TERZ: To je pak otazka jak to beres no...Ja tuhle rezignaci co mas ted ty..mel uz u sesty rady...Kde se proste upozadily nejaky intriky a bylo tam vic CGI...takze sem si na to zvyknul a zacal to tak brat...Bitva v tvrdodomove fajn...Bitva bastardu fajn...Ale uz tam si videl plno scenaristickejch picusovin...Ramsay utece po prohrany bitve do zimohradu a rekne ze maj dos tjidla..ze se opevnej apod..nahore na hradbach sou lucisnici a buhvi kdo jeste..pak prijde polomrtvej obr a sam branu rozbije..a nikdo na nej nedokaze treba vylejt olej a zapalit ho..etc..Miliarda moznosti jak ho popravit jeste nez by tu branu rozbil..ale pro potreby serialu je dulezity aby se dovnitr dostal a Ramsay proste prohral....Takovejch veci ti u sesty a sedmy serie vyjmenuju dvacet a lidi to neresili..ze dothrakove utocili naprosto neorganizovane a debilne primo proti kopim lannisteru ve formaci...to nikdo neresil..ale ze uplne stejne utocej proti nemrtvakum musi resit celej internet tri dny...etc :)
na Cleganebowl sem se naopak tesil a i ta decentni charakterova promena Sandora mi byla sympaticka..Jak byl nejdriv bezohledna svine..viz to se Sansou..pak unesl Aryu kvuli vykupnymu..pak si s ni vybudoval postupne vztah..ale takovej ten cynickej hezkej vztah..a nakonec ji vymluvi aby sla zabit Cersei a pomoct mu zabit Horu..etc..
u Cersei to samy...ve ctvrtem dile vidis jak je sebejista..pripravena..opevneny hradby..armada apod..Potom ji to v patem dile nasrana Daenerys cely posere a mesto vypali..a Cersei je v totalnim denialu..Nedokaze uverit ze se to fakt stalo..takze ji typek rika ze musej jit..ze musej zdrnout a ona furt..nene...Euron to vyresi...Ma pani..kralovske lodstvo je v pici...Aha..no to je ok..Red Keep nikdy nikdo nedobyl..etc..Podle me je ta jeji smrt naprosto skvela...Jak dole breci v naruci svyho bratra ze nechce umrit..ze chce aby jeji dite zilo..Totalne tomu nemuze uverit co se stalo..ze prohrala a ze umre takhle....nadhernej konec.