• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: IMHO k tomu nedošlo ve chvíli vítězství, rozhodnutá už byla.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Ale jeste se mi libilo, jak pysna Cersei pokorne se sklopenou hlavou opatrne procupitala kolem Hounda, kdyz zjistila, ze nejaky "I command you" nefunguje:))
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    CADDY: Ciri a jednorožec Koník
    ARAON
    ARAON --- ---
    CELLINDRA: Páč tu malou tečku v obrovském hradě třeba vůbec neviděla?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: hele jeste taky neodpovidal pocet schodu, ktery Cersei sebehle v ty vezi kde se rezali Cleganove:))
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    A hlavně do prčic, proč nesesmažila Cersei v tom jejím krásně otevřeném okně v Red Keepu? Nějaký civilisti jí mohli bejt ukradený, ale usmažit Cersei bylo přece to, co celou dobu chtěla!
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: No ten zvuk když to s ním prásklo o zem tomu neodpovídal. A kdo mu v té vřavě sundával sedlo mi taky neprozradíš? :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    ARAON: to je jasny, jen jsme jmenoval, co jsem zaznamenal, bez nejakych souvislosti...nekde byl i gif se Stricklandovym konem, kde to vypada, ze se jen vyvalel, ale nemusel byt nejak tezce poskozeny :) Mne jen zajima, co to melo byt a jestli si nekdo neceho nevsiml, co ja nevidim (coz je dost bezne). Ale ta scena mi neprijde tak uplne nevyrazna na to, aby tam byl nejaky jen tak kun :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: Stricklandův kůň skončil s nohama každejma na jinou stranu, s přetočenou páteří. Ale bílejch koní bude ve Westerosu víc než jeden...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: bran ji poslal Uber
    CADDY
    CADDY --- ---
    ...vynechavam jezdce apokalypsy, to uz je asi moc :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    mimochodem, zatim se tu uplne vynechavala ta zaverecna scena s Aryou a konem, zustala trochu ve stinu hlavnich udalosti. Pominu ted, ze to taky nezapada moc do logiky, aby byla sama s osamocenym konem v uplne prazdnych a tichych ulicich, ale nejake teorie, co to je presne za kone a co to ma symbolizovat? Uz jsme zaznamenal, ze se za ni prisel podivat Bran :-D Nebo ze ji ho poslal pan svetla...porovnavaji se bili kone, kteri uz v serialu byli videt... :) A ze bileho kone mel Strickland, nez zautocil Drogon a pak ho dorazil GW....to je zase variant :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SAMOUT: Predloha se jmenuje The Song of ice and fire, tak jsem tak nejak najivne cekal, ze sarvatka o trun bude ve finale podruzna zalezitost a vrchol toho pribehu bude stret ledu a ohne.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KOUDY: you know nothing Koudy, jak to ve skutečnosti bylo)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FLOWEEN: jj vim..utnuli to aby se mohli venovat dalsim projektum no..se divim ze jim to hbo nezatrhlo a netrvalo si na svem
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SAMOUT: tak "správně" by se Hra o trůny měla jmenovat jenom první série)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MALARKI: teoreticky ta polarni vyprava byla nejvetsi chyba serialu, kdyby NK nemel draka, nejspis se ani nedostane pres zed :-D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MALARKI: Protoze se to jmenuje Hra o truny, a tedy nemuzes vyresit nazev serialu serii pred koncem. By nejakej NK pak uz nikoho z rad divaku nezajimal :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam