• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tak jsem to videl. Uf.

Vcera zpackaj bitvu, dneska nekam pluji bez pruzkumu, mimochodem tahle armada ma jediny dva vzdusny pruzkumniky a oni misto na prohlidnuti mist, kam popluji, delaj oci na sebe. Plus se mi zda, ze Euronovy lode z takovy vysky musely byt videt. Prvni salva AA balist je brutalne presna, druha uplne presny opak. WTF.

Co takhle One plot to rule them all, one plot to decide them, one plot to subvert them all and beyond the books bind them. ;-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZUZKAOU: Však já vím... Symbolikou může být, že s ním odjely poslední zbytky Jonovy sebeúcty.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANNNA: máš dvě epizody do konce. Vlk je šťasten na severu, tečka.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Vlci... vždycky jsem v nich hledala nějakou symboliku, provázanost s životy "páníčků". Sansin je zabit, a ona je jak bez života vláčena událostmi. Branův zemře ve chvíli, kdy se z Brana stane Three-eyed Raven. Atd. Z tohohle hlediska by mohlo být Jonovo poslání vlka zpátky za Zeď významné. Ale spíš se bojím, že se jim nechtělo ho furt animovat, když stejně nevěděli co s ním.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Však on je profi hráč. No, myslím, že život v Králově přístavišti a ještě přímo u dvora je docela face 2 face smrti. ;D Nemluvě o jeho dětství žeo...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MANZONER: Ja ho od druhe serie, potazmo prvni (pri druhem shlednuti) bral jako nejvetsiho hrace, spolecne s Malickem. Nicmene si nevybavuju situaci, kdy by musel face to face celit realny hrozne smrti?! To na Dragon Stone je asi max, jak se dostal k realny hrozbe a musel si vykecat svuj zivot.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Taky mi bylo nejvíc líto Ducha a dost mě překvapil Pavouk teda. Už byl profláklej s těma kecama, jak slouží říši atd., ale měl jsem ho za parchanta a furt čekal, co provede za sviňárnu. Ovšem, jak se vyjadřoval o těch obyčejných lidech, to bylo hezký. Eunuch s koulema a dobrým srdcem.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    JCD: Rikam, ze uz to prcam. Meli z si z draciho skla postavit obriho kaiju, se kterym jit za zed, ze zbytku nejak secvakat draky na megazorda a jit na jih a fuck that.
    JCD
    JCD --- ---
    TOREIP: bys chtěl armor jo? Draci tam nemají ani základní výbavu jako postroj nebo sedlo, přičemž člověk by čekal, že by se jezdec na draku měl minimálně nějak pojistit proti pádu ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    sedma rada..treti dil...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    N4RC0T1C: Knezka mu rekla v minuly rade ze se musi do westerosu vratit aby tam umrela...stejne jako on..alespon tusim ze to tak bylo...takze bych rekl ze neprezije.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    SA_KRA_: ja mam pocit, ze on je jediny kto prezije. nech sa deje cokolvek.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    TRIPLT: na Varyse sazim jako na cerneho kone, vubec by me neprekvapilo kdyby se obetoval a pri tom s sebou vzal nekterou z kraloven.
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: mimochodem, koho myslis tim, kdo muze vyhrat valku bez boje?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CADDY: taky jsem to cekal u nej fakt jinak... uf uf

HNIZDO: pockej... vsak Varys je presne proti tomu aby se to vyhlazeni mesta stalo, (aspon tak jsem to pochopil).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jo a jeste jedna vec sla mimo moje chapani uplne – a to ten Bronn.. nahodou prijde zrovna akorat po bitve, jen tak si s kusi velkou jako dite projde cely hrad az do centralnich mistnosti, zadnou straz to nezajima, pokeca si s Lannistery a zase odejde :-D A trochu me mrzi, jak se chova, zpocatku mi byl docela sympaticky, ale uz to prehani a vlastne mu jde fakt jen o zisk...mirne naivne jsem veril, ze apson s tim Tyrionem ma nejaky lepsi vztah...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    tyve rozpočet utratili za bitvu ve tmě, skončila main threat, předminule odpanili Aryu, dneska lady rytíře
    Euron je magor, ale asi hustej
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    hroznej díl, beverly hills hadr. :/
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hele vite co? Fuck it, budu na to koukat jako na Pacific Rim, nebo Transformery. Brain shut the fuck off a snad si to i uziju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam