypte rotovat :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hm dobry no.. Asi tricet scenek jsem prohlednul jeste, nez k nim vubec smerovalo a jediny emoce jsem mel, kdyz Ghost "mnouknul" (nebo jak se tomu rika u psu/zlovlku) znicenej z battlu s utrzenym ouskem. Gwendoline Christie jsem bohuzel nahou videl pred lety a trvalo mi snad rok ziskat zpet erekci.
    Zas je tam prehrsel fan servisu, ze jsem to asi po 20 minutach pauznul a sel se projit (srsly). Rad bych rekl, ze ubylo plot armoru, nicmene to co se stalo, muselo bejt jasny kdekomu. Another bad fuckingfuckeryfuckedup tactics a pak uz jen sedim a doufam, ze to dostane belohlavka do kebule.
    Tyrion mel zkapat prispendlenej jako v tom filmu Hrdina, Jonovi by meli uriznout ptaka (koule uz beztak nema) a snad jedinej smysluplnej charakter je Sansa, ktera - ac logicky, ale taky fanservisove, se uz nechova jako priblbla pica a uvazuje o nekolik tahu dopredu.
    Nejlepsi duo opet Hound - Arya.
    Ja fakt nechci brecet a stezovat si s kazdou picovinou, ale proste DUUUUUH!

SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CADDY:
    RUDIE: cokoliv, co rozbije tu predvidatelnost a vsudypritomnej patos.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDIE: to bylo tim danyiinym pohledem, prece.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Bylo toho hodně jo, ale to, že jak zvládli rozstřílet Rhaegala asi čtyřma zásahama, když byl mimo dostřel a pak netrefit Drogona ve chvíli, kdy byl úplně nejvíc na ráně, mi někdo prosím vysvětlete.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CYBERKOTLIK: hele vzhledem k tomu, jak se s tyrionem predvedli jako poradci, mi jejich sebejistota v kvalifikaci toho kdo je dobrej kral pripada dost chucpe. john je hodnej kluk, urcite. nepamatuju si na pripad, kdyby byl hodnej kluk dobrym kralem. Karel IV nechal potichu odpravit vsechny svoje hlavni rivaly a zbytek rozdrtil pesti. oni maji mezi sebou nekoho kdo muze vyhrat valku bez boje, a ani se nezkusi zeptat. humanisti, zejmena varrys. radsi vyhladi mesto a hodi to na dany, oskliva dany, fuj.
    jedinej kdo tam ma zatim rozum, je Arya s Houndem.
    ja nevim, jsem znechucen.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO: tak Varys zrejme uz smrt Dae uvita, takze to neresi. A samozrejme pri vyjednaani by stali mimo dostrel a nekde v dohledy vzdalenosti by meli zbytek army, kdyby se hovor parlamentaru strhnul v bitvu, ale to bych pricet filmarsky zkratce, kdy podridej tyhle veci zaberum jako vyrazy kraloven, co se na sebe koukaj z oci do oci a dalsim dramatickym efektum. Plus asi nechtej tocit, jak Tyrion slape deset minut sam k hradbam:))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SA_KRA_: tim, ze se necha oblafnout zenskou ve zhruba 4 mesici, ze je to dite jeho?))
    CADDY
    CADDY --- ---
    SA_KRA_: to jde? :-D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    zacina mi byt fakt sympatickej Euron.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam