• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZUZKAOU: Však já vím... Symbolikou může být, že s ním odjely poslední zbytky Jonovy sebeúcty.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANNNA: máš dvě epizody do konce. Vlk je šťasten na severu, tečka.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Vlci... vždycky jsem v nich hledala nějakou symboliku, provázanost s životy "páníčků". Sansin je zabit, a ona je jak bez života vláčena událostmi. Branův zemře ve chvíli, kdy se z Brana stane Three-eyed Raven. Atd. Z tohohle hlediska by mohlo být Jonovo poslání vlka zpátky za Zeď významné. Ale spíš se bojím, že se jim nechtělo ho furt animovat, když stejně nevěděli co s ním.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Však on je profi hráč. No, myslím, že život v Králově přístavišti a ještě přímo u dvora je docela face 2 face smrti. ;D Nemluvě o jeho dětství žeo...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MANZONER: Ja ho od druhe serie, potazmo prvni (pri druhem shlednuti) bral jako nejvetsiho hrace, spolecne s Malickem. Nicmene si nevybavuju situaci, kdy by musel face to face celit realny hrozne smrti?! To na Dragon Stone je asi max, jak se dostal k realny hrozbe a musel si vykecat svuj zivot.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Taky mi bylo nejvíc líto Ducha a dost mě překvapil Pavouk teda. Už byl profláklej s těma kecama, jak slouží říši atd., ale měl jsem ho za parchanta a furt čekal, co provede za sviňárnu. Ovšem, jak se vyjadřoval o těch obyčejných lidech, to bylo hezký. Eunuch s koulema a dobrým srdcem.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    JCD: Rikam, ze uz to prcam. Meli z si z draciho skla postavit obriho kaiju, se kterym jit za zed, ze zbytku nejak secvakat draky na megazorda a jit na jih a fuck that.
    JCD
    JCD --- ---
    TOREIP: bys chtěl armor jo? Draci tam nemají ani základní výbavu jako postroj nebo sedlo, přičemž člověk by čekal, že by se jezdec na draku měl minimálně nějak pojistit proti pádu ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    sedma rada..treti dil...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    N4RC0T1C: Knezka mu rekla v minuly rade ze se musi do westerosu vratit aby tam umrela...stejne jako on..alespon tusim ze to tak bylo...takze bych rekl ze neprezije.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    SA_KRA_: ja mam pocit, ze on je jediny kto prezije. nech sa deje cokolvek.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    TRIPLT: na Varyse sazim jako na cerneho kone, vubec by me neprekvapilo kdyby se obetoval a pri tom s sebou vzal nekterou z kraloven.
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: mimochodem, koho myslis tim, kdo muze vyhrat valku bez boje?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CADDY: taky jsem to cekal u nej fakt jinak... uf uf

HNIZDO: pockej... vsak Varys je presne proti tomu aby se to vyhlazeni mesta stalo, (aspon tak jsem to pochopil).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jo a jeste jedna vec sla mimo moje chapani uplne – a to ten Bronn.. nahodou prijde zrovna akorat po bitve, jen tak si s kusi velkou jako dite projde cely hrad az do centralnich mistnosti, zadnou straz to nezajima, pokeca si s Lannistery a zase odejde :-D A trochu me mrzi, jak se chova, zpocatku mi byl docela sympaticky, ale uz to prehani a vlastne mu jde fakt jen o zisk...mirne naivne jsem veril, ze apson s tim Tyrionem ma nejaky lepsi vztah...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tyve rozpočet utratili za bitvu ve tmě, skončila main threat, předminule odpanili Aryu, dneska lady rytíře
    Euron je magor, ale asi hustej
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    hroznej díl, beverly hills hadr. :/
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hele vite co? Fuck it, budu na to koukat jako na Pacific Rim, nebo Transformery. Brain shut the fuck off a snad si to i uziju.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Treti dil jsem nejak zvladla, kdyz uz nic, mel aspon paradni atmosferu, ale dneska jsem z toho fakt nejaka smutna.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam