• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CYBERKOTLIK: jako mne tesi, ze se mi snazis vysvetlit, proc me vlastne ta postava sere, za to ti patri dik, ale moc to tomu nepomaha. V pristim dile, az zas bude delat totalne nelogicky rozhodnuti, tak si na tebe zkusim vzpomenout. Nebo na pana sprchu s tim jeho rozpadanim se pod rukama, dobre :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      DRAGON: hele kdyby ti exly dve nejmilovanejsi bytsti na svete, tak by sla nejaka racionalita na dlouhy leta pryc
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      PAN_SPRCHA: Harrenhall vypálila valyrijská šlechta, profíci, co se od mala cvičili v boji, taktice a strategii použití draků, od živých lidí pravděpodobně s bojovými zkušenostmi - a nikdo je moc nečekal.
      U King's Landing ovládali draky amatéři, kterým jsme v plamenné diskusi posledních dní dokázali naprostou válečnickou neschopnost. :) A, jak psal ARAON - čekali je...
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CADDY: to je příliš složitý, bud je to druhý drak nebo má Drogo nějaký protisestřelovací brnění
      CADDY
      CADDY --- ---
      Je s nimi vlastne Gendry? Asi ne, co, ten nejspis zustal na Zimohrade...
      ARAON
      ARAON --- ---
      FRIZER: Wildfire...
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CADDY:
      FRIZER:
      KOUDY: tak necháme se překvapit, já vsázím na druhého draka
      CADDY
      CADDY --- ---
      FRIZER: biologicke zbrane, drak je neco jkao vetsi ptak, ne? :-D

Ale vazne, podle me nejake bombicky s divokym ohnem by prece nebyly takovy problem :) Jen asi nemaji zadneho mistra... ani ten na stupce Luwina (Wolkan? Nevim, jak se pise) se vlastne neukazal celou dobu ted, vubec nevime, zda utok na Zimohrad prezil...ale i kdyz jo, s sebou ho asi nevzali...
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      CADDY: A co by z něj shazovali?....možná Dany jedině
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      PAN_SPRCHA: Dival se na danerys na svem drakovi ktera ho a jeho flotilu celou spali...protoze zacne na kralovo pristaviste utok od more zejo.
      CADDY
      CADDY --- ---
      ...taky by mohli prijit na to, ze letecka jednotka nemusi byt jen na prilis kontaktni stremhlavy utok, ale fungovat jako bombarder... :-D
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      PAN_SPRCHA: Už jsem to psal ... "Reakce na promo episode 5 :.... "Euron saw Arya in the sky since she can jump so high."
      CADDY
      CADDY --- ---
      PAN_SPRCHA: tak jednoho draka furt maji (v pozadi to je i slyset, ze uz tam nekde je)...a neprijde mi vydeseny, sps ho neco prekvapilo, jakoby sice cekal utok, ale neco je jinak, nez prepdokladal...tak treba ma drak konecne armor nebo tak neco
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CADDY: tak na co se tak vyděšeně díval Euron směrem nahoru v tý upoutávce?

IMG24.EU
      CADDY
      CADDY --- ---
      PAN_SPRCHA: mne prisel teda sundanej dost ocividne a definitivne :) Bohuzel :(
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      PAN_SPRCHA: jj, ked to prezije tak bude pasovat k Jonovi. Obaja budu mat jazvy so spominkou na smrt.
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      Tak mne napadá - Night King je ze hry, musí teď pomřít všichni draci, aby velké nadpřirozené věci ze světa zase vymizely (protože to určitým způsobem myslícímu scénáristovi může přijít příznačné, symbolické)?
      ARAON
      ARAON --- ---
      PAN_SPRCHA: Ten šel ke dnu. Holt tehdy před staletími ještě nikdo neměl k dispozici AA rail gun.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      KOUDY: to jo, ale je to magický stvoření, neměl by se dát sundat lidskou zbraní tak lehce

ZAREK
      ZAREK --- ---
      JANDOS: hrala v ty slatanine jmenem Genysis až, mam dojem
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      PAN_SPRCHA: No nevim..dostal zasah do krku..:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam