• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CADDY: mas ten dojem, ze o trunu v GoT rozhodovali nekdy civilisti? :)
      TRIPLT: ano, prave to mi na nem vadi. co si pri sve inteligenci myslel ze se stane? ze se Cersei vzda? musel vedet ze to skonci spektakularnim krveprolitim.
      SA_KRA_
      SA_KRA_ --- ---
      TRIPLT: na Varyse sazim jako na cerneho kone, vubec by me neprekvapilo kdyby se obetoval a pri tom s sebou vzal nekterou z kraloven.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      CADDY: taky jsem to cekal u nej fakt jinak... uf uf

HNIZDO: pockej... vsak Varys je presne proti tomu aby se to vyhlazeni mesta stalo, (aspon tak jsem to pochopil).
      CADDY
      CADDY --- ---
      Jo a jeste jedna vec sla mimo moje chapani uplne – a to ten Bronn.. nahodou prijde zrovna akorat po bitve, jen tak si s kusi velkou jako dite projde cely hrad az do centralnich mistnosti, zadnou straz to nezajima, pokeca si s Lannistery a zase odejde :-D A trochu me mrzi, jak se chova, zpocatku mi byl docela sympaticky, ale uz to prehani a vlastne mu jde fakt jen o zisk...mirne naivne jsem veril, ze apson s tim Tyrionem ma nejaky lepsi vztah...
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      tyve rozpočet utratili za bitvu ve tmě, skončila main threat, předminule odpanili Aryu, dneska lady rytíře
      Euron je magor, ale asi hustej
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      hroznej díl, beverly hills hadr. :/
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Hele vite co? Fuck it, budu na to koukat jako na Pacific Rim, nebo Transformery. Brain shut the fuck off a snad si to i uziju.
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Treti dil jsem nejak zvladla, kdyz uz nic, mel aspon paradni atmosferu, ale dneska jsem z toho fakt nejaka smutna.

CADDY
      CADDY --- ---
      ASNEK: když už o něm víš, tak ne, no :-D
      CADDY
      CADDY --- ---
      HNIZDO: zatímco chtít vypálit půl města a doufat, že přeživší obyvatelé budou jásat, protože za to přece může Cersei, je vyloženě rozumné :)
      ASNEK
      ASNEK --- ---
      CADDY: tak som si to eraz pustil znova a to latecko je tyam na scene tak 2-3 sekundy a v priamom zabere temer v strede screenu to sa vazne nemusis snazit si to vsimnut :)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      MINERWA: Arya obviously, ale asi Jamie ji killne.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      TOREIP: to mě sralo hafo, asi low budget, a taky jsem nechápala jak se dany vyhnula těm šípům, WTF action
      takže jede ten jaime zabít tu ségru, nebo jí zabije bron?
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      N4RC0T1C: Já si říkala, že by byla sranda, kdyby na konci bitvy padnul mrtvej s tím, že už ho taky není potřeba držet naživu :o)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CADDY: rozumnejsi je od slova rozum, ne blbec. jak dlouho myslis, ze mu ten trun s takovym pristupem vydrzi?
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      HNIZDO: jj, je to zbabelec I idiot. Neje schopný vidieť na koniec svojho nosa. Taky úprimný blbecek. :)
      Mňa osobne strašne štve. Mi pripomína spolužiaka. My sme všetci cez prestávku opisovali domácu úlohu. On sa šiel priznať, že ju nespravil. My OK, on za 5 :)
      Ešte by ma zaujímalo, či ho lord light môže aj "odživiť"?
      CADDY
      CADDY --- ---
      HNIZDO: ale tak to nikdo neříká, že by bez ní všichni nebyli v prdeli, jen že Jon je zkrátka trochu rozumnější... a je to jako v každém filmu či seriálu, lidi se nechovají logicky a vše se zbytečně komplikuje. Jon si to do hrobu brát nemusí a když řekne, že trůn nechce, nikdo ho nemůže nutit a je to jeho rozhodnutí (stejně jako to udělal Aemon)...nebo nakonec mohou vládnout jako pár, u Targaryenů je to přípustné a nevypadají, že by jim to nějak vadilo... To jen Deny s tím nějak hystericky vysírá, místo aby vzala informace a jeho ujištění jako fakt... destabilizace dosáhla Sansa, ne on, on chtěl přísahu (protože věděl, co by se stalo jinak) a věřil své rodině... Nojono, bez toho všeho by nebyly zápletky...
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CADDY: nevim kde vsichni berou ten dojem, ze s nekym jinym nez dany by jim bylo lepe. bez ni by meli ted vsichni modry kukadla vcetne Aryie. tim bych zacal, kdyz uz se nemame bavit o zruseni otroctvi na druhem kontinente. a mela pravdu, john to nemuze hrat na dve strany. bud prevezme odpovednost, nebo at si svoje tajemstvi vezme do hrobu. momentalne dosahl toho, ze dany destabilizoval jeji nejblizsi okoli. dobra prace.
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      A proc kurva draci nemaj nejakej armor? Je to nekde vysvetleny? Do pici vole a stejne me nejvic sere, jak nedal Ghostovi ani hug motherfucker!
      SOFIJKA
      SOFIJKA --- ---
      JAKE_UP: v tomhle díle hlásili, že už dobyla Iron Islands zpátky. teleporty maj nainstalovaný všichni.
      s Edmurem by mě to taky zajímalo, zřejmě ho Arya zapomněla ve freyskym vězení. ten jeho synek už by měl bejt docela odrostlej.
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam