• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CADDY: taky jsem to cekal u nej fakt jinak... uf uf

HNIZDO: pockej... vsak Varys je presne proti tomu aby se to vyhlazeni mesta stalo, (aspon tak jsem to pochopil).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jo a jeste jedna vec sla mimo moje chapani uplne – a to ten Bronn.. nahodou prijde zrovna akorat po bitve, jen tak si s kusi velkou jako dite projde cely hrad az do centralnich mistnosti, zadnou straz to nezajima, pokeca si s Lannistery a zase odejde :-D A trochu me mrzi, jak se chova, zpocatku mi byl docela sympaticky, ale uz to prehani a vlastne mu jde fakt jen o zisk...mirne naivne jsem veril, ze apson s tim Tyrionem ma nejaky lepsi vztah...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tyve rozpočet utratili za bitvu ve tmě, skončila main threat, předminule odpanili Aryu, dneska lady rytíře
    Euron je magor, ale asi hustej
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    hroznej díl, beverly hills hadr. :/
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hele vite co? Fuck it, budu na to koukat jako na Pacific Rim, nebo Transformery. Brain shut the fuck off a snad si to i uziju.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Treti dil jsem nejak zvladla, kdyz uz nic, mel aspon paradni atmosferu, ale dneska jsem z toho fakt nejaka smutna.

CADDY
    CADDY --- ---
    ASNEK: když už o něm víš, tak ne, no :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: zatímco chtít vypálit půl města a doufat, že přeživší obyvatelé budou jásat, protože za to přece může Cersei, je vyloženě rozumné :)
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    CADDY: tak som si to eraz pustil znova a to latecko je tyam na scene tak 2-3 sekundy a v priamom zabere temer v strede screenu to sa vazne nemusis snazit si to vsimnut :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MINERWA: Arya obviously, ale asi Jamie ji killne.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    TOREIP: to mě sralo hafo, asi low budget, a taky jsem nechápala jak se dany vyhnula těm šípům, WTF action
    takže jede ten jaime zabít tu ségru, nebo jí zabije bron?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    N4RC0T1C: Já si říkala, že by byla sranda, kdyby na konci bitvy padnul mrtvej s tím, že už ho taky není potřeba držet naživu :o)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: rozumnejsi je od slova rozum, ne blbec. jak dlouho myslis, ze mu ten trun s takovym pristupem vydrzi?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HNIZDO: jj, je to zbabelec I idiot. Neje schopný vidieť na koniec svojho nosa. Taky úprimný blbecek. :)
    Mňa osobne strašne štve. Mi pripomína spolužiaka. My sme všetci cez prestávku opisovali domácu úlohu. On sa šiel priznať, že ju nespravil. My OK, on za 5 :)
    Ešte by ma zaujímalo, či ho lord light môže aj "odživiť"?
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: ale tak to nikdo neříká, že by bez ní všichni nebyli v prdeli, jen že Jon je zkrátka trochu rozumnější... a je to jako v každém filmu či seriálu, lidi se nechovají logicky a vše se zbytečně komplikuje. Jon si to do hrobu brát nemusí a když řekne, že trůn nechce, nikdo ho nemůže nutit a je to jeho rozhodnutí (stejně jako to udělal Aemon)...nebo nakonec mohou vládnout jako pár, u Targaryenů je to přípustné a nevypadají, že by jim to nějak vadilo... To jen Deny s tím nějak hystericky vysírá, místo aby vzala informace a jeho ujištění jako fakt... destabilizace dosáhla Sansa, ne on, on chtěl přísahu (protože věděl, co by se stalo jinak) a věřil své rodině... Nojono, bez toho všeho by nebyly zápletky...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: nevim kde vsichni berou ten dojem, ze s nekym jinym nez dany by jim bylo lepe. bez ni by meli ted vsichni modry kukadla vcetne Aryie. tim bych zacal, kdyz uz se nemame bavit o zruseni otroctvi na druhem kontinente. a mela pravdu, john to nemuze hrat na dve strany. bud prevezme odpovednost, nebo at si svoje tajemstvi vezme do hrobu. momentalne dosahl toho, ze dany destabilizoval jeji nejblizsi okoli. dobra prace.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    A proc kurva draci nemaj nejakej armor? Je to nekde vysvetleny? Do pici vole a stejne me nejvic sere, jak nedal Ghostovi ani hug motherfucker!
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    JAKE_UP: v tomhle díle hlásili, že už dobyla Iron Islands zpátky. teleporty maj nainstalovaný všichni.
    s Edmurem by mě to taky zajímalo, zřejmě ho Arya zapomněla ve freyskym vězení. ten jeho synek už by měl bejt docela odrostlej.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam